Reclamă

Christina Applegate are o mulțime de probleme de sănătate. Fiecare zi este o luptă pentru ea: „Am fost nevoită să port scutece!”

Christina Applegate are o mulțime de probleme de sănătate. Fiecare zi este o luptă pentru ea. Actrița a dezvăluit recent că din cauza unei salate contaminate a contractat un virus care a forțat-o să utilizeze scutece.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 25 aprilie 2024, 7:17

Actrița se confruntă cu scleroza multiplă și sistemul ei imunitar este și așa slăbit. Vedeta a fost mai sinceră ca niciodată când a spus că a mâncat o salată despre care crede că a fost contaminată cu fecale umane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Actrița în vârstă de 52 de ani a vorbit despre seria de evenimente din viața ei în cea mai recentă ediție a podcastului său MeSsy. Acesta este moderat alături de Jamie-Lynn Sigler.

Christina Applegate are o mulțime de probleme de sănătate

Recent, actrița a dezvăluit că starea ei de sănătate s-a degradat din cauza toxiinfecției alimentare. Tot acum, Christina Applegate a fost sinceră și a spus că a ajuns să aibă nevoie de scutece din cauza simptomelor date de noul coronavirus.

Actrița a dezvăluit că se luptă cu scleroza multiplă (SM) în august 2021.

Christina Applegate în timp ce pozează pe jos cu steaua sa de pe Hollywood Walk Of Fame
Christina Applegate spune că are 30 de leziuni pe creier / Getty Images
Reclamă

Actrița a început să povestească cum a luat noul coronavirus de la un prieten despre care crede că a contractat virusul dintr-o sală de jocuri cu pistă de bowling. Ulterior, Applegate dezvăluit cu simptomele Covid au dat efecte pe termen lung și au dus la o infecție pulmonară severă.

Vedeta s-a confruntat cu amețeli și a rămas fără poftă de mâncare. Pentru a afla cauza stării sale de sănătate care se degrada constant, Applegate a spus că un test de probe de scaun a dus la un diagnostic de sapovirus. Acesta era de fapt cel care cauza simptome precum vărsături și diaree.

Applegate a dezvăluit: „Se declanșează atunci când ingerezi materiile fecale ale altcuiva din mâncarea ta. Mi-a intrat în gură și eu am mâncat”.

Reclamă

Applegate a spus că ea a ajuns la concluzia că sursa virusului a fost o salată pe care a luat-o la pachet de la un restaurant. Este un loc la care mergea de 15 ani.

Virusul i-a afectat funcțiile corpului

Applegate a mai dezvăluit că boala a avut un impact imediat asupra funcțiilor corpului ei. Ea s-a trezit „la ora trei dimineața într-o baltă de fecale”.

„Nu știam că s-a întâmplat, iar dacă ai scleroză multiplă și la ora trei dimineața încerci să-ți schimbi cearșafurile, nu este distractiv. Dar asta mă duce la următorul punct, despre care putem vorbi: port scutece”.

„Nu ai cum să te simți sexy în așa ceva. Scutecele pentru adulți le porți pentru că ești nevoit, pentru că organismul tău nu funcționează cum trebuie.”

O notă de pe pagina de Instagram a podcastului a menționat că „părți din acest episod au fost înregistrate în 2023″. Nu se știe clar dacă Applegate a reușit să-și revină după această infecție.

Applegate a spus pentru People luna trecută că incontinența este una dintre dificultățile vieții de zi cu zi în timp ce se luptă cu SM. Actrița consideră scutecele un element esențial pe care trebuie să-l aibă mereu la îndemână.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×