Reclamă

Cândva era unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood, dar la 71 de ani cu greu l-ai mai putea recunoaște. Timpul și-a pus amprenta asupra bărbatului din imagini

Cândva era unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood, dar la 71 de ani cu greu l-ai mai putea recunoaște. Timpul și-a pus amprenta asupra bărbatului surprins de paparazzi pe străzile din Beverly Hills. Actorul care a deveni de nerecunoscut obișnuia să fie un idol în 1970. 

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 21 aprilie 2024, 7:48

Mickey Rourke a devenit cunoscut în 1970, iar de atunci a reușit să-și construiască o carieră de invidiat. Lucrurile s-au schimbat, iar timpul nu a fost deloc blând cu celebrul actor. Bărbatul trăiește cu nostalgie perioada în care obișnuia să fie celebru pentru stilul său vestimentar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cândva era unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood, dar la 71 de ani cu greu l-ai mai putea recunoaște

Mickey Rourke a fost de nerecunoscut pe străzile din Beverly Hills. Fotografii l-au surprins pe actor în compania unui grup de prieteni.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Mickey Rourke a fost pozat pe străzile din Beverly Hills
Mickey Rourke nu a mai pus accent pe aspectul său fizic / Profimedia Images

Actorul, în vârstă de 71 de ani, a ales un look retro, cu inspirație din filmele western. Mickey a purtat o pereche de blugi rupți în zona genunchilor.

Reclamă

Perechea de blugi a fost accesorizată cu o curea lungă din piele. Actorul a ales și un tricou gri peste care a purtat o jachetă în carouri/ Ținuta i-a fost completată cu mai multe lanțuri de aur, dar și cu o pălărie în stil cowboy.

Actorul a fost văzut de fotografi în timp ce se îmbrățișa pe stradă cu un grup de prieteni, a scris DailyMail. Mickey și prietenul său au fost zâmbitori și au luat masa în oraș.

Celor doi li s-a alăturat mai târziu și o femeie. Actroul a lăsat le vedere și câteav tatuaje. Nu ar fi prima dată când Mickey poartă ținute îndrăznețe care lasă la vedere mai mult decât ar fi nevoie.

Reclamă

Mickey a apărut în public ultima oară atunci când l-a apărat pe Johnny Depp în lupsa juridică împotriva lui Amber Heard.

De atunci a preferat să stea departe de ochii curioșilor. Actorul duce o viață liniștită și pare fericit cu alegerile pe care le-a făcut în viață.

Mickey Rourke a avut o carieră de invidiat

Micky a atins succesul între 1970 și 1980. Acești ani au reprezentat ascensiunea actorului la Hollywood. Puțini sunt cei care știu că actorul a fost și luptător.

Cariera sa de luptător amator a început atunci când actorul avea 12 ani. Micky s-a retras din lupte la vârsta de 20 de ani. În tot acest timp a acumulat peste 20 de victorii și a avut doar trei înfrângeri.

Actorul s-a făcut apoi remarcat pentru rolurile sale. Apariția lui în 9 1/2 Weeks l-a propulsat în carieră. Într-un interviu din trecut, actorul a povestit despre parcursul său la Hollywood. 

„Am spus prostește că actoria nu este o meserie pentru un bărbat adevărat. Am amenințat producătorii, am fost furios pe regizor, am uitat numele agentului meu. Chiar mi-am ars podurile singur și mulți oameni nu au uitat acest lucru”, a declarat actorul despre greșelile din trecut.

În 1990, Mickey a intrat în lumea boxului, dar, în ciuda succesului său pe ring, a suferit răni grave la față și a căutat ajutorul chirurgical în cabinetul medicilor esteticieni. Micky a primit prima sa nominalizare la Oscar în 2008 pentru rolul unui grappler în filmul The Wrestler.

El a pierdut trofeul în fața lui Sean Penn, care a fost apreciat pentru rolul din Milk. Mickey, care a avut două soții, a preferat să-și aleagă rolurile cu mult mai multă atenție, iar în timp a apărut tot mai rar în filmele celebre de la Hollywood. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×