Reclamă

Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani

Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna și-a dat seama ce trebuie să facă pentru a-și recăpăta frumusețea naturală.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 17 aprilie 2024, 6:18

Lisa Rinna, în vârstă de 60 de ani, spune că „regretă” anumite intervenții estetic epe care și le-a făcut în trecut. Aceasta a declarat că multe dintre ele „nu au fost bune pentru chipul ei”. Paparazzi au surprins-o recent părăsind un salon de înfrumusețare din Beverly Hills.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi

Lisa Rinna a avut parte de câteva momente de răsfăț. Totuși, actrița a părut timidă în fața fotografilor prezenți.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Lisa Rinna care își ține mâna în dreptul feței pentru a se ascunde de fotografi
Lisa Rinna spune că este dispusă să renunțe la procedurile de înfrumusețare / Profimedia Images

Aceasta a mers să se relaxeze la un salon de înfrumusețare. Paparazzi au așteptat-o și au încercat să o fotografieze din toate unghiurile.

Reclamă

Lisa a purtat un top negru la care a asortat o pereche de colanți. Diva și-a completat ținuta cu o geantă neagră.

Actrița, în vârstă de 60 de ani, a avut un look minimalist și a încercat să nu atragă foarte mult atenția asupra sa. Presa scrie că diva și-a făcut un tratament la păr, iar ulterior a părăsit salonul din Beverly Hills. Imaginile cu diva au făcut înconjurul internetului.

Aceasta a renunțat complet la machiaj în timpul plimbării sale. Imaginile apar la scurt timp după ce Lisa a declarat în mediul online faptul că a apelat la dizolvarea unora dintre substanțele de umplere faciale.

Reclamă

Vedeta a vrut să fie sinceră cu publicul ei și să povestească în detaliu experiența prin care a trecut. În ultimii ani, Lisa a încercat să-și recapete imaginea naturală și să accepte proesul de înaintare în vârstă.

De ce a vrut Lisa Rinna un look natural

Lisa a postat un videoclip pe TikTok în care a povestit despre procedurile prin care a trecut. Aceasta a declarat că a renunțat la botox și alte substanțe de umplere după ce și-a dat seama că acestea nu erau pentru ea.

Diva a recunoscut că este foarte fericită cu decizia luată și că se bucură că le-a putut dizolva. În videoclip Lisa a încercat să fie sinceră.

Actrița nu a publicat încă fotografii cu aspectul ei după dizolvarea substanțelor, dar oamenii sunt nerăbdători să vadă schimbarea prin care a trecut, scrie PageSix.

Paparazzi au surprins-o recent pe stradă, iar Lisa arăta mai bine ca niciodată. Rinna a colaborat în luna ianuare cu un estetician.

Atunci a publicat mai multe clipuri în care primea substanțele de umplere. Diva și-a injectat un gel cu acid hialuronic modificat. Acest gel este injectat sub formă de micropicături intradermice sub suprafața pielii, crescând hidratarea pentru a îmbunătăți netezirea obrajilor.

Lisa a decis că injecțiile au fost suficiente și că nu-și dorește să mai adauge volum feței sale. Chipul actriței s-a schimbat destul de mult în ultimul timp, fiind unul dintre motivele pentru care Lisa a decis că este momentul să dizolve substanțele injectate în trecut.

O altă vedetă care și-a îmbrățișat aspectul natural este Pamela Anderson. Pamela se pozează deseori fără machiaj și spune că este mândră de decizia pe care a luat-o.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×