Reclamă

Familia „i-a interzis” să se mai pozeze în costum de baie la 57 de ani. Vedeta care postează imagini sexy ori de câte ori are ocazia

Familia i-a interzis să se mai pozeze în costum de baie la 57 de ani. Totuși, ea este mândră de formele pe care le are și postează imagini sexy ori de câte ori are ocazia. Actrița internațională nu ține cont de părerile celor din jur sau de comentariile apropiaților. Stilul ei de viață este unul nonconformist.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 16 aprilie 2024, 12:23

Salma Hayek este mai fericită ca niciodată în această perioadă a vieții. Vedeta se simte bine în pielea ei și nu ratează nicio ocazie pentru a împărtăși cu admiratorii din mediul online modul în care se relaxează la plajă sau pe diferite ambarcațiuni de lux.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Familia „i-a interzis” să se mai pozeze în costum de baie la 57 de ani

Salma Hayek este destul de activă în mediul online. Pe lângă postările pe care le face în mod obișnuit, Salma le oferă admiratorilor și o privire mai atentă asupra vieții ei personale.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Atunci când nu se afla pe platourile de filmare, actrița în vârstă de 57 de ani se relaxează în vacanță. Diva adora destinațiile exotice, preferă să stea la soare sau să înoate în valurile agitate.

Reclamă

Astfel, Salma poate fi văzută destul de des în costum de baie. Fotografiile cu ea sexy sunt deseori prezente pe contul ei de Instagram, însă în spatele lor s-ar afla și câteva discuții.

Vedeta a povestit recent despre reacția familiei atunci când încearcă să se pozeze sexy pentru a posta în mediul online, a citat PageSix.

Diva a postat recent câteva imagini în care apărea în costum de baie și încerca să ilustreze cat de dificil poate fi uneori să realizeze acele poze.

Reclamă

Actrița este pozata într-un costum de baie din doua piese. Diva apare urcând scara de la piscină în timp ce este stropită pe față cu apa de către familia ei.

Salama a explicat imaginile în descrierea fotografiilor: „Atunci când familia nu te lasă să faci liniștită o poză în bikini”, a glumit vedeta.

Salma este complet transparentă și nu se sfiește să se pozeze sexy. În urmă cu câteva săptămâni a postat o alta imagine în costum de baie. Fotografia de atunci a fost realizată chiar de fiica ei, Valentina. Adolescenta, în vârstă de 16 ani, preferă să nu se expună la fel de mult ca mama sa.

Salma este obișnuită cu atenția și deși postează destul de des în online, aceasta este foarte atentă la imaginile pe care le selectează pentru a le împărtăși cu admiratorii săi, scrie publicația DailyMail.

Cum reușește Salma Hayek să se mențină în formă la 57 de ani

Salma Hayek a îmbrățișat procesul de înaintare în vârstă și nu se sfiește să le arate acest lucru și fanilor ei. Vedeta a recunoscut recent faptul că părul ei a început să albească.

Actrița internațională spune că nu vrea să folosească vopsea de păr pentru a ascunde aceste semne naturale. Hayek a fost sinceră cu fanii ei și și-a făcut publică perspectiva asupra frumuseții.

„Când mă uit cu fotografii în care aveam 30 sau 40 de ani mă văd acum mult mai frumoasă decât mă vedeam atunci. Mă uit acum în oglindă și mă văd neschimbată. Știu că o să mă uit peste 10 ani la minte idn prezent și o să fiu mândră”, a spus actrița într-un interviu din trecut.

Salma a declarat că face multe exerciții pentru a se menține în formă. Aceasta practică, de asemena, meditația, pentru a se menține tânără.

Soțul divei a declarat în trecut că nu crede în metodele pe care actrița le-a adoptat, însă o susține în tot ceea ce își propune. Salma spune că spiritul este cel care o ajută să se mențină tânără și în formă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×