Reclamă

Copilul de vedetă care semănă izbitor cu mama sa. Își împrumută hainele reciproc deși sunt mamă și fiu

Copilul de vedetă care semănă izbitor cu mama sa este nimeni altul decât Damian, băiatul lui Elizabeth Hurley. Cei doi sunt ca două picături de apă și, pe lângă acest lucru, mai au în comun ceva. Pasiunea pentru haine pe care și le împrumută unul de la altul.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 9 aprilie 2024, 2:49

Damian este singurul fiu al celebrei actrițe pe care îl are din relația cu Steve Bing. Elizabeth și tânărul ei copil sunt cunoscuți pentru relația lor extrem de sudată pe care au dezvoltat-o de-a lungul anilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Copilul de vedetă care semănă izbitor cu mama sa

În ciuda faptului că au o comunicare extrem de bună, cei doi mai au și o dinamică interesantă în relație. Își împart adesea garderoba de designer.

Într-o conversație cu The Sunday Times, în mijlocul discuțiilor despre debutul său ca regizor pentru Strictly Confidential, Damian, în vârstă de 22 de ani, a divulgat acest aspect unic al legăturii lor.

„Fur pantaloni de piele tot timpul. Jachetele sunt întotdeauna grozave. Orice sacouri mari supradimensionate le fură într-o clipă”, a spus el.

Afinitatea lor comună pentru modă este evidentă. Ambii sunt pur și simplu îndrăgostiți de pantalonii din piele strâmți, un element de bază din garderobă, în care amândoi au fost văzuți cu diferite ocazii.

Reclamă

Elizabeth a purtat o preche de pantaloni din piele în timpul unei ieșiri în Londra în 2018. Damian a avut aceeași alegere pentru apariția sa la premiile BRIT 2023. Fanii au remarcat imediat piesa vestimentară și au apreciat că au o relație atât de strânsă.

Damian a mai dezvăluit că mama sa și-a făcut singură anumite ținute

Promovarea filmului lui Damian Strictly Confidential a făcut-o pe Elizabeth să aleagă un costum negru cu pantaloni evazați îndrăzneți.

Reclamă

Simțul lor comun pentru modă a fost cel mai recent expus la Cocktail-ul Tod’s în timpul Săptămânii Modei de la New York, unde Damian a purtat același blazer negru pe care ambii îl prezentaseră anterior.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Damian Hurley alături de mama sa, pe stradă, în drum spre un eveniment
Damian este singurul fiu al celebrei actrițe pe care îl are din relația cu Steve Bing / Profimedia Images

Deși Damian nu a purtat încă rochia emblematică cu ac de siguranță care a adus-o pe Elizabeth la faima mondială, el și-a exprimat admirația pentru impactul acesteia asupra modei și culturii celebrităților.

A pus Versace pe hartă, a transformat viața mamei mele peste noapte și a schimbat cu adevărat întregul concept de celebritate, întregul concept de momente pe covorul roșu”, a mărturisit el.

Pe măsură ce sunt împreună în circuitul promoțional pentru debutul regizoral al lui Damian, relația lor continuă să captiveze atenția publicului. Dezvăluirea lui Elizabeth că Damian a fost adesea fotograful din spatele postărilor sale virale în bikini de pe Instagram a stârnit discuții despre dinamica lor unică.

Cu toate acestea, Damian nu vede nimic neobișnuit în colaborarea lor, subliniind caracterul profesional al muncii lor împreună.

Actrița a spus că relația ei cu fiul Damian este „una bună” și a mai mărturisit că sunt de fapt „foarte apropiați”.

„Oricum suntem foarte apropiați. Am făcut multe fotografii împreună, așa că acum totul s-a mutat pe scenă. Cred că a fost foarte frumos pentru noi doi de fapt!”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×