Reclamă

Părinții lui Kate Middleton au datorii mari. De ce i-au ascuns Prințesei de Wales problemele lor financiare

Presa internațională scrie că părinții lui Kate Middleton au datorii mari. Carole și Michael Middleton i-au ascuns această situație Prințesei de Wales. Apropiații familiei spun că soții Middleton nu și-au dorit să-și îngrijoreze fiica în perioada dificilă pe care o traversează.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 8 aprilie 2024, 6:41 / Actualizat: 8 aprilie 2024, 9:24

Mama lui Kate Middleton, Carole Middleton, face tot posibilul pentru a-și proteja fiica. Chiar dacă se confruntă cu probleme financiare în familie, Carole și soțul ei au luat decizia de a nu apela la ajutorul fiicei lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Părinții lui Kate Middleton au datorii mari

Publicația PageSix scrie că Michael Middleton și soția sa au datorii de peste 300.000 de dolari. Potrivit unui raport nou publicat de The Times UK, Carole și Michael nu ar fi putut să plătească datoria după ce afacerea lor a intrat în declin.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Părinții lui Kate Middleton, îmbrăcați în negru, la decesul Reginei Elisabeta
Carole i-a vizitat adesea pe Kate și Prințul William la Palatul Kensington / Getty Images

Dificultățile financiare apar pe fondul anunțului că Prințesa de Wales a fost diagnosticată cu cancer. Soția Prințului William a început tratamentul de chimioterapie preventivă.

Reclamă

„Carole încearcă cu disperare să o mențină pe Catherine pe deplin concentrată pe recuperarea ei” a declarat o sursă pentru Us Weekly. Se părea că amploarea problemelor financiare este destul de copleșitoare pentru soții Middleton.

„Este o perioadă foarte îngrijorătoare pentru familie, dar ei nu caută nicio asistență de la copii lor și nu vor ca aceștia să-și facă griji”, a adăugat sursa anterior citată.

„Catherine și părinții ei sunt foarte apropiați și se consultă tot timpul, dar discuțiile despre afaceri sunt interzise, deoarece ea trebuie să se concentreze asupra sănătății”, a mai spus apropiatul soților Middleton.

Reclamă

The Times a mai raportat că afacerea soților Middleton, The Party Pieces Company, nu poate veni cu „costurile firmelor de insolvență, în valoare de aproximativ 330.000 de dolari”. Experții regali spun că mama Prințesei de Wales „va face tot ce poate” pentru a preveni „stresul” de fiica ei.

„Este o perioadă stresantă în acest moment și ea va lua toate măsurile necesare pentru a-și proteja fiica. Party Pieces s-a prăbușit și a fost devastator pentru familie, dar Carole va fi cel mai mult preocupată de bunăstarea lui Kate și a familiei sale”, a spus un expert regal pentru DailyMail.

Kate Middleton se bazează pe părinții ei în perioada dificilă pe care o traversează

Kate Middleton primește tot sprijinul de care are nevoie de la familia ei. Experții regali au făcut mai multe declarații despre relația soției Prințului William cu părinții ei.

„Are un grup restrâns de prieteni, prietenii ei apropiați sun în Norfolk, dar cred că ancora ei în acest moment e reprezentată de familie, părinții, soțul, copiii, chiar și frații ei, James și Pippa” a spus Katie Nicholl, expert regal.

„Chiar dacă nu îi vedem împreună în prea multe fotografii, ei au o relație strânsă. Părinții lui Kate joacă un rol fundamental în viața sa”, a mai adăugat Katie.

După ce Kate a anunțat public că suferă de cancer, fratele ei a postat un mesaj emoționant alături de o fotografie rară.

„Peste ani, noi am reușit să trecem mulți munți. Ca o familie, noi vom trece și peste acesta alături de tine”, a spus James în mesajul postat.

Kate Middleton a fost văzută deja în compania mamei sale. Carole încearcă să fie alături de fiica ei, dar și cei trei nepoți. Prințul George, Prințul Louis și Prințesa Charlotte petrec mult timp cu bunicii în această perioadă, au declarat experții regali.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×