Reclamă

Regele Charles a făcut un comentariu neașteptat despre căsnicia sa. Ce a spus suveranul despre mariajul pe care îl are cu Regina Camilla

Regele Charles a făcut un comentariu neașteptat despre căsnicia sa. Suveranul a vorbit despre mariajul pe care îl are cu Regina Camilla. Gluma monarhului a devenit virală în mediul online. În ciuda diagnosticului primit, Regele este optimist și glumeț.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 3 aprilie 2024, 6:28

Regele charles nu și-a pierdut simțul umorului. În timpul celei mai recente apariții blice, monarhul a glumit despre modul în care decurge mariajul său în această perioadă tumultoasă. Fiul Reginei Elisabeta a fost prezent la slujba de Paște de la Capela St. George.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Charles a făcut un comentariu neașteptat despre căsnicia sa

Regele Charles și Regina Camilla au fost întâmpinați de o mulțime de admiratori regali. Aceștia și-au dorit să-i salute pe suverani și să-i ureze Regelui gânduri bune și însănătoșire rapidă.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regele Charles și Regina Camilla, pe treptele palatului din Scoția
Majestatea Sa a găzduit o petrecere în grădină cu Regele Charles / Profimedia Images

Participarea la slujba de Paște a fost un motiv de bucurie pentru poporul britanic. Oamenii s-au bucurat să-l vadă pe Rege într-o stare de spirit bună. În timpul plimbării, monarhul i-a salutat pe cei prezenți și le-a urat sărbători fericite.

Reclamă

După ce le-a mulțumit tuturor celor prezenți pentru gândurile bune, Majestatea Sa s-a oprit un moment pentru a-și admira soția. Regina Camilla a jucat un rol esențial în recuperarea monarhului.

Regele Charles a zâmbit la soția sa, iar mai apoi a făcut un comentariu neașteptat.

„Eu doar mă supun ordinelor”, a spus Charles în timpul plimbării în fața Capelei St. George.

Reclamă

Monarhul Marii Britanii a început de ceva vreme tratamentul pentru cancer. Deși nu a dezvăluit de ce formă de cancer suferă, Charles i-a asigurat pe admiratorii regali că se simte bine.

Regele petrece în continuare timp la reședința sa pentru a se recupera, scrie DailyMail.

Regina Camila este cea care participă în locul acestuia la evenimentele publice. Fiul său, Prințul William, a participat, de asemenea, la mai multe evenimente cu publicul. Monarhul Marii Britanii va mai avea nevoie de o perioadă lungă de timp pentru a se recupera complet tratamentului pe care îl urmează.

Regele Charles a stat separat de familia sa

Publicația People scrie că Regele Charles nu a stat alături de familia sa în timpul slujbei de Paște. De altfel, la Capela St. George au fost prezenți mult mai puțini membri ai Familiei Regale Britanice.

Kate Middleton și familia acesteia nu a putut participa la momentul important. Conform experților regali, Charles a fost nevoie să stea separat în timpul slujbei pentru a urma sfatul oferit de echipa sa medicală.

Regele trebuie protejat în această perioadă în care starea sa de sănătate este mult mai fragilă. La ceremonie a participat și Prințul Andrew, Acesta a fost însoțit de fosta sa soție, Sarah Ferguson. Sarah se confruntă și ea cu o formă de cancer.

Fosta cumnată a Regelui Charles a fost diagnosticată cu cancer de piele. Familia Regal Britanică trece prin momente dificile, dar experții regali par să fie optimiști cu privire la recuperarea Regelui.

Aceștia au susținut că medicii sunt pozitivi în ceea ce privește recuperarea Regelui după diagnosticul primit. Moharnul primește tot sprijinul din partea soției sale și a familiei. Regele încearcă să fie optimist și să nu renunțe la această bătălie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×