Reclamă

Regele Charles a făcut un comentariu neașteptat despre căsnicia sa. Ce a spus suveranul despre mariajul pe care îl are cu Regina Camilla

Regele Charles a făcut un comentariu neașteptat despre căsnicia sa. Suveranul a vorbit despre mariajul pe care îl are cu Regina Camilla. Gluma monarhului a devenit virală în mediul online. În ciuda diagnosticului primit, Regele este optimist și glumeț.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 3 aprilie 2024, 6:28 / Actualizat: 7 iunie 2024, 17:16

Regele charles nu și-a pierdut simțul umorului. În timpul celei mai recente apariții blice, monarhul a glumit despre modul în care decurge mariajul său în această perioadă tumultoasă. Fiul Reginei Elisabeta a fost prezent la slujba de Paște de la Capela St. George.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Charles a făcut un comentariu neașteptat despre căsnicia sa

Regele Charles și Regina Camilla au fost întâmpinați de o mulțime de admiratori regali. Aceștia și-au dorit să-i salute pe suverani și să-i ureze Regelui gânduri bune și însănătoșire rapidă.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regele Charles și Regina Camilla, pe treptele palatului din Scoția
Majestatea Sa a găzduit o petrecere în grădină cu Regele Charles / Profimedia Images

Participarea la slujba de Paște a fost un motiv de bucurie pentru poporul britanic. Oamenii s-au bucurat să-l vadă pe Rege într-o stare de spirit bună. În timpul plimbării, monarhul i-a salutat pe cei prezenți și le-a urat sărbători fericite.

Reclamă

După ce le-a mulțumit tuturor celor prezenți pentru gândurile bune, Majestatea Sa s-a oprit un moment pentru a-și admira soția. Regina Camilla a jucat un rol esențial în recuperarea monarhului.

Regele Charles a zâmbit la soția sa, iar mai apoi a făcut un comentariu neașteptat.

„Eu doar mă supun ordinelor”, a spus Charles în timpul plimbării în fața Capelei St. George.

Reclamă

Monarhul Marii Britanii a început de ceva vreme tratamentul pentru cancer. Deși nu a dezvăluit de ce formă de cancer suferă, Charles i-a asigurat pe admiratorii regali că se simte bine.

Regele petrece în continuare timp la reședința sa pentru a se recupera, scrie DailyMail.

Regina Camila este cea care participă în locul acestuia la evenimentele publice. Fiul său, Prințul William, a participat, de asemenea, la mai multe evenimente cu publicul. Monarhul Marii Britanii va mai avea nevoie de o perioadă lungă de timp pentru a se recupera complet tratamentului pe care îl urmează.

Regele Charles a stat separat de familia sa

Publicația People scrie că Regele Charles nu a stat alături de familia sa în timpul slujbei de Paște. De altfel, la Capela St. George au fost prezenți mult mai puțini membri ai Familiei Regale Britanice.

Kate Middleton și familia acesteia nu a putut participa la momentul important. Conform experților regali, Charles a fost nevoie să stea separat în timpul slujbei pentru a urma sfatul oferit de echipa sa medicală.

Regele trebuie protejat în această perioadă în care starea sa de sănătate este mult mai fragilă. La ceremonie a participat și Prințul Andrew, Acesta a fost însoțit de fosta sa soție, Sarah Ferguson. Sarah se confruntă și ea cu o formă de cancer.

Fosta cumnată a Regelui Charles a fost diagnosticată cu cancer de piele. Familia Regal Britanică trece prin momente dificile, dar experții regali par să fie optimiști cu privire la recuperarea Regelui.

Aceștia au susținut că medicii sunt pozitivi în ceea ce privește recuperarea Regelui după diagnosticul primit. Moharnul primește tot sprijinul din partea soției sale și a familiei. Regele încearcă să fie optimist și să nu renunțe la această bătălie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×