Reclamă

Regele Charles a lansat o fotografie personală cu ocazia sărbătorilor Pascale. Ce mesaj a transmis monarhul Marii Britanii

Regele Charles a lansat o fotografie personală cu ocazia sărbătorilor Pascale. Monarhul a redus aparițiile publice în timp ce urmează un tratament pentru cancer. El nu a uitat însă de mesajele pe care și mama sa le transmitea la televizor cu ocazia sărbătorilor importante.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 28 martie 2024, 14:07

Planurile de Paște ale Regelui Charles și ale Reginei Camilla tocmai au fost confirmate. Regele, care urmează un tratament pentru cancer, a lansat o fotografie cu el înregistrând un mesaj sincer pentru această ocazie din casa sa din Londra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Charles a lansat o fotografie personală

Mesajul său audio va fi difuzat în absența sa la o slujbă Royal Maundy în Catedrala Worcester. Acolo, suveranul va fi reprezentat de Regină.

Vorbind în primul său discurs public de când nora sa „iubită”, Prințesa Kate, a dezvăluit că urmează chimioterapie, monarhul va sublinia importanța bunătății în mesajul său sincer.

Regele va vorbi despre modul în care Isus a dat un „exemplu despre cum ar trebui să ne slujim și să ne îngrijim unii de alții”. El va spune că „avem nevoie și beneficiem foarte mult de cei care ne întind mâna prieteniei, mai ales într-un timp în care avem nevoie”.

Regele Charles a fost fotografiat înregistrând mesajul la începutul acestei luni. Imaginea îl arată bine dispus în timp ce stă la biroul său Palatul Buckingham.

Reclamă

Regele Charles și Regina Camilla vor participa duminică la slujba de Paște la Capela Sf. Gheorghe.
Anul acesta, Regina Camilla va prezenta 75 de femei și 75 de bărbați, care înseamnă vârsta Regelui, cu două poșete, una roșie și una albă, pline cu bani Maundy.

Deși s-a retras din îndatoririle publice în timp ce primește tratament pentru un tip de cancer, Regele a emis o altă declarație sinceră după ce Prințesa de Wales și-a dezvăluit și ea diagnosticul.

Un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham a spus că Majestatea Sa este „atât de mândru de Catherine pentru curajul ei de a vorbi așa cum a făcut-o”. Regele a „rămas în cel mai strâns contact cu iubita sa noră în ultimele săptămâni”. Mai ales că ei au fost internați amândoi în spital, în același timp.

Reclamă

Regele Charles este extrem de apropiat de nora sa

Atât Regele Charles, cât și Regina Camilla „vor continua să-și ofere dragostea și sprijinul întregii familii în această perioadă dificilă”.

Prințesa Kate a publicat recent un mesaj video personal și cu un puternic impact emoțional. Acesta a fost filmat la Windsor de BBC Studios. Ea a spus că a început prima rundă de chimioterapie preventivă.

Operația ei pe abdomen din ianuarie a avut succes și, la acea vreme, se credea că nu este nimic malign. Cu toate acestea, testele după operație au constatat că a fost vorba despre cancer.

După anunțul ei, conturile oficiale ale lui Kate au fost inundate de mesaje de susținere. Ea a împărtășit cât de emoționată a fost de reacția publicului.

În mod similar, Regele a spus luna trecută că a fost în lacrimi la mesajele și felicitările de susținere pe care le-a primit de la fani. În prima sa ieșire de când a fost lansat videoclipul lui Kate, monarhul a fost văzut călătorind la Londra de la Castelul Windsor. El se afla în mașina sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
Gavin Rossdale și Xhoana X se sărută
Divertisment
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă cu fosta sa soție, Gwen Stefani
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă perfect cu fosta sa soție, Gwen Stefani. Paparazzi i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți într-o vacanță...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Naomi Campbell într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta, în vârstă de 53 de ani,...
PARTENERI
×