Reclamă

Kate Middleton și Regele Charles s-au întâlnit cu o zi înainte de anunțul despre afecțiunea Prințesei de Wales. Ei au luat prânzul împreună, într-un mediu intim

Kate Middleton și Regele Charles s-au întâlnit cu o zi înainte de anunțul despre afecțiunea Prințesei de Wales. Ei au luat prânzul împreună, într-un mediu intim. Se pare că relația dintre cei doi este una extrem de bună.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 25 martie 2024, 12:00

Prințesa de Wales a fost la un prânz privat cu socrul ei pentru a discuta despre „experiența lor comună de sănătate”, au declarat surse pentru People.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton și Regele Charles s-au întâlnit

Charles, care și-a dezvăluit diagnosticul de cancer în februarie, „a avut întotdeauna o legătură foarte bună” cu nora sa, a spus autoarea Sally Bedell Smith tot pentru People.

„Este interesată de lucrurile artistice și apreciază arta și cultura. Așa că, are un punct comun cu Regele în acest sens. Acum au și această problemă care nu poate decât să-i apropie. Este o sursă de liniște și consolare pentru amândoi”, a continuat sursa menționată mai sus.

Potrivit publicației, Middleton, în vârstă de 42 de ani, și Charles, în vârstă de 75 de ani, au petrecut câteva nopți împreună la Clinica din Londra în ianuarie. Atunci, Regele a fost supus unui tratament, iar Prințesa trecea printr-o „operație abdominală planificată”.

O altă persoană din interior a mai spus pentru People că, pe măsură ce Regele Charles își continuă tratamentul, el „se reface bine”. Se pare că Majestatea Sa își planifică agenda de vară fără a „se angaja în nimic”.

Reclamă

Recent, după mai multe speculații tăioase, Kate Middleton a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer. Ea a mărturisit că se află în stadiile incipiente ale chimioterapiei.

„În ianuarie, am suferit o intervenție chirurgicală abdominală majoră la Londra. La acea vreme, se credea că afecțiunea mea nu este canceroasă. Operația a avut succes”, a ea într-un videoclip.

„Cu toate acestea, testele după operație au constatat că cancerul a fost prezent. Prin urmare, echipa mea medicală m-a sfătuit că ar trebui să urmez un tratement de chimioterapie preventivă. Acum sunt în fazele incipiente ale acelui tratament.”

Reclamă

Kate Middleton și Prințul William au fost foarte precauți cu cei trei copii ai lor

Kate Middleton nu a dezvăluit tipul de cancer pe care îl are. Cu toate acestea, Prințesa a susținut că diagnosticul a fost un „șoc uriaș”.

Pe fondul teoriilor care au apărut despre absența ei prelungită în public, Middleton a susținut că ea și soțul ei, Prințul William, în vârstă de 41 de ani, au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a procesa în mod privat „de dragul lor” și al copiilor lor, Prințul George, 10 ani, Prințesa Charlotte, 8 ani, și prințul Louis, 5.

De asemenea, cei doi părinți și-au mai dorit ca copiii lor să aibă suficient timp pentru a „înțelege și procesa știrile înainte ca acestea să fie făcute publice”.

Regele Charles și-a arătat imediat sprijinul după anunțul lui Middleton. Un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham a spus că este „atât de mândru de Catherine pentru curajul ei de a vorbi așa cum a făcut-o”.

Purtătorul de cuvânt a spus că monarhul „a rămas în cel mai strâns contact cu iubita sa noră în ultimele săptămâni”.

După anunțul ei, Middleton a primit mai multe scuze de la celebrități care au intrat în jocul teoriilor conspirației. Multe dintre ele au avut ca subiect principal o presupusă aventură a Prințului William și o fotografie intens editată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×