Reclamă

Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat

Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 23 martie 2024, 6:17

Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a soției Prințului William. Totodată, acesta a încercat să explice cât de periculoase sunt zvonurile false care au început să circule în mediul online. Fratele Prințesei Diana spune că se teme pentru copiii lui Kate Middleton.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton

Charles Spencer susține că teoriile din mediul online despre operația abdominală a Prințesei de Wales ar putea fi „periculoase”.

Fratele Prințesei Daiana își face griji pentru familia nepotului său, Prințul William. Kate Middleton a fost subiectul mai multor zvonuri. Aceasta a decis să ia o pauză pentru a se recupera după intervenția chirurgicală suferită.

„Mă tem pentru ceea ce se întâmplă adevărului. Este greu să vorbești despre ceva în zilele acestea” a spus Charles într-un interviu recent.

Reclamă

Despre Prințesa de Wales s-au scris multe după ce aceasta a fost luată că și-a editat o fotografie din mediul online.

Spencer a compart nivelul actual al „timpului de consirație din online” cu „intruziune apresei” din perioada decesului surorii sale, Prințesa Diana. Spencer susține că „era mai periculos pe vremuri”.

„Dacă mă uit înapoi, la moartea Dianei, cred că a fost atât de șocant, circumstanța morții ei a fost atât de șocantă, încât a făcut industria care îi susține pe paparazzi să se gândească cu mai multă atenție la ceea ce ar putea și ce nu ar putea face. Nu entru că au avut o judecată morală, ci pentru că era inacceptabil pentru public”, a mai adăugat fratele Prințesei Diana.

Reclamă

Ce spune Palatul Kensington despre recuperarea Prințesei Kate

Palatul Kensington nu a abordat în mod specific teoriile despre starea de sănătatea Prințesei de Wales. Un raport recent a susținut că Prințesa de Wales va aborda probabil preocupările larg răspândite cu privire la sănătatea și bunăstarea ei atunci când se va întoarce la serviciul public după data de 31 martie.

„Cred că Prințesa va vorbi despre recuperarea ei. Ea și prințul William au fost mereu deschiși și au interacționat cu admiratorii regali. Cred că vor vorbi atunci când se simt pregătiți. M-aș aștepta să fie chemarea ei și să lase totul să vină de la sine”, a spus un apropiat al cuplului pentru presa de peste hotare.

Kate Middleton s-ar putea să-și prelungească perioada de recuperare. Un apropiat al Prințesei de Wales a dezvăluit că aceasta ar putea să stea alături de copiii ei ân perioada în care aceștia se află în vacanța de Paște.

Prințul Louis, Prințul George și Prințesa Charlotte vor relua cursurile școlii Lambrook începând cu data de 17 aprilie, scrie presa internațională. Se așteaptă ca soția Prințului William să fie văzută mai apoi în public.

Kate se recuperează alături de întreaga ei familie. Prințul William și cei trei copii încearcă să-i facă această perioadă cât mai ușoară. Palatul Kensington nu a oferit nicio informație cu privire la programul pe care Prințesa l-ar putea avea în perioada ce urmează.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×