Reclamă

Prințul William a vorbit despre Kate Middleton. Ce a spus Prințul de Wales despre absența soției sale

Prințul William a vorbit despre Kate Middleton. Viitorul Rege al Marii Britanii s-a întors la îndatoririle regale. Prințul de Wales simte absența soției sale și o amintește ori de câte ori are ocazia. Declarațiile sale vin la scurt timp după ce ar fi fost văzuți împreună în timpul unei plimbări.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 20 martie 2024, 8:33

Prințul William și-a reluat îndatoririle regale, în timp ce fanii Familie Regale continuă să speculeze în mediul online despre starea de sănătate a soției sale. Prințul de Wales nu a părut deranjat de ceea ce se scrie în mediul online. Acesta a fost prezent la un eveniment de la Galeria Millennium din nordul Angliei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul William a vorbit despre Kate Middleton

Fiul Regelui Charles a fost prezent la Galeria Millennium din nordul Anglei pentru a discuta despre eforturile de a ajuta persoanele fără adăpost.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kate Middleton alături de Prințul William, la un eveniment
Acesta s-a căsătorit cu Prințul William în urmă cu 13 ani și de atunci e preferata admiratorilor regali / Getty Images

William a discutat cu Coaliția Locală Homeward Sheffield. Acesta a părut bine dispus. Fotografii l-au surprins cu zâmbetul pe buze. Prințul William a glumit cu mai mulți oaspeți și a amintit-o pe Kate Middleton în timpul discuției.

Reclamă

William a celebrat munca soției sale în ceea ce privește sprijinul tinerilor.

Prințul de Wales a făcut mai multe fotografii cu fanii prezenți la eveniment, iar mai apoi a ținut un discurs emoționant. William a remarcat rapid implicarea soției sale în aceste proiecte și a adăugat în timpul unei discuții: „Aceasta este zona soției mele, ar fi trebuit să fie aici cu mine”.

Apariția lui William a venit ca o surpriză pentru admiratorii Familiei Regale. Viitorul Rege a fost văzut recent în timp ce s-ar fi plimbat cu soția sa. William încearcă să participe singur la îndatoririle regale, însă acesta pare să simtă lipsa partenerei sale.

Reclamă

Kate Middleton este așteptată să se întoarcă la îndatoririle regale după perioada sărbătorilor de Paște, scrie publicația Daily Mail.

Prințul William și Kate Middleton ar fi mers împreună la o plimbare

Kate Middleton se recuperează în continuare după operația abdominală. Prințesa de Wales are nevoie de mai mult timp pentru a putea să se întoarcă la îndatoririle regale.

Experții spun că soția Prințului William ar putea rămâne acasă până la terminarea vacanței de Paște a copiilor ei. Kate pare să se bucure de această perioadă de liniște și să petreacă mai mult timp ca niciodată cu cei trei copii ai ei: Prințul George, Prințul Louis și Prințesa Charlotte.

În ciuda faptului că Palatul Kensington a oferit informații despre starea de sănătate a Prințesei, în mediul online au apărut mai multe speculații. Pentru a pune capăt acestor speculații, Kate și William ar fi apărut împreună la cumpărături.

Un videoclip cu cei doi a fost surprins de un admirator al Familiei Regale. Videoclipul a fost preluat mai apoi de publicația The Sun. Publicația The Sun a scris că Prințesa a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze.

Admiratorii Familiei Regale nu au fost mulțumiți de calitatea imaginilor și mulți au scris că femeia din imagine nu ar fi Kate Middleton. Lipsa Prințesei a dat naștere mai multor teorii, însă Casa Regală este decisă să păstreze intimitatea soției Prințului William, exact așa cum aceasta a cerut încă de la început. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
Gavin Rossdale și Xhoana X se sărută
Divertisment
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă cu fosta sa soție, Gwen Stefani
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă perfect cu fosta sa soție, Gwen Stefani. Paparazzi i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți într-o vacanță...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Naomi Campbell într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta, în vârstă de 53 de ani,...
PARTENERI
×