Reclamă

Prințul William a vorbit despre Kate Middleton. Ce a spus Prințul de Wales despre absența soției sale

Prințul William a vorbit despre Kate Middleton. Viitorul Rege al Marii Britanii s-a întors la îndatoririle regale. Prințul de Wales simte absența soției sale și o amintește ori de câte ori are ocazia. Declarațiile sale vin la scurt timp după ce ar fi fost văzuți împreună în timpul unei plimbări.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 20 martie 2024, 8:33

Prințul William și-a reluat îndatoririle regale, în timp ce fanii Familie Regale continuă să speculeze în mediul online despre starea de sănătate a soției sale. Prințul de Wales nu a părut deranjat de ceea ce se scrie în mediul online. Acesta a fost prezent la un eveniment de la Galeria Millennium din nordul Angliei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul William a vorbit despre Kate Middleton

Fiul Regelui Charles a fost prezent la Galeria Millennium din nordul Anglei pentru a discuta despre eforturile de a ajuta persoanele fără adăpost.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kate Middleton alături de Prințul William, la un eveniment
Acesta s-a căsătorit cu Prințul William în urmă cu 13 ani și de atunci e preferata admiratorilor regali / Getty Images

William a discutat cu Coaliția Locală Homeward Sheffield. Acesta a părut bine dispus. Fotografii l-au surprins cu zâmbetul pe buze. Prințul William a glumit cu mai mulți oaspeți și a amintit-o pe Kate Middleton în timpul discuției.

Reclamă

William a celebrat munca soției sale în ceea ce privește sprijinul tinerilor.

Prințul de Wales a făcut mai multe fotografii cu fanii prezenți la eveniment, iar mai apoi a ținut un discurs emoționant. William a remarcat rapid implicarea soției sale în aceste proiecte și a adăugat în timpul unei discuții: „Aceasta este zona soției mele, ar fi trebuit să fie aici cu mine”.

Apariția lui William a venit ca o surpriză pentru admiratorii Familiei Regale. Viitorul Rege a fost văzut recent în timp ce s-ar fi plimbat cu soția sa. William încearcă să participe singur la îndatoririle regale, însă acesta pare să simtă lipsa partenerei sale.

Reclamă

Kate Middleton este așteptată să se întoarcă la îndatoririle regale după perioada sărbătorilor de Paște, scrie publicația Daily Mail.

Prințul William și Kate Middleton ar fi mers împreună la o plimbare

Kate Middleton se recuperează în continuare după operația abdominală. Prințesa de Wales are nevoie de mai mult timp pentru a putea să se întoarcă la îndatoririle regale.

Experții spun că soția Prințului William ar putea rămâne acasă până la terminarea vacanței de Paște a copiilor ei. Kate pare să se bucure de această perioadă de liniște și să petreacă mai mult timp ca niciodată cu cei trei copii ai ei: Prințul George, Prințul Louis și Prințesa Charlotte.

În ciuda faptului că Palatul Kensington a oferit informații despre starea de sănătate a Prințesei, în mediul online au apărut mai multe speculații. Pentru a pune capăt acestor speculații, Kate și William ar fi apărut împreună la cumpărături.

Un videoclip cu cei doi a fost surprins de un admirator al Familiei Regale. Videoclipul a fost preluat mai apoi de publicația The Sun. Publicația The Sun a scris că Prințesa a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze.

Admiratorii Familiei Regale nu au fost mulțumiți de calitatea imaginilor și mulți au scris că femeia din imagine nu ar fi Kate Middleton. Lipsa Prințesei a dat naștere mai multor teorii, însă Casa Regală este decisă să păstreze intimitatea soției Prințului William, exact așa cum aceasta a cerut încă de la început. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×