Reclamă

diagnostic

O femeie doctor care face studii privind demența îtnr-un cabinet profesional
Sănătate
// 23 august 2022

Amie Skilton a fost diagnosticată cu demență după ce a intrat în contact cu o sursă de mucegai. Ce s-a întâmplat în casa femeii de 37 de ani

Amie Skilton a fost diagnosticată cu demență. Acest lucru s-a întâmplat după ce a intrat în contact cu o sursă ascunsă de mucegai. Femeia de doar 37 de ani nu reușea să-și amintească nici măcar propriul nume. Ea și soțul său se mutaseră de doar două luni în noua locuință.
Reclamă
Selma Blair, zâmbitoare, pe covorul roșu, la un eveniment monden
Știri
// 17 mai 2022

Selma Blair a vorbit despre viața cu scleroză multiplă: „Medicii m-au îndemnat să nu fac public diagnosticul. S-au îngrijorat că nu voi avea de lucru”

Într-un extras din noul ei memoriu, actrița își amintește momentul în care a aflat diagnosticul primit de la medici. Selma Blair a vorbit despre viața cu scleroză multiplă. Aceasta a înțeles în sfârșit de ce corpul ei a trădat-o după ani de zile.
Bruce Willis care a fost diagnosticat cu afazia pe covorul roșu în anul 2020
Sănătate
// 31 martie 2022

Ce este afazia și cum se manifestă această afecțiune. Bruce Willis a fost diagnosticat cu această boală

Familia actorului Bruce Willis a anunțat că acesta se va retrage din actorie din cauza diagnosticului pe care l-a primit recent. În vârstă de 67 de ani acesta este nevoit să renunțe la lumea filmului după o carieră de succes de peste 40 de ani. Află mai multe despre ce este afazia și cum se manifestă această condiție medicală.
Sara Carbonero îmbrăcată într-un sacou alb pe covorul roșu
Divertisment
// 11 februarie 2021

Sara Carbonero, spitalizată după ce cancerul a recidivat

Jurnalista de origine spaniolă Sara Carbonero, soția fotbalistului Iker Casillas, a fost spitalizată după ce cancerul ovarian cu care a fost diagnosticată în 2019 a recidivat.
Reclamă
O femeie îmrăcată cu un tricou alb și cu o fundă roz în piept își cuprinde sânul cu ambele mâini
Sănătate
// 5 februarie 2021

Informații despre cancerul mamar pe care trebuie să le știi

Atunci când ești înarmată cu informații despre cancerul mamar poți lua cele mai bune decizii cu privire la sănătatea ta și îl poți preveni.
×