Reclamă

Actrița care crede că bolile tatălui ei i-au afectat alegerile la bărbați: „Sunt doar câteva care au contat”

Actrița care crede că bolile tatălui ei i-au afectat alegerile la bărbați a ales acum să se destăinuie în fața fanilor. Vedeta a făcut o legătură între răposatul ei tată și bărbații care i-au fost parteneri de viață.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 24 iunie 2024, 7:09

Shannen Doherty reflectă asupra relațiilor ei romantice și asupra modului în care răposatul ei tată i-a influențat alegerile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Actrița care crede că bolile tatălui ei i-au afectat alegerile la bărbați

De Ziua Tatălui, pe 16 iunie, Shannen Doherty, în vârstă de 53 de ani, a lansat un nou episod din podcastul ei Let’s Be Clear with Shannen Doherty intitulat „Let’s Talk About Dads…with Shannen Doherty”.

Actrița a vorbit sincer despre cum văzându-l pe tatăl ei, John Thomas Doherty Jr., suferind de diverse probleme de sănătate înainte de moartea lui din 2010, a afectat modul în care și-a ales bărbații din viața ei.

„Cred că, văzându-l intrând și ieșind din spital și frica pe care o simțeam constant că va fi ultima oară când îl văd a însemnat mult pentru mine”, a explicat Doherty.

Potrivit actriței, incertitudinea a generat „sentimente de abandon”.

Reclamă

Shannen Doherty își amintește că a fost „folosită” în „relații proaste”. Ea a spus că lipsa de respect a fostului ei partener a dus la „multe”.

„Dar nu era ca și cum mi-ar fi făcut asta. Era mai mult că proiectam asta asupra mea. Eram atât de speriată că cel mai important bărbat din viața mea nu avea să fie acolo. Că existau părți din mine care s-au închis pe măsură ce îmbătrâneam”, a spus Doherty.

„Și cred că cu siguranță am ales bărbați care nu erau ca tatăl meu. Care nu erau atât de amabili și atât de grozavi.”

Reclamă

Shannen Doherty a fost căsătorită de trei ori

Fostul ei soț, Rick Salomon, cu care a fost căsătorită din 2002 până în 2003, a apărut ca invitat pe podcastul ei la începutul lunii mai. În timpul interviului, fostul cuplu a glumit despre cât de scurtă a fost căsnicia lor.

„Cred că ne-am căsătorit în 2002, ianuarie. Tocmai am căutat-o. Nu aș avea nicio idee altfel despre dată”, a spus actrița. „Și am divorțat în mai 2003. Deci, din punct de vedere tehnic, nu trebuie să ne spunem unul altuia fosta soție și fostul soț pentru că am fost divorțați, dar încă o facem.”

În aprilie, fostul logodnic al lui Doherty, Rob Weiss, i s-a alăturat într-un episod al podcastului.

În timp ce Weiss a fost în emisiune, actrița a spus că vrea să-i aducă un omagiu regretatului ei tată cu un tatuaj. Cu toate acestea, nu își poate îndeplini dorința deoarece din cauza diagnosticului ei de cancer de sân în stadiul 4. Ea nu poate risca să obțină un infecție de la ac.

Weiss a făcut tot posibilul pentru a menține conversația optimistă. El a spus că nu a fost niciodată intenția lui să o „ducă într-un salon de tatuaje de pe stradă”.

Cei doi s-au logodit în 1995, înainte de a se separa în 1998.

În conversația ei de Ziua Tatălui, Doherty a adăugat: „Am ales bărbați care nu mi-ar frânge neapărat inima dacă m-ar lăsa. Aș supraviețui și aș fi în regulă. Sunt doar câțiva care au contat pentru mine și ei știu cine sunt, la fel și voi, fanii mei”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×