Reclamă

Imagini recente cu Shannen Doherty. Cât de mult s-a schimbat actrița după ani de zile de luptă cu cancerul

Imagini recente cu Shannen Doherty au fost făcute publice. Actrița a optat pentru o ținută elegantă, dar confortabilă, în timp ce s-a alăturat prietenei ei apropiate, Holly Marie Combs, pentru o zi de relaxare în Malibu.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 29 aprilie 2024, 6:56

Actrița din Beverly Hills, 90210, în vârstă de 53 de ani a fost văzută la Soho House împreună cu fosta ei colegă din serialul Charmed, în vârstă de 50 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imagini recente cu Shannen Doherty

Shannen a îmbrăcat o cămașă neagră cu decolteu în V și o pereche de pantaloni largi, tot într-o nuanță închisă. Peste ținuta sa a adăugat o jachetă neagră, iar părul l-a lăsat liber pe spate.

Și Holly a avut tot o ținută casual, destul de simplă. Ea a fost pozată într-o rochie maxi gri închis, iar peste a purtat o haină lungă, care a fost lăsată descheiată în față.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Shannen Doherty, în haine închise la culoare, la un restaurant
Cele două vedete au fost văzute sosind separat la clubul exclusiv și s-au îndreptat spre intrarea principală / Profimedia Images
Reclamă

Cele două vedete au fost văzute sosind separat la clubul exclusiv și s-au îndreptat spre intrarea principală. Atât Shannen, cât și Holly, precum și Alyssa Milano au fost membrii distribuției inițiale din serialul de succes, Charmed, care a fost difuzat pentru opt sezoane din 1998 până în 2006.

Doherty, care a interpretat personajul lui Prue Halliwell, a părăsit serialul după trei sezoane și a fost înlocuită de Rose McGowan.

Actrița vrea să le ușureze sarcinile celor dragi dacă va pierde lupta cu cancerul

Reclamă

Cea mai recentă ieșire a lui Shannen vine la scurt timp după ce ea a dezvăluit că a început să-și vândă bunurile în timp ce se pregătește pentru propria moarte în mijlocul luptei cu cancerul de sân în stadiul patru.

La începutul acestei luni, pe podcastul ei intitulat Let’s Be Clear, actrița a fost sinceră cu ascultătorii ei și a explicat că vânzarea unora dintre bunurile ei a fost un pas pentru a-și ajuta mama, pe Rosa.

„Prioritatea mea în acest moment este mama mea. Știu că va fi greu pentru ea dacă voi muri înaintea ei”.

„Pentru că va fi atât de greu pentru ea, vreau ca alte lucruri să fie mult mai ușoare. Nu vreau să aibă o grămadă de chestii de care să se ocupe. Nu vreau ca ea să aibă patru depozite pline cu mobilier”, a explicat ea.

În ceea ce privește vânzarea bunurilor, vedeta a recunoscut: „Se simte ca și cum ai renunța la ceva care a fost foarte special și important pentru tine”.

„Dar știi că este lucrul corect de făcut și că îți va da un sentiment de pace și un sentiment de calm. Pentru că îi ajuți pe cei pe care îi lași în urmă să aibă o tranziție mai curată și mai ușoară.”

Shannen și-a vândut bunurile pentru a-și duce mama în vacanță

Ea a declarat mai târziu: „Sunt doar lucruri. Nu am nevoie de ele. Nu-mi aduc cu adevărat o mare bucurie. Ceea ce îmi aduce o mare bucurie este să o duc pe mama în locurile în care și-a dorit mereu să meargă”.

Vedeta 90210 a adăugat: „Nu vreau să intru în banii care sunt în moștenirea mea. Aceștia vor asigura pe toată lumea din viața mea să fie bine îngrijită”.

Actrița a mai spus că banii din vânzarea mobilei îi vor permite să facă mai multe călătorii. O vor ajuta să-și facă amintiri alături de oamenii pe care îi iubește.

„Pot să o iau pe mama în vacanță pentru că am toți acești bani în plus.”

În martie 2015, actrița a fost diagnosticată cu cancer de sân. În urma unei mastectomii, radiații și chimioterapie, cancerul a intrat în remisie în 2017. Cu toate acestea, trei ani mai târziu, în 2020, Shannen a anunțat că cancerul a revenit. Din păcate, el era deja în stadiul patru.

În iunie 2023, vedeta a dezvăluit că cancerul s-a răspândit la creier și la oase.

Cu toate acestea, la începutul acestui an, în ianuarie, Doherty a dezvăluit că a început un nou tratament „miracol”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care doarme cu telefonul în mână
Sănătate
De ce nu e recomandat să dormi cu telefonul lângă pat. Ce spun specialiștii despre acest obicei
Sigur și ție ți s-a întâmplat să adormi cu telefonul în mână sau lângă tine. Specialiștii spun că acest obicei ar putea fi nociv pentru tine. Află de ce nu e recomandat să dormi...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă de mireasă și privește apusul de la marginea unui lac
Horoscop
4 zodii care se căsătoresc în 2024. Nativii care au noroc în dragoste
Astrologii vorbesc despre cele 4 zodii care se căsătoresc în 2024. Acești nativi au noroc când vine vorba de dragoste. Sunt pregătiți să-și întemeieze o familie și să se bucure de momente magice în...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie și privește către orizont pentru a ilustra una dintre zodiile ambițioase în carieră
Horoscop
Zodii ambițioase în carieră. Nativii care își doresc să atingă succesul
Există unele zodii care sunt cu adevărat ambițioase în carieră. Acești nativi își doresc să atingă succesul cu orice preț și nu se opresc până nu obțin ceea ce vor. Muncesc din greu pentru...
4
O femeie frumoasă care ține mână o inimă frântă
Horoscop
Zodii care au probleme cu dragostea în luna mai 2024. Nativii care nu reușesc să-și găsească marea iubire
Cele patru zodii care au probleme cu dragostea în luna mai 2024 trebuie să fie foarte atente la modul în care aleg să-și gestioneze sentimentele. Mulți nativi sunt pe punctul de a rupe o...
5
O femeie frumoasă care are o coadă de sirenă și stă pe o stâncă pentru a ilustra una dintre acele zodii care știu să se detașeze emoțional
Horoscop
Zodii care știu cum să se detașeze emoțional. Nativii care nu își lasă sufletul la vedere
Există anumite zodii care știu cum să se detașeze emoțional. Acești nativi nu-și lasă sufletul la vedere și sunt atenți atunci când își împărtășesc gândurile și sentimentele cu persoanele din jurul lor. Trebuie înțeles...
PARTENERI
×