Reclamă

Antonio Banderas a avut o apariție rară alături de Nicole Kimpel. Cum arată partenera în vârstă de 41 de ani a celebrului actor

Antonio Banderas a avut o apariție rară alături de Nicole Kimpel. Actorul a arătat elegant într-un costum negru clasic la Premiile Talia din Madrid. Însă nu ținuta sa a fost cea care a atras atenția, ci prezența partenerei sale.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 25 aprilie 2024, 7:53

Frumusețea de orgine olandeză Nicole, în vârstă de 41 de ani, a atras toate privirile într-o rochie elegantă, verde, cu un decolteu adânc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antonio Banderas a avut o apariție rară alături de Nicole Kimpel

Rochia lui Nicole era lungă până la podea, așa că încălțările care au completat-o nu au fost prea vizibile. Femeia de 41 de ani a purtat și o poșetă neagră, minusculă și l-a ținut mereu de braț pe actorul de 60 de ani.

Cei doi formează un cuplu de foarte mulți ani și arată superb împreună. Deși mai mereu au stat aproape unul de celălalt, Antonio Banderas a pozat pe covorul roșu și cu președintele Academiei Spaniole de Artele Spectacolului, Cayetana Guillén Cuervo.

Antonio Banderas, elegant, într-un costum negru, alături de partenera sa
Rochia lui Nicole era lungă până la podea, așa că încălțările care au completat-o nu au fost prea vizibile / Profimedia Images

Actorul și Nicole sunt împreună din 2014, cu un an înainte ca divorțul lui Antonio de prima soție, Melanie Griffith, să fie finalizat. Împreună au trecut prin momente dificile, dar pe care le-au depășit cu brio. Antonio a suferit un atac de cord și a dus o luptă serioasă cu Covid-19.

Reclamă

Antonia Banderas și Melanie Griffith au rămas în relații bune

Antonio și fosta sa soție, Melanie, au rămas în relații bune după divorț. Actorul a spus pentru emisiuniea digitală spaniolă El Break de las 7 din 2020: „Cred că amândoi suntem reticenți să îngropam 20 de ani de căsnicie. Suntem ființe umane, facem greșeli și aceasta este condiția umană. Trebuie să lași ego-urile deoparte și să nu vrei să demonstrezi că ai dreptate sau să găsești cine este vinovat ori de ce”.

„Există un moment în care lucrurile s-au terminat și trebuie să-l accepți. Viața pe care am avut-o cu Melanie a fost frumoasă. Am avut 20 de ani minunați în care am dat tot ce am avut mai bun și am trăit momente minunate pe care nu le voi uita.

Reclamă

„Avem o fiică minunată pe care amândoi o iubim și acesta este rezultatul final al relației noastre. Cel mai frumos lucru pe care l-am făcut vreodată împreună”.

Antonio și Melanie au devenit părinți pentru fiica Stella Banderas Griffiths în septembrie 1996. Melanie mai are doi copii. Pe fiica Dakota, de 31 de ani, cu Don Johnson și pe fiul Alexander, 35 de ani, cu Steven Bauer. Dakota Johnson l-a numit la un moment dat pe Antonio Banderas „tatăl ei bonus”.

În anul 2016, Melanie Griffith a fost onorată cu premiul pentru frumusețe atemporală. În timpul discursului ei de acceptare, ea i-a dedicat câștigul mamei sale. Griffith a spus: „Serios, aș dori să spun că asta ar trebui să fie pentru mama mea. Ea este frumusețea atemporală. Așa că, mamă, o să iau asta în numele tău. Te iubesc”.

Atât Melanie, cât și Antonia Banderas au fost mereu în lumina reflectoarelor, dar cei doi au insistat mereu să-și țină viața personală departe de ochii publicului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×