Reclamă

Portretul Prințului Louis de la aniversarea de 6 ani, după diagnosticului de cancer al lui Kate Middleton

Portretul Prințului Louis de la aniversarea de 6 ani, după diagnosticului de cancer al lui Kate Middleton, a fost publicat pe contul de Instagram al Prințului și Prințesei de Wales.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 23 aprilie 2024, 14:55
Prințul Louis, cu mâinile la față
Cel mai mic copil al Prințului și Prințesei de Wales este cel mai îndrăgit de fanii regali scrie presa internațională / Profimedia Images

Imaginea vine la o lună după ce poza Prințesei Kate de Ziua Mamei, o imagine alături de copiii ei, a fost criticată pentru editare foto intensă. În ciuda discuțiilor despre poza cu pricina, Kate Middleton și Prințul William sărbătoresc a șasea aniversare a Prințului Louis cu o tradiție regală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portretul Prințului Louis de la aniversarea de 6 ani

Cel mai mic copil al Prințului și Prințesei de Wales este cel mai îndrăgit de fanii regali scrie presa internațională. Se pare că și această imagine a fost făcută de Prințesa Kate la Windsor în ultimele zile. Ea a fost însoțită de un mesaj simplu de la părinții mândri. „La mulți ani, Prințul Louis! Vă mulțumim tuturor pentru urările de azi.”

Fanii regali au primit poza mult așteptată mai târziu decât se întâmpla de obicei. Cu toate acestea, este de înțeles, după diagnosticul dur primit de Kate. În acest moment, Prințesa de Wales este supusă unui tratament pentru cancer, iar familia a făcut apel pentru confidențialitate.

People scrie că cuplul a publicat imaginea ca o modalitate de a le mulțumi celor care au transmis mesaje de La mulți ani fiului lor.

Reclamă

Fotografia nu a fost editată, scrie tot publicația mai sus menționată.

Noua imagine vine într-un moment emoționant pentru familie. Pe 22 martie, Prințesa Kate a dezvăluit că este supusă unui tratament pentru cancer. În mesajul ei video emoționant, Kate a explicat că a fost un șoc atât procesarea informațiilor, cât și „gestionarea lor în mod privat de dragul tinerei noastre familii”, referindu-se la cei trei copii ai lor.

Vestea despre starea Prințesei Kate a fost făcută publică când George, Charlotte și Louis și-au început vacanța de Paște de la școală. Se pare că i-au anunțat în acel moment pentru a avea timp să înțeleagă ce se întâmplă, departe de expunerea din timpul școlii.

Reclamă

Poza pentru ziua de naștere a Prințului Louis va fi, fără îndoială, analizată. Ea apare la o lună după ce familia a lansat una dintre cele mai discutate fotografii regale din toate timpurile.

Kate Middleton și-a cerut scuze pentru editarea pozei de Ziua Mamei

Pentru a sărbători Ziua Mamei în Marea Britanie, pe 10 martie, familia a lansat un nou portret al Prințesei Kate alături de cei trei copii ai săi. Aceea a fost prima fotografie oficială a ei după operația abdominală din ianuarie. Dar, la câteva ore de la publicare, poza a fost în centrul atenției, din cauza editării. Agenții foto precum AP și Reuters au retras imaginea.

A doua zi, prințesa Kate a recunoscut că a editat fotografia și și-a cerut scuze pentru „orice confuzie”.

„La fel ca mulți fotografi amatori, experimentez ocazional cu editarea. Am vrut să-mi exprim scuzele pentru orice confuzie cauzată de fotografia de familie pe care am publicat-o ieri. Sper că toți cei care sărbătoresc au avut o Ziua Mamei foarte fericită”, a spus ea într-o declarație transmisă pe rețelele sociale. Mesajul a fost semnat cu un „C” de la Catherine. Acest lucru a indicat că mesajul a venit direct de la ea, mai degrabă decât de la echipa sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×