Reclamă

Persoana publică care o apără pe Meghan Markle: „Este o amenințare pentru unii oameni”

Persoana publică care o apără pe Meghan Markle este Melissa McCarthy. Actrița spune că Ducesa de Sussex „este o amenințare pentru unii oameni”. Ea nu înțelege deloc valul de ură aruncat asupra soției Prințului Harry.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 23 aprilie 2024, 7:45

Vedeta spune că a fost consternată de ceea ce se spune despre prietena ei, Meghan, și că nu înțelege de ce unii oameni fac afirmații defăimătoare la adresa ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Persoana publică care o apără pe Meghan Markle

„Mă dezamăgește pentru fiecare femeie și pentru fiecare persoană. Fără niciun motiv oamenilor le place să atace”, a spus ea pentru PageSix.

„O femeie inteligentă, interesantă, care are propria ei viață, din anumite motive, este incredibil de amenințătoare pentru unii oameni”, a continuat actrița, în vârstă de 53 de ani.

„Mă gândesc mereu, cât de inspirantă este! Nu am fost niciodată amenințată de cineva care este uimitor. Mă gândesc doar ce sursă de inspirație îmi oferă. Nu îi înțeleg pe oamenii care aruncă ura.”

McCarthy a adăugat că Ducesa de Sussex este „minunată și uimitoare”.

Reclamă

În 2021, actrița a apărut alături de Markle pentru un videoclip realizat pentru aniversarea a 40 de ani a lui Markle și lansarea unui program de mentorat intitulat 40×40.

După ce a realizat videoclipul, cu un cameo al Prințului Harry, McCarthy a lăudat cuplul regal.

„Erau atât de dulci și amuzanți”, a spus ea pentru „Access Hollywood”. „Tocmai mi-am dat seama cât de multă inspirație pot oferi. Ei își croiesc propriile vieți. Ei își croiesc viața pentru copiii lor.”

Reclamă

Melissa McCarthy a fost prezentă la premiera Suffs

Vedeta a fost la New York pentru a vedea „Suffs”, un musical bazat pe mișcarea americană pentru votul femeilor, în special pe evenimentele care au condus la ratificarea celui de-al 19-lea amendament la Constituția Statelor Unite în 1920, care a dat femeilor dreptul la vot.

McCarthy a recunoscut cu timiditate că trebuie să afle mai multe despre femeile portretizate în „Suffs”, Alice Paul, Inez Milholland, Ida B. Wells și Ruza Wenclawska.

„Ar trebui să spun că am crezut că știu despre istoria femeilor și am fost puțin dezamăgită de mine însămi că nu știam întreaga poveste.”

Producția de pe Broadway scrisă de Shaina Taub a făcut-o pe celebra actriță „să aprecieze cine a venit înaintea mea, cine a făcut ca fiicele mele să trăiască mai bine”.

Suffs este un musical de scenă cu carte, muzică și versuri de Shaina Taub, bazat pe sufragiști și mișcarea pentru votul femeilor americane. Producția a avut premiera Off-Broadway la The Public Theatre în aprilie 2022. Shaina Taub a început să dezvolte serialul la începutul anilor 2010. S-a întâmplat după ce a citit relatarea sufragistei Doris Stevens, Jaled for Freedom.

Musicalul urma să își deschidă producția în premieră mondială la The Public Theatre pe 6 aprilie 2022, dar avanpremiera cu o seară înainte, precum și seara de deschidere au fost anulate din cauza unui număr mare de cazuri pozitive de COVID-19 în rândul distribuției.

În octombrie 2023, a fost anunțat că spectacolul va fi transferat la Broadway în primăvara anului 2024. Spectacolul a început avanpremierele pe 26 martie 2024, cu o deschidere oficială programată pentru 18 aprilie la Music Box Theatre. Printre echipa producătoare se numără fostul secretar de stat Hillary Clinton și activista Malala Yousafzai. Spectacolul este regizat de Leigh Silverman.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×