Reclamă

Apariție rară a lui Tim Curry, actorul din Home Alone, la 12 ani după accidentul vascular cerebral. Cum arată acum și de ce are nevoie constantă de ajutor

Apariție rară a lui Tim Curry, actorul din Home Alone, la 12 ani după accident vascular cerebral. Aceasta a avut loc pe străzile din Los Angeles. El nu a mai fost văzut de ceva timp în public, iar ieșirea de acum are loc cu ocazia aniversării sale.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 22 aprilie 2024, 11:53

Vedeta britanică a scenei și a ecranului folosește un scaun cu rotile din 2012. Tim Curry a împlinit 78 de ani pe data de 19 aprilie, dar pare că traseul vieții sale a fost complet schimbat de problemele de sănătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Apariție rară a lui Tim Curry, actorul din Home Alone, la 12 ani după accidentul vascular cerebral

Tim Curry a avut recent o apariție publică rară în parcarea unui magazin. Acesta era însoțit de un bărbat care îi împingea scaunul cu rotile. Tim purta o jachetă de culoarea galbenă și pantaloni de trening negri. Actorul avea ochelari de soare la ochi, era vizibil slăbit și fuma o țigară.

Chipul lui arată acum complet diferit de momentul în care cariera sa era pe culmile succesului.

Tim Curry este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood, dar după accidentul vascular cerebral aparițiile sale au fost rare în public. După ce s-a remarcat în producții precum The Rocky Horror Picture Show, IT sau Annie, el s-a dedicat în mare parte filmelor pentru copii.

Curry a intrat în inima telespectatorilor cu rolul majordomului nesuferit din Sigur Acasă. Dacă talentul l-a recomandat imediat pentru producții mari, vocea sa unică l-a făcut să se îndrepte și către personaje de desene animate și jocuri video. Nici apariția din Mica Sirenă nu a ignorată de fani.

Reclamă

Succesul lui a fost însă eclipsat de problemele de sănătate. În anul 2012, actorul a suferit un accident vascular cerebral. Acesta i-a pus viața în pericol și i-a afectat vorbirea și aspectul fizic.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Tim Curry, în haine casual, în scaun cu rotile
Vedeta britanică a scenei și a ecranului folosește un scaun cu rotile din 2012 / Profimedia Images
Reclamă

Chipul său a fost deformat în urma accidentului vascular, iar vorbirea i-a fost îngreunată. Afecțiunea lui a fost ținută sub secret pentru o bună perioadă de timp. Prietenii și familia au păstrat tăcerea, dar în cele din urmă DailyMail a aflat despre starea sa.

Tim Curry este ținut departe de lumina reflectoarelor

Curry s-a întors încet la evenimentele publice în ultimii ani, dar acestea sunt mult mai puține. El a participat la o premieră de film în 2016, precum și la o convenție de benzi desenate în Carolina de Nord în 2019.

În 2015, Curry a spus că simțul umorului a ajutat la recuperarea lui. „Nu este greu de întreținut”, a spus el. „Este doar o parte din ADN-ul meu.”

Curry, care l-a interpretat pe Dr. Frank-N-Furter în distribuția originală a The Rocky Horror de pe Broadway și în filmul din 1975, revine ca Naratorul Criminolog într-un remake pentru un post TV. Laverne Cox va prelua rolul lui Dr. Frank-N-Furter.

The Rocky Horror Picture Show urmărește povestea cuplului Janet Weiss (Victoria Justice) și Brad Majors (Ryan McCartan), care dau peste locuința bizară a Dr. Frank-N-Furter (Cox), un om de știință nebun, ambiguu din punct de vedere sexual. El ține anual o convenție științifică pentru a prezenta nașterea „Rocky Horror” – un bărbat în formă și atractiv (Staz Nair) creat exclusiv pentru a-i îndeplini dorințele lui Frank.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×