Reclamă

Cântăreața care a descoperit secretul tinereții veșnice. Cine este diva care impresionează cu aspectul ei la 54 de ani

Ea este cântăreața care a descoperit secretul tinereții veșnice. Diva din imagini impresionează cu aspectul ei. Reușește să arate incredibil la 54 de ani și mulți o confundă cu o tânără de 20 de ani. Cântăreața știe cum să ascundă semnele trecerii timpului și să-și pună în valoare frumusețea.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 18 aprilie 2024, 6:36

Soția lui Blake Shelton i-a lăsat pe toți fără cuvinte după ce a urcat pe scena de la Coachella. Diva a impresionat cu aspectul său fizic, Gwen Stefani, căci despre ea este vorba, arată mai tânără ca niciodată, iar fanii sunt curioși să afle care sunt secretele sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cântăreața care a descoperit secretul tinereții veșnice

Cei care au văzut reuniuneai lui Gew Stefanii cu colegii ei de trupă pe scena Coachella au rămas impresionați.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Gwen Stefani în timp ce cântă pe scenă la Coachella 2024
Gwen Stefani a urcat pe scenă la Coachella 2024 / Profimedia Images

Aspectul fizic tineresc i-a făcut pe fani să se întrebe cum anume reușește diva să arate atât de vine. Cântăreața a devenit cunoscută pentru stilul ei neconvențional, îmbinând piesele casual cu cele pline de glamour.

Reclamă

Gwen a uimit alături de olivia Rodrigo într- ținută mulată și împodobită cu strasuri. Diva a ales o pereche de pantaloni tăiați și un costum de plasă.

Diva și amintit de succesul pe care l-a avut în 1995 și a cântat alături de fanii ei. Gwen pare că este din ce în ce mai tânără.

Chiar dacă timpul trece, diva arată din ce în ce mai bine. Gwen se mândrește cu un aspect fizic de invidiat la vârsta de 54 de ani.

Reclamă

Apropiații divei a povestit într-un interviu recent despre aspectul ei.

„Gwen arată incredibil la 54 de ani. Ea a reușit cu adevărat să-și mențină frumusețea naturală. O parte din acest lucru se datorează geneticii, dar și a factorilor care țin de stilul ei de viață. Este totuși posibil să fi apelat și la câteva tratamente pentru piele”, au declarat apropiații divei pentru DailyMail.

Presa scrie că Gwen ar fi apelat la tratamente cu laser pentru pigmentare. Gwen ar fi investit sume importante de bani pentru a se asigura că tenul ei continuă să arate incredibil. Semnele trecerii timpului nu și-au lăsat amprenta asupra ei.

Ce spun medicii specialiști despre aspectul lui Gew Stefani

Dr. Mark, un estetician cunoscut, a declarat că Gew Stefani ar fi apelat la proceduri de înfrumusețare. Totodată, acesta susține că artista a reușit să se mențină datorită alegerilor sale de viață.

„Pe lângă faptul că arată mai tânără decât anii ei, mai important, Gwen arată sănătos și asta se datorează cel mai probabil faptului că are o dietă sănătoasă și un regim de exerciții fizice. Ea are grijă să doarmă bine și are un stil de viață destul de sănătos”.

„Somnul, apa și nutrienții sunt aspecte ce nu pot fi trecute cu vederea pe măsură ce îmbătrânim. Ele sunt vitale pentru o piele sănătoasă cu aspect tânăr”, a spus medicul pentru publicația Hello.

Gwen a povestit și ea în trecut despre dieta pe care a abordat-o. Într-un interviu din 2012 a declarat că este vegetariană și că se antrenează constant pentru fizicul ei.

O vedetă care se confruntă cu semnele trecerii timpului este Lisa Rinna. Ea a fost surprinsă recent în timp ce încerca să se ascundă de fotografi.

„Îmi încep ziua cu un ceai decofeinizat pentru un mic dejun englezesc. Încerc să am un prânz sănătos, dar acest lucru poate fi uneori o provocare. Uneori ne răsfățăm și cu alte preparate, dar acest lucru se întâmplă destul de rar”, a spus Gwen în interviul din trecut. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×