Reclamă

Care este vârsta reală a actriței Nicola Coughlan din Bridgerton. Fanii au fost uimiți când au aflat câți ani are de fapt

După ce popularitatea ei a crescut mult în ultimul timp, mulți s-au întrebat care este vârsta reală a actriței Nicola Coughlan din Bridgerton. Fanii au fost uimiți când au aflat câți ani are de fapt: „Refuz să cred”.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 13 aprilie 2024, 7:20

Nu mai este mult până când lansarea celui de-al treilea sezon Bridgerton. Și întrucât Nicola Coughlan joacă în rolul lui Penelope Featherington, fanii au vrut să afle mai multe despre ea. Cu toate acestea, ei au rămas complet uimiți când au aflat vârsta ei reală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Care este vârsta reală a actriței Nicola Coughlan din Bridgerton

Actrița irlandeză a devenit faimoasă interpretând-o pe Clare Devlin în comedia Derry Girls, dar se pare că i-a păcălit pe toți în ceea ce privește aspectul ei fizic. Mulți au presupus că este mult mai tânără decât este de fapt.

Fanii au fost uimiți să afle că Nicola are 37 de ani, în ciuda faptului că joacă predominant roluri pentru personaje mult mai tinere decât vârsta ei reală.

În Bridgerton, personajul lui Nicola, Penelope, are doar 18 ani. Următorul sezon va dezvălui începuturile romantice ale lui Penelope Featherington și Colin Bridgerton (Luke Newton).

Nicola Coughlan, în rolul din Bridgerton
Fanii au fost uimiți când au aflat câți ani are de fapt: „Refuz să cred” / Profimedia Images
Reclamă

În Derry Girls, personajul lui Nicola, Clare, avea 15 ani în prima serie din 2018. Adică Nicola avea în jur de 30 de ani la filmare.

În prezent, Nicola are un alt rol principal în Big Mood alături de Lydia West. Deși acesta este personajul cel mai apropiat de vârsta ei, Maggie, care învață să-și gestioneze viața suferind de tulburarea bipolară, are 29 de ani.

Fanilor nu le venea să creadă vârsta vedetei și au apelat la social media pentru a-și exprima șocul.

Reclamă

Ei au scris: „Nicola Coughlan este o actriță genială, atât de hilară în The Derry Girls. Am fost uluit să aflu că are 37 de ani. Credeam că are 20 de ani !!”, „Nicola Coughlan are 37 de ani?!?! Ce naiba. Sincer am crezut că este unul dintre acei actori bebeluși ca Millie Bobby Brown”.

„Tocmai am aflat că Nicola Coughlan are 37 de ani. TREIzeci și șapte de ani. Sunt șocată că arată la jumătate”, „Mă uit la Derry Girls și vrei să spui că Nicola Coughlan are aproape 40 de ani?!?”.

„Cum poți să mă privești în ochi și să-mi spui că femeia nu are, cel mult, 25 de ani. Refuz să cred.”

În ciuda faptului că joacă adesea personaje mai tinere, ea are de fapt 37 de ani.

Ce se știe despre seonul 3 Bridgerton

Noul trailer Bridgerton a fost lansat recent. Partea întâi are premiera pe 16 mai și partea a doua are premiera pe 13 iunie.

Trailerul începe cu fotografii ale lui Lady Whistledown declarând: „Dragă cititor blând, ne-am despărțit de prea mult timp. În cele din urmă, am revenit revenit”.

Personajul lui Nicolae, Penelope, este văzută apoi într-o frenezie, când afirmă: „Nu mai pot trăi acasă. Trebuie să-mi iau un soț!”. Colin este văzut apoi dezbrăcându-se într-o mașină, arătându-și mușchii. În tot aceste timp fratele său îl întreabă în glumă când a devenit atât de „rezistent”.

Penelope este mai apoi supărată că nu se mai mărită, în timp ce Colin se oferă să o ajute, spunând: „Dacă un soț este ceea ce cauți, lasă-mă să te ajut. Nu suntem prieteni?”.

Următoarele scene o înfățișează pe Penelope luptându-se să atragă un pretendent. Ea îi spune lui Colin în timp ce îl privește cu adorație: „Nu m-aș supăra dacă ai spune că sunt o cauză pierdută…”.

Tensiunea dintre ei continuă să crească atunci când sora lui Colin, Eloise, își exprimă îngrijorarea că Penelope ar putea să-și caute de fapt un soț în el.

Următoarea scenă o arată pe Penelope transformându-se într-o serie de rochii uimitoare în speranța de a atrage atenția. Colin începe să-i observe frumusețea.

Colin o întreabă apoi pe mama sa: „Mamă, crezi că cel mai bun fundament pentru dragoste este prietenia?”. Ea îl sfătuiește: „Este rar, dar trebuie să-ți urmezi inima!”.

Trailer-ul se încheie cu Penelope și Colin care se întâlnesc într-o grădină noaptea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
O femeie frumoasă cu urechi de elf și coroană pe cap
Horoscop
Când ești cea mai norocoasă persoană din lume. Află anul, luna și ziua în care astrele sunt de partea ta
Numărul tău destin te poate ajuta să descoperi cele mai bune momente pentru a-ți manifesta visele. Deși nu poți prezice viitorul, se pare că îl poți calcula. Când ești cea mai norocoasă persoană din...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru mic dejunuri savuroase într-o tavă metalică așezată pe un grătar
Rețete
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru un mic dejun savuros
Dacă nu mai știi cu ce să-ți surprinzi familia la micul dejun, încearcă o rețetă simplă pentru chifle pufoase cu brânză și mărar. Se prepară ușor, iar ingredientele sunt simple și mereu la îndemână....
PARTENERI
×