Reclamă

Care este vârsta reală a actriței Nicola Coughlan din Bridgerton. Fanii au fost uimiți când au aflat câți ani are de fapt

După ce popularitatea ei a crescut mult în ultimul timp, mulți s-au întrebat care este vârsta reală a actriței Nicola Coughlan din Bridgerton. Fanii au fost uimiți când au aflat câți ani are de fapt: „Refuz să cred”.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 13 aprilie 2024, 7:20

Nu mai este mult până când lansarea celui de-al treilea sezon Bridgerton. Și întrucât Nicola Coughlan joacă în rolul lui Penelope Featherington, fanii au vrut să afle mai multe despre ea. Cu toate acestea, ei au rămas complet uimiți când au aflat vârsta ei reală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Care este vârsta reală a actriței Nicola Coughlan din Bridgerton

Actrița irlandeză a devenit faimoasă interpretând-o pe Clare Devlin în comedia Derry Girls, dar se pare că i-a păcălit pe toți în ceea ce privește aspectul ei fizic. Mulți au presupus că este mult mai tânără decât este de fapt.

Fanii au fost uimiți să afle că Nicola are 37 de ani, în ciuda faptului că joacă predominant roluri pentru personaje mult mai tinere decât vârsta ei reală.

În Bridgerton, personajul lui Nicola, Penelope, are doar 18 ani. Următorul sezon va dezvălui începuturile romantice ale lui Penelope Featherington și Colin Bridgerton (Luke Newton).

Nicola Coughlan, în rolul din Bridgerton
Fanii au fost uimiți când au aflat câți ani are de fapt: „Refuz să cred” / Profimedia Images
Reclamă

În Derry Girls, personajul lui Nicola, Clare, avea 15 ani în prima serie din 2018. Adică Nicola avea în jur de 30 de ani la filmare.

În prezent, Nicola are un alt rol principal în Big Mood alături de Lydia West. Deși acesta este personajul cel mai apropiat de vârsta ei, Maggie, care învață să-și gestioneze viața suferind de tulburarea bipolară, are 29 de ani.

Fanilor nu le venea să creadă vârsta vedetei și au apelat la social media pentru a-și exprima șocul.

Reclamă

Ei au scris: „Nicola Coughlan este o actriță genială, atât de hilară în The Derry Girls. Am fost uluit să aflu că are 37 de ani. Credeam că are 20 de ani !!”, „Nicola Coughlan are 37 de ani?!?! Ce naiba. Sincer am crezut că este unul dintre acei actori bebeluși ca Millie Bobby Brown”.

„Tocmai am aflat că Nicola Coughlan are 37 de ani. TREIzeci și șapte de ani. Sunt șocată că arată la jumătate”, „Mă uit la Derry Girls și vrei să spui că Nicola Coughlan are aproape 40 de ani?!?”.

„Cum poți să mă privești în ochi și să-mi spui că femeia nu are, cel mult, 25 de ani. Refuz să cred.”

În ciuda faptului că joacă adesea personaje mai tinere, ea are de fapt 37 de ani.

Ce se știe despre seonul 3 Bridgerton

Noul trailer Bridgerton a fost lansat recent. Partea întâi are premiera pe 16 mai și partea a doua are premiera pe 13 iunie.

Trailerul începe cu fotografii ale lui Lady Whistledown declarând: „Dragă cititor blând, ne-am despărțit de prea mult timp. În cele din urmă, am revenit revenit”.

Personajul lui Nicolae, Penelope, este văzută apoi într-o frenezie, când afirmă: „Nu mai pot trăi acasă. Trebuie să-mi iau un soț!”. Colin este văzut apoi dezbrăcându-se într-o mașină, arătându-și mușchii. În tot aceste timp fratele său îl întreabă în glumă când a devenit atât de „rezistent”.

Penelope este mai apoi supărată că nu se mai mărită, în timp ce Colin se oferă să o ajute, spunând: „Dacă un soț este ceea ce cauți, lasă-mă să te ajut. Nu suntem prieteni?”.

Următoarele scene o înfățișează pe Penelope luptându-se să atragă un pretendent. Ea îi spune lui Colin în timp ce îl privește cu adorație: „Nu m-aș supăra dacă ai spune că sunt o cauză pierdută…”.

Tensiunea dintre ei continuă să crească atunci când sora lui Colin, Eloise, își exprimă îngrijorarea că Penelope ar putea să-și caute de fapt un soț în el.

Următoarea scenă o arată pe Penelope transformându-se într-o serie de rochii uimitoare în speranța de a atrage atenția. Colin începe să-i observe frumusețea.

Colin o întreabă apoi pe mama sa: „Mamă, crezi că cel mai bun fundament pentru dragoste este prietenia?”. Ea îl sfătuiește: „Este rar, dar trebuie să-ți urmezi inima!”.

Trailer-ul se încheie cu Penelope și Colin care se întâlnesc într-o grădină noaptea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×