Reclamă

Prima apariție a Prințului George după vestea că mama sa suferă de cancer. Băiețelul a fost alături de tatăl său la un meci de fotbal

A trecut mult timp de când copiii regali din Marea Britanie nu au mai fost văzuți în public. Aceasta e prima apariție a Prințului George după vestea că mama sa suferă de cancer. Băiețelul a fost alături de tatăl său la un meci de fotbal.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 12 aprilie 2024, 11:59

Prințul William și Prințul George au fost văzuți susținând Aston Villa în timpul meciului din sferturile de finală din UEFA Europa Conference League 2023/24.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima apariție a Prințului George după vestea că mama sa suferă de cancer

Cum Prințul George se află în vacanța școlară, se pare că el și tatăl său au profitat de timp pentru a sta cât mai mult împreună. A fost o seară tată – fiu. Cei doi păreau foarte veseli în timp ce discutau despre faptul că au fost surprinși în tribune de emisia live TNT Sport. De asemenea, ei au fost filmați aplaudând cu entuziasm după ce Ollie Watkins de la Aston a marcat primul gol al serii.

William, 41 de ani, și George, 10 ani, s-au îmbrăcat formal. Cei doi au purtat cămăși cu nasturi sub pulovere. George a purtat și o eșarfă Aston Villa. Ieșirile lor la meciurile de fotbal sunt destul de dese. Prințul de Wales este președintele Asociației de Fotbal din Anglia.

Prințul de Wales este un fan de multă vreme al fotbalului. El a explicat anterior de ce este un susținător loial al lui Aston, în ciuda faptului că există cluburi de fotbal mai populare.

„Cu mult timp în urmă, la școală, m-am apucat de fotbal. Toți prietenii mei erau fani ai lui Chelsea sau Manchester United. Nu am vrut pur și simplu să urmăresc echipa cea mai populară”, a spus el, potrivit Sun.

Reclamă

„Mi-am dorit să am o echipă care să fie mai mult la mijlocul mesei. Care să-mi ofere momente de rollercoaster. Aston Villa a avut întotdeauna o istorie grozavă.”

Kate Middleton a dezvăluit singură că suferă de cancer

Prezența lui William și George la meciul de joi seară, care s-a încheiat cu o victorie pentru Aston Villa, a venit la mai puțin de trei săptămâni după ce Middleton și-a anunțat diagnosticul de cancer.

Reclamă

În timpul materialul video înregistrat pentru BBC, ea a dezvăluit că se afla în „stadiile incipiente” ale „chimioterapiei preventiv”. Ea a suferit o intervenție chirurgicală abdominală în ianuarie.

Middleton, în vârstă de 42 de ani, a menționat, de asemenea, că este foarte preocupată să gestioneze toată această situație cu copiii ei.

„Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenție chirurgicală majoră pentru a începe tratamentul. Dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte și Louis într-un mod adecvat pentru ei. Să-i asigurăm că voi fi bine”, a explicat ea.

„Așa cum le-am spus, sunt bine. Devin mai puternică în fiecare zi concentrându-mă pe lucrurile care mă vor ajuta să mă vindec în mintea, trupul și spiritul meu.”

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințul William discută cu un bărbat în tribune la un meci de fotbal
Cum Prințul George se află în vacanța școlară, se pare că el și tatăl său au profitat de timp pentru a sta cât mai mult împreună / Getty Images

George este cel mai mare copil al lui William și Middleton. Fiica lor, Charlotte, are 8 ani, în timp ce fiul lor cel mic, Prințul Louis, are 5 ani.

Anunțul Prințesei de Wales a venit la doar câteva săptămâni după ce socrul ei, regele Charles, și-a dezvăluit diagnosticul de cancer.

Ambii au făcut un pas înapoi față de îndatoririle lor publice, deoarece se concentrează asupra sănătății lor.

Palatul Kensington, totuși, a confirmat că Middleton a lucrat în culise la campania ei „Shaping Us” a Centrului Fundației Regale pentru Copilărie timpurie, de acasă din Windsor.

Prințul William a mers la un pub din Norfolk

Prințul de Wales și familia sa rămân în Norfolk, la casa lor de la țară, Anmer Hall. Copiii sunt în vacanța de Paște de la școală.

Familia de cinci membri a fost la Anmer Hall încă din 22 martie. E ziua în care Kate și-a anunțat diagnosticul de cancer într-un mesaj video. Cel mai probabil că vor rămâne acolo până aproape de 17 aprilie. Atunci cei trei copii se întorc la școală la Lambrook după o lungă vacanță de Paște.

În weekend, William „a fost văzut într-un pub din Norfolk” împreună cu soacra sa Carole Middleton, „despre care se spune că va rămâne cu Prințul și Prințesa de Wales și copiii lor pentru sărbătorile de Paște”, scrie The Mirror.

„Totul a fost foarte discret, fără o mare fanfară. Părea să fie cu Carole Middleton”, a scris Richard Eden în rubrica sa pentru The Daily Mail. Redactorul a mai scris despre cât de discret este William capabil să viziteze un pub. El face activități de zi cu zi „normale”. „Prințul William pare capabil să se bucure de o viață destul de normală”, a scris Eden.

Carole este foarte apropiată de fiica ei cea mare. Ea a fost etichetată o „figură asemănătoare lui Mary Poppins” pentru nepoții ei. O sursă apropiată familiei a declarat pentru The Independent că Carole a ajutat în toată această perioadă la ducerea nepoților la școală și a oferit „sprijin nesfârșit” fără niciun fel de agitație.

„Catherine poate avea 42 de ani. Dar ea este încă fetița lui Carole”, a spus fostul corespondent Jennie Bond. „Să o privesc trecând prin asta și să reziste presiunii hărțuirii de a explica trebuie să fi fost foarte deranjant.”

Când sunt acasă la Adelaide Cottage din Windsor, Kate și William îi au aproape pe părinții lui Kate, Michael și Carole, și ambii ei frați, Pippa și James. Locuiesc cu toții în apropiere și sunt o sursă de ajutor și sprijin.

„Soții Middleton sunt o familie foarte apropiată. Carole este o bunica foarte practică”, a spus Ingrid Seward, redactor-șef al revistei Majesty, Hello. „Sunt sigur că ea va fi la cârmă.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×