Reclamă

De ce Prințesa Kate nu a spus ce tip de cancer are. Mesajul prin care a făcut publică starea ei de sănătate a făcut înconjurul lumii

Prințesa de Wales a confirmat că a început un tratament de chimioterapie preventivă în urma unui diagnostic de cancer pe care l-a primit la sfârșitul lunii februarie. Cu toate acestea, mulți s-au întrebat de ce Prințesa Kate nu a spus ce tip de cancer are.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 29 martie 2024, 8:43

Într-un mesaj video foarte personal și emoționant, Kate, în vârstă de 42 de ani, a mulțumit publicului pentru sprijinul acordat în timpul recuperării după o intervenție chirurgicală abdominală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ce Prințesa Kate nu a spus ce tip de cancer are

Ea a explicat ce s-a întâmplat în săptămânile de după operație, spunând: „În ianuarie, am suferit o intervenție chirurgicală abdominală majoră la Londra. La acea vreme se credea că starea mea este necanceroasă. Operația a avut succes. Totuși, testele după operația a constatat că cancerul a fost prezent.

„De aceea, echipa mea medicală m-a sfătuit că ar trebui să urmez un tratament de chimioterapie preventivă. Acum sunt în fazele incipiente ale acelui tratament. Desigur, acesta a fost un șoc imens. William și cu mine am făcut tot ce ne stă în putință pentru a procesa și gestiona asta în privat. Totul, de dragul tinerei noastre familii.”

Deși a fost extrem de sinceră cu admiratorii ei, Prințesa nu a dezvăluit ce tip de cancer are. Ulterior, un purtător de cuvânt al Palatului Kensington a afirmat la momentul anunțului: „Nu vom distribui alte informații medicale private. Prințesa are dreptul la confidențialitate medicală, deoarece noi toți o avem. Prințesa se află acum în recuperare, după ce a început un curs de chimioterapie preventivă”.

Se pare că Prințesa nu a dorit să dezvăluie tipul de cancer pentru a-i proteja mai mult pe copiii ei de toate speculațiile care pot apărea în presă.

Reclamă

În mod similar, când diagnosticul de cancer al Regelui Charles a fost confirmat pe 5 februarie, Palatul Buckingham nu a împărtășit tipul de cancer pentru care monarhul este supus tratamentului.

Prințesa Kate și Regele Charles au tras un semnal de alarmă asupra conștientizării sănătății

Deschiderea lor cu privire la diagnosticul său a luat pe toată lumea prin surprindere. Familia Regală este considerată supusă tradițiilor. Sinceritatea de acum este un contrast puternic cu modul în care a fost gestionată starea bunicului său, Regele George al VI-lea. George al VI-lea a murit în miezul nopții pe 6 februarie 1952 la Sandringham House.

Reclamă

Tatăl Reginei Elisabeta a supraviețuit unei operații majore de îndepărtare a plămânului stâng în septembrie 1951 Cu toate acestea, el a murit în urma unui cheag de sânge doar câteva luni mai târziu. Acesta a dezvoltat o tromboză coronariană, blocarea arterelor coronare care transportă sângele la inimă, ducând la un colaps brusc și insuficiență cardiacă fatală.

Moartea sa a fost un șoc pentru public și pentru familia regală. Nici regele nu a fost informat cu privire la amploarea completă a bolii sale. Toate aceste detalii au fost prezentate și în serialul The Crown.

Între timp, Hello Magazine scrie că decizia lui Kate de a vorbi despre tratamentul ei pentru cancer a determinat o creștere a vizitelor pe site-urile web ale organizațiilor de caritate împotriva cancerului și ale NHS.

De cele mai multe ori, nume sonore din lumina reflectoarelor îi fac pe oameni să conștientizeze mai ușor că starea lor de sănătate este importantă. Declarațiile publice îi ajută să facă pași spre controlul preventiv.

Prințesa a fost lăudată pentru că și-a dezvăluit cu curaj diagnosticul într-o manieră atât de personală.

Regele și Regina vor participa la slujba de Duminica Paștelui din Windsor cu o prezență regală redusă. Cu toate acestea, Prințul și Prințesa de Wales și copiii lor nu vor fi prezenți.

Familia petrece vacanțele de Paște împreună în privat. Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis sunt în pauză de la școală.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×