Reclamă

Suki Waterhouse și Robert Pattinson au fost fotografiați la plimbare cu bebelușul lor. Cei doi parteneri sunt în culmea fericirii

Suki Waterhouse și Robert Pattinson au fost fotografiația la plimbare cu bebelușul lor. Cei doi parteneri sunt în culmea fericirii de când au devenit părinți în mare secret.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 28 martie 2024, 11:41

Artista și actorul au confirmat că au devenit o familie completă când au ieșit la plimbare în Los Angeles. Robert Pattinson avea privirea unui tată îndrăgostit de copilul său. El a fost fotografiat în timp ce împingea căruciorul roz deschis. Alături de el, Suki părea fericită și împlinită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suki Waterhouse și Robert Pattinson au fost fotografiația la plimbare cu bebelușul lor

Suki a fost văzută ultima dată pe 24 februarie. Ea a fost surprinsă în timpul unei plimbări discrete cu Robert, și părea încă însărcinată. Cei doi se bucură de clipe de intimitate. Ei nu au confirmat încă sexul bebelușului, iar Suki nu a postat pe Instagram de câteva săptămâni bune.

Robert Pattinson, la plimbare cu bebelușul, iubita și soacra sa
Cei doi parteneri sunt în culmea fericirii de când au devenit părinți în mare secret / Profimedia Images

Pentru plimbarea din Los Angeles, Suki a purtat o haină lungă neagră și o șapcă albă. Alături de cei doi proaspeți părinți a fost mama lui Suki, Elizabeth, care purta un pulover roz strălucitor.

Despre Suki și Robert s-a spus prima dată că formează un cuplu în 2018. Cu toate acestea, ei și-au păstrat relația în mare parte departe de lumina reflectoarelor.

Reclamă

Suki și-a anunțat sarcina la Festivalul Corona Capital din Mexico City, în noiembrie, unde și-a arătat burtica pe scenă. Atunci, artista și-a afișat burtica în creștere în timp ce purta o rochie mini, mov deschis, care avea un tiv auriu strălucitor.

Ea a combinat look-ul cu cizme aurii strălucitoare, până la genunchi. Vedeta și-a confirmat logodna cu Robert când a apărut cu un inel Toi et Moi în timpul unei plimbări în Londra, în decembrie.

O sursă a confirmat recent vestea pentru People. „Amândoi își doresc să se căsătorească. Este important pentru ei”, a declarat sursa pentru presa la acea vreme, adăugând că Robert „abia așteaptă să fie tată” și „se simte foarte norocos”.

Reclamă

„Este atât de pregătit”, a adăugat sursa. „Relația lui cu Suki este incredibilă”.

Un expert în diamante a spus ulterior că inelul l-ar fi costat pe Robert, care are o avere netă raportată de 100 de milioane de dolari, în jur de 330.000 de dolari.

Ce spune Suki despre relația cu Robert Pattinson

În ciuda faptului că au fost împreună în ultimii cinci ani, Suki a dezvăluit în octombrie 2023 că ea și Robert s-au mutat împreună de curând în acel an.

În timpul unei apariții la podcastul Driven Minds: A Type 7, ea a discutat despre mutarea din aprilie și despre faptul că se simte „foarte norocoasă” să aibă un partener ca Robert.

„Mutarea nu pare chiar așa de nebunească”, a spus ea. „Și sunt foarte norocoasă pentru că el acceptă atât de mult mizeria și haosul. Nu spune niciodată nimic despre asta. El crede că e fermecător. Deci sunt foarte norocoasă pentru asta.”

La începutul acestui an, Suki a spus pentru The Times că este „șocată cât de fericită e cu cineva de aproape cinci ani” și că încă îi dă fluturi în stomac.

„Sunt întotdeauna incredibil de entuziasmată când îi văd numele pe telefonul meu sau chiar un mesaj și cred că el simte același lucru pentru mine. Întotdeauna avem atât de multe de spus și îl consider amuzant”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
3
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
4
O femeie fericită care mănâncă iaurt dimineața
Sănătate
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce
Află ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt zilnic, timp de o săptămână. Iaurtul este un aliment extrem de versatil, pe care îl poți mânca în asociere cu multe alimente. De exemplu, dimineața,...
5
O femeie care stă la plajă sub umbrelă
Sănătate
Care sunt orele de plajă indicate. Sfaturi și recomandări pentru un bronz frumos și sănătos
Când vine vara, mulți oameni adoră să-și petreacă zilele bucurându-se de soare la plajă. Cu toate acestea, este important să știi că expunerea excesivă la soare poate fi dăunătoare. Află care sunt orele de...
PARTENERI
×