Reclamă

Emily Ratajkowski a fost fotografiată alături de fiul ei, Sylvester. Modelul este atent la nevoile băiețelului ei

Emily Ratajkowski a fost fotografiată alături de fiul ei, Sylvester. Modelul este atentă tot timpul la nevoile băiețelului ei când s-au plimbat în orașul New York. Se pare că relația dintre cei doi este una extrem de apropiată.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 28 martie 2024, 5:15 / Actualizat: 28 martie 2024, 10:30

Supermodelul în vârstă de 32 de ani a fost zărit alături de copilul ei, petrecând împreună timp de calitate. Din imagini se poate observa că micuțul este foarte atașat de mama sa. Sylvester a împlinit trei ani la începutul acestei luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emily Ratajkowski a fost fotografiată alături de fiul ei

Ieșirea celor doi are loc la doar o săptămână după ce EmRata a ținut primele pagini ale tabloidelor. S-a întâmplat din nou, dar nu datorită unei noi relații. Ci pentru că s-a aflat că inelul ei de logodnă de la fostul ei partener, Sebastian Bear-McClard, a fost împărțit în două „inele de divorț”.

Ea a fost văzută în New York purtând o cămașă albă pe sub o jachetă elegantă din piele neagră, în timp ce își ținea fiul în brațe.

Modelul avea părul coafat cu cărare pe mijloc, în timp ce s-a accesoriza și cu o pereche de ochelari de soare negri. În ceea ce privește bijuteriile, Emily a purtat doar cercei din argint și celebrele ei „inele de divorț”.

Emily, îmbrăcată casual, cu fiul ei în brațe
Emily Ratajkowski a fost fotografiată alături de fiul ei, Sylvester / Profimedia Images
Reclamă

Supermodelul și-a completat look-ul cu blugi albastru deschis și cizme maro cu toc.

Singurul ei fiu, Sylvester, era îmbrăcat într-o jachetă cu puf colorată, cu glugă, pantaloni gri și cizme maro.

Sylvester este singurul fiu al modelului. Micuțul este rezultatul iubirii din Emily și fostul ei soț și producător de film Sebastian Bear-McClard, cu care s-a căsătorit în februarie 2018, după doar câteva săptămâni de relație.

Reclamă

Cei doi au devenit părinții lui Sylvester pe 8 martie 2021. Cuplul s-a despărțit în iulie 2022, iar modelul a cerut divorțul în septembrie 2022.

Ce a făcut Emily cu inelul primit de la fostul ei soț

Emily a dezvăluit abia acum decizia pe care a luat-o în legătură cu vechiul ei inel de logodnă. Pe contul de Instagram ea a anuțat rezultatul cu fanii ei.

Arătând două inele cu diamante, Emily a dezvăluit că a creat „inele de divorț” prin împărțirea inelului ei de logodnă.

Actrița a publicat fotografii exy cu ea, stând în patul ei, ridicând mâna pentru a dezvălui cele două inele de pe degete.

Ea a descris fotografiile: „Inele de divorț”, în timp ce fanii ei au accesat secțiunea de comentarii pentru a întreba ce a vrut să spună.

Mai mulți au explicat că ea și-a împărțit inelul inițial pentru a crea două noi bijuterii după ce s-a despărțit de Sebastain, care i-a dăruit inițial inelul.

Emily a fost apreciată de către fanii ei pentru că a luat decizia de a reutiliza diamantele. Aceștia au spus că a fost îndrăzneață atunci când a luat această decizie și s-au bucurat pentru ea. Imaginile sexy cu diva au reușit să strângă rapid sute de mii de aprecieri. De când a divorțat de Sebastian, Emily pare mai fericită ca niciodată.

Emily a etichetat marca de bijuterii Alison Lou, care a creat piesele uimitoare pentru ea după ce a lucrat cu ei și la design-ul original.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×