Reclamă

Rebel Wilson susține că Sacha Baron Cohen a umilit-o pe platourile de filmare. Ce a mărturisit în cartea ei de memorii

Rebel Wilson susține că Sacha Baron Cohen a umilit-o pe platourile de filmare. Ea a dezvăluit că actorul i-a cerut să facă lucruri nepotrivite în timp ce lucrau la comedia din 2016 „The Brothers Grimsby”.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 27 martie 2024, 12:10

Sacha Baron Cohen neagă vehement acuzațiile actriței. În cartea ei de memorii, Rebel Rising, Rebel Wilson scrie despre experiența ei pe platourile de filmare cu Sacha Baron Cohen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rebel Wilson susține că Sacha Baron Cohen a umilit-o

Afirmațiile pe care le face referitoare la modul în care actorul a tratat-o pe platoul de filmare, negate categoric de celebrul Borat, au stârnit deja controverse. Wilson scrie că „nu este despre anularea cuiva”. E despre împărtășirea experienței ei pentru a ajuta alte femei să se simtă îndreptățite să vorbească.

Multe femei cu nume sonor din showbiz au dezvăluit experiențe traumatizante din trecut. Au făcut acest lucru tocmai pentru a le da și oamenilor normali puterea să vorbească despre ceea ce li se întâmplă negativ. Acum se pare că și Rebel Wilson se numără printe ele.

Potrivit cărții ei de memorii, citată de People, ea și Cohen s-au întâlnit la o cină în 2013. El a sunat-o mai târziu, cerându-i să joace rolul iubitei lui în The Brothers Grimsby. Producția e o comedie pe care a scris-o și produs-o.

Odată ce au început filmările, Wilson, în vârstă de 44 de ani, spune a simțit că i se cerea mai mult decât dorea ea să facă: „De fiecare dată când vorbeam cu SBC, el a menționat că vrea să mă dezbrăc într-o scenă viitoare. Eu am spus mereu că nu apar nud”.

Reclamă

Se pare însă că lucrurile au degenerat într-o zi, în timp ce filmau pe un stadion de fotbal din Cape Town. „SBC mă cheamă prin intermediul unui asistent de producție spunând că trebuie să filmez o scenă suplimentară. Apoi își trage pantalonii în jos. SBC spune foarte practic: „Bine, acum vreau să-mi bagi degetul în fund.” Și eu zic: „Ce? … Nu!!’ …”

Wilson continuă în cartea ei: „Acum eram speriată. Voiam să ies de acolo. Așa că, în cele din urmă m-am compromis: l-am plesnit peste fund și am improvizat câteva replici în rolul personajului.”

Ce spun reprezentanții actorului despre acuzațile lui Rebel

Reclamă

Sasha Cohen, în vârstă de 52 de ani, neagă vehement că ar fi spus vreodată asta. Spune că a maltratat-o pe Wilson sau a făcut-o presiuni asupra ei pentru a apărea nud.

Reprezentantul său a spus într-o declarație: „Deși apreciem importanța de a vorbi, aceste afirmații false demonstrate sunt direct contrazise de dovezi detaliate și extinse. Inclusiv documente contemporane, filmări și relatări ale martorilor oculari de la cei prezenți înainte, în timpul și după producția The Frații Grimsby.”

Reprezentanții lui Baron Cohen au oferit declarații anonime în susținerea comedianului de la nouă persoane despre care spun că au fost implicate în film. Cinci au spus că au fost martori la scena din Cape Town și toți contestă relatarea lui Wilson.

„Conform scenariului, pe care Rebel l-a citit și aprobat în prealabil, personajul ei încerca să-i bage un deget în fundul personajului lui Sacha. În niciun moment Sacha nu i-a cerut efectiv să-i bage un deget în fund”, a spus un producător. „De-a lungul acestei perioade, a fost tratată cu cel mai mare respect. A fost primită ca colaboratoare în toate domeniile creative.”

Cu toate acestea, Wilson scrie că atunci și-a sunat agentul și a vorbit cu un avocat. „Am fost încurajată să fiu profesionistă și să termin filmul”. După aceea, „modul meu de a face față la acel moment a fost să încerc să râd”.

Apoi, scrie Wilson, i s-a cerut să facă duble, inclusiv o scenă de sex. „Am filmat scena, după rescrieri solicitante. Dar tot a trebuit să simulez că fac sex cu acest tip. A trebuit să-l sărut în mod repetat.”

Rebel Wilson a refuzat să promoveze filmul în care a jucat cu celebrul Borat

Câteva luni mai târziu, deși trebuia să facă promovarea pentru film, Rebel a refuzat orice colaborare cu el: „S-a simțit într-adevăr că toate acestea nu erau ceva care să poată fi de râs. Le-am transmis producătorilor că nu voi face nicio promovare pentru film.”

În cele din urmă, Wilson scrie: „ Nu vreau să anulez pe nimeni și nu asta este motivația mea pentru a împărtăși această poveste. Îmi împărtășesc povestea acum pentru că cu cât mai multe femei vorbesc despre lucruri de genul ăsta, cu cât sperăm mai mult că se vor întâmpla mai puține.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×