Reclamă

Emily Ratajkowski și-a modificat inelul de logodnă. Modelul a luat această decizie după divorțul de Sebastian Bear-McClard

Emily Ratajkowski și-a modificat inelul de logodnă. Modelul internațional a luat această decizie la mai bine de doi ani de când a anunțat că divorțează de Sebastian Bear-McClard. Emily a fost foarte fericită cu schimbarea făcută și a postat mai multe imagini în mediul online.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 21 martie 2024, 4:06

Emily Ratajkowski a decis să-și modifice inelul i să-l transforme în două bijuterii diferite. Aceasta a primit de la fostul ei soț un inel cu două diamante masive. Vedeta are acum două inele diferite pe care le poartă cu mândrie pe degete.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emily Ratajkowski și-a modificat inelul de logodnă

Supermodelul, în vârstă de 32 de ani, a luat o decizie neașteptată. Vedeta, care a divorțat în luna iulie a anului 2022, a postat în mediul online mai multe fotografii cu inelul care a fost tăiat în două.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Emily și Sebastian Bear-McClard au divorțat după patru ani de mariaj. Cei doi au împreună un băiețel, Sylvester Apollo, în vârstă de 3 ani.

Reclamă

Emily, supranumită i femeia cu cel mai frumos bust natural, s-a pozat cu noile sale inele. Vedeta și-a transformat complet inelul de logodnă și a reușit să obțină două bijuterii pe care le-a numit „inele de divorț”.

Fanii divei au părut încântați de decizia acesteia și au felicitat-o în secțiunea de comentarii. Bijuteriile vedetei au o bandă de aur și două diamante de dimensiuni impresionante, scrie PageSix. Vedeta a spus că a luat decizia de a împărți inelul de logodnă în două pentru a simboliza separarea ei de Sebastian.

Fanii divei au spus că aceasta a fost îndrăzneață atunci când a luat această decizie și s-au bucurat pentru ea. Imaginile sexy cu diva au reușit să strângă rapid sute de mii de aprecieri. De când a divorțat de Sebastian, Emily pare mai fericită ca niciodată.

Reclamă

Chiar dacă nu și-a găsit marea dragoste, vedeta se bucură de timpul petrecut cu fiul ei și cu prietenii pe care îi are. Recent, Emily a postat și un clip emoționant cu băiețelul ei. Sly a împlinit anul acesta vârsta de 3 anișori.

Ce relații a avut Emily Ratajkowski după divorț

Emily Ratajkowski a fost cea care a decis să ceară divorțul de fostul ei soț. Vedeta și Sebastian au pus capăt relației după ce Emily a aflat că acesta ar fi avut și alte relații, scrie DailyMail.

După momentul divorțului, Emily a avut mai multe relații cu nume cunoscute. Aceasta a avut parte de un sărut pasional cu Harry Styles, iar ulterior a fost văzută cu Eric Andre. Totodată, aceasta ar fi avut o relație cu Pete Davidson în luna noiembrie a anului 2022.

Relația ei cu Pete nu a fost de lungă durată, la fel cum nici povestea de iubire cu Eric nu a durat foarte mult. Emily a spus că bărbații din viața ei nu fac față unei femei puternice.

Cel mai recent, Emily a fost văzută în compania comediantului Stephane Bak. Cei doi s-au sărutat pasional în paris, iar ulterior Stephane a venit să o viziteze în New York.

Apropiații acesteia au spus că Emily se distrează, însă nu ia lucrurile în serios.

Emily a trecut prin momente grele după divorțul de Sebastian, mai ales în ceea ce privește găsirea partenerului potrivit. Totuși, vedeta pare să nu-și piardă speranța și continuă să iasă la întâlniri.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×