Reclamă

Anne Hathaway a purtat o rochie superbă la Premiile SAG 2024. Actrița a ales nuanța cerulean blue pentru eveniment

Anne Hathaway a purtat o rochie superbă la Premiile SAG 2024. Actrița a onorat o scenă celebră din emblematicul film The Devil Wears Prada din 2006 în rochia ei Versace.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 25 februarie 2024, 14:34 / Actualizat: 25 februarie 2024, 22:47

Anne Hathaway a atras toate privirile pe covorul roșu al Premiilor SAG 2024. Vedeta a uimit într-o rochie Versace, pe care a accesorizat-o cu o curea supradimensionată. Rochia a fost aleasă intenționat și a făcut aluzie la filmul de succes din 2006, Devil Wears Prada. Anne a purtat-o pentru că s-a întâlnit pe scena evenimentului cu colegele ei din film, Meryl Streep și Emily Blunt, la 18 ani după ce filmul îndrăgit a fost lansat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anne Hathaway a purtat o rochie superbă la Premiile SAG 2024

„Ce culoare ai spus că este aceasta?”a întrebat-o Hathaway pe gazda lui E! News, Laverne Cox, despre rochia ei. Cox a răspuns cu bună știință: „Ar fi albastru cerulean?”

Culoarea rochiei lui Hathaway onorează scena emblematică din Devil Wears Prada, în care personajul ei Andy Sachs este instruit de Miranda Priestly în privința nuanțelor de albastru.

„Sunt încântată”, a spus Hathaway lui Cox despre primirea pe care filmul o are în continuare.

Anne Hathaway, la SAG, într-o rochie albastră
Actrița s-a întors de la Săptămâna Modei de la Milano, unde a fost în centrul atenției / Profimedia Images
Reclamă

Actrița s-a întors de la Săptămâna Modei de la Milano, unde a fost în centrul atenției. Ea a purtat o rochie roșie de tip corset, din piele, care îi întărește din nou statutul de una dintre cele mai bine îmbrăcate actrițe.

În timp ce se afla în Milano, Hathaway a avut o întâlnire cu redactorul șef al Vogue, Anna Wintour, despre care se spune că a inspirat personajul lui Streep, Miranda Priestly, în filmul din 2006.

Ele au în primul rând la prezentarea de modă Versace.

Reclamă

Într-un moment surprins de Lara Volpato pentru Women’s Wear Daily de pe Instagram, Hathaway i-a spus redactorului-șef Vogue, Anna Wintour, că a făcut câteva sacrificii atunci când a ales să poarte rochia.

„Poți să respiri?”, a întrebat-o Wintour pe Hathaway în clip.

„Foarte ușor. Nu mă pot întoarce, dar pot să respir”, a raspuns Hathaway, râzând.

Ce spune actrița despre colaborarea cu brand-ul Versace

Anne a devenit o muză Versace anul trecut, fiind imaginea campaniei Icons din primăvara 2023 a casei de modă italiene. De atunci, ea a purtat o serie de țintute Versace, toate foarte sexy.

„Ceea ce mi-a lăsat cea mai mare impresie din această experiență uimitoare este inima, generozitatea și bunătatea Donatellei”, a spus Hathaway despre colaborarea cu brandul. „Ea și toți cei din familia Versace m-au primit atât de bine. Mi-au oferit sprijin și le sunt foarte recunoscătoare. Ce emoție este să fii o femeie Versace!”

„În acest moment, toată lumea își asumă riscuri și simt că există mai multe modalități. Ceea ce înseamnă că nu trebuie să atingi un punct, trebuie doar să fii tu. Se simte minunat”, a scris ea la un moment dat.

„Erin și cu mine credem că stilul este o expresie și am încredere în ea. Mă face să simt că pot fi mai curajoasă. Nu o luam prea în serios. Aceasta nu este o repetiție generală, asta e viaţa. Mi s-au oferit atât de multe lucruri la o vârstă atât de fragedă și nu am știut întotdeauna să le apreciez. Mă simțeam prost cu mine în anumite lucruri și nu știam cum să mă bucur de ceea ce port. Acum port lucruri care îmi plac și le port cu recunoștință. Pare să funcționeze.”

Ce secrete de frumusețe are Anne Hathaway

Anne Hathaway a vorbit și despre procesul de îmbătrânire. Actrița este de părere că vârsta este doar un număr, fiind unul dintre motivele pentru care nu se sfiește să poarte ținute îndrăznețe chiar dacă înaintează în vârstă.

„La 30 de ani a trebuit să renunț la alcool. Nu mai puteam să beau. Nu puteam să am viața pe care mi-o doresc dacă aș fi consumat alcool. La 40 de ani am descoperit că trebuie să mă întrețin diferit din punct de vedere nutrițional. Aș vrea să mă întorc la 25 de ani și să vorbesc mai mult cu mine”. Anne a dezvăluit și câteva secrete legate de frumusețe. Vedeta spune că procesul de îmbătrânire este unu „personal” pentru fiecare.

„Înaintarea în vârstă este doar un alt cuvânt pentru a trăi. Ceea ce faci cu ea de acolo este personal și depinde de tine. Mă simt grozav. Mă simt mai bine decât mă simțeam la vârsta de douăzeci de ani pentru că am mai multă grijă de mine”, a spus actrița în timpul unui interviu de la SAG.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×