Reclamă

Irina Shayk și-a arătat silueta într-o rochie din satin. Modelul a făcut o ședință foto distractivă în Malibu

Irina Shayk și-a arătat silueta într-o rochie din satin. Modelul a făcut o ședință foto distractivă în Malibu. Vedeta este una dintre cele mai sexy femei, iar trecerea anilor nu și-a lăsat deloc amprenta asupra corpului ei.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 18 martie 2024, 7:20

Supermodelul născut în Rusia, în vârstă de 38 de ani, a putut fi văzut distrându-se în timp ce făcea o varietate de poze pe mal. Shayk a îmbrăcat o rochie din satin, fără mâneci, de lungime midi, care îi complimenta perfect formele trupului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irina Shayk și-a arătat silueta într-o rochie din satin

Ea și-a accesorizat look-ul cu o pereche de cercei mari, cerc, precum și cu inele groase pe fiecare mână. În timpul ședinței foto, părul vedetei, care de obicei este lăsat liber pe spate, a fost îndepărtat de pe față și aranjat într-un coc elegant.

Cu toate acestea, ulterior, Irina și-a lăsat părul să se desprindă, pentru a permite șuvițelor să fie libere în mod natural, pe lângă umerii ei.

Când supermodelul nu s-a jucat cu camera, ea a purtat conversații cu alți membri ai echipei și părea că se simte în largul ei. De asemenea, ea a fost văzută în timp ce s-a acoperit cu mai multe pături pentru a se proteja de briza rece în timp ce se afla pe plajă.

Irina Shayk, ședință foto pe plajă
Ea și-a accesorizat look-ul cu o pereche de cercei mari, cerc, precum și cu inele groase pe fiecare mână / Profimedia Images
Reclamă

Irina a vorbit recent cu InStyle despre propriul ei stil atunci când nu este pe platoul de filmare.

„Confortul și lejeritatea sunt prioritățile mele”, a spus ea pentru presa. „Pentru că sunt mereu în mișcare, aleg îmbrăcăminte casual care arată bine, pe care să o pot purta în cât mai multe momente.”

Vedeta a adăugat că tinde să, „de obicei să poarte ceva confortabil, cum ar fi un hanorac sau o pereche de pantaloni de trening, dar asocierea lor cu o haină elegantă sau un blazer, care nu este prea serios, o ajută să aibă o ținută elegantă”.

Reclamă

Cum își alege Irina Shayk o ținută

Ea a declarat mai târziu că, „îmbrățișarea propriului stil personal este cea mai mare împlinire, o combinație de confort și sofisticat”.

„Factorul cool este un rezultat natural al încrederii. Aceasta vine odată cu crearea unei ținute care să fie unice pentru tine.”

Modelul a mai spus, de asemenea, că se pregătește deja cu ținute pentru următoarele sezoane.

„Tocmai m-am întors de la Săptămâna Modei de la Paris. Sunt atât de încântată de ceea ce am văzut pentru toamnă”, a declarat modelul publicației.

„Aproape că nu ies din casă fără jachetă sau haină lungă. Așa că, abia aștept să vină momentele importante de îmbrăcăminte exterioară anul acesta”.

Irina Shayk a avut un program încărcat în ultimul timp. Ea a întors toate privirile în timp ce participa la petrecerea Vanity Fair Oscar Party 2024. Ea a purtat atunci o rochie mini neagră din tul transparent, precum și un body pe dedesubt.

Shayk a purtat, de asemenea, o pereche de șosete negre, peste genunchi, care erau legate de niște jartiere. Pentru a completa look-ul, modelul a purtat o pereche de pantofi cu toc și mănuși negre.

Irina a optat pentru accesorii minimale care să permită ținutei să fie punctul principal în timpul serii.

Vedeta a fost văzută discutând cu alte colege supermodele, inclusiv Emily Ratajkowski.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×