Reclamă

Nicole Eggert s-a ras în cap. Imagini dramatice cu vedeta care se luptă cu o formă „foarte rară” de cancer la sân

Nicole Eggert s-a ras în cap și a filmat tot acest proces. Într-un nou videoclip, distribuit cu cei peste 100.000 de urmăritori pe Instagram, vedeta arată încă o dată cât este de puternică în timp ce se luptă cu o formă „foarte rară” de cancer la sân.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 15 martie 2024, 12:41

În filmare, actrița în vârstă de 52 de ani, care a devenit faimoasă în serialul de televiziune Baywatch, a putut fi văzută tunzându-și părul cu foarte multă putere, în ciuda dramatismului situației.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicole Eggert s-a ras în cap

În video se vede cum i s-a alăturat una dintre fiicele ei, care a încercat să o ajute să se retușeze. Eggert a zâmbit în timp ce și-a arătat capul proaspăt tuns în fața camerei în timp ce stătea în mijlocul sufrageriei ei.

„Poate că vindecarea implică nu atât de mult să ne schimbăm, ci să ne lăsăm să fim ceea ce suntem”, a descris Eggert postarea, citând-o pe Madeleine Eames.

Secțiunea de comentarii a fost plină de mesaje de la cei dragi și fani, multe dintre ele fiind de încurajare.

Reclamă

„Îți trimit o îmbrățișare mare ❤”, a scris actrița Jennie Garth sub postare.

Între timp, Alyssa Milano a scris: „Grace. Ai cel mai mult har. Este inspirațional și te apreciez.”

„Este o nebunie cât de frumoasă ești! Te prinde bine aspectul ăsta!”, a comentat un fan.

Reclamă

Eggert a dezvăluit prima dată că a fost diagnosticată cu un cancer de sân „foarte rar” în decembrie 2023. Luna trecută, ea a spus pentru Inside Edition că medicii au găsit mai multe tumori canceroase în ganglionii ei limfatici.

Eggert a spus că se simte vinovată pentru că nu și-a verificat regulat sânii. De asemenea, ea a mai dezvăluit că țesutul de la implanturile mamare pe care și le-a făcut la vârsta de 19 ani îngreunează detectarea oricăror anomalii.

Cum a descoperit vedeta că ceva nu este în regulă

Vedeta a declarat că, după ce s-a îngrășat brusc și a simțit durere la sânul stâng începând cu luna octombrie, i s-a făcut o mamografie și trei biopsii. Rezultatele au dus la un diagnostic de cancer de sân carcinom cribriform stadiul 2.

Ea a spus: „Când am auzit asta, mi-a sfărâmat inima. Am intrat în fiecare centru de îngrijire a sânilor. Este îngrozitor pentru că în fiecare zi și în fiecare minut care trece, știi că crește”.

Doar o lună mai târziu, o mamografie i-a confirmat în sfârșit temerile. Eggert avea cancer de sân în stadiul 2.

Ea a spus: „Mi-a sfărâmat inima, mi-am pierdut tot auzul, totul s-a scufundat. Se numește carcinom cribriform invaziv. Este foarte rar.

Cu toate acestea, spune ea, țesutul de la implanturile ei mamare a îngreunat autoexaminarea, spunând: „Dacă nu le-aș fi avut și aș fi avut sânii mei mai mici, naturali, sunt sigură că aș fi simțit asta mult mai devreme”.

Nicole a dezvăluit că următorii ei pași sunt să se opereze pentru a elimina cancerul și, de asemenea, să facă chimioterapie și radioterapie. Vedeta a adăugat că în prezent nu este clar dacă cancerul s-a răspândit.

În ceea ce privește nodulul, ea a explicat: „Cu siguranță îl simt. Este acolo. Trebuie scos. Deci, este doar o chestiune dacă trebuie să fac un tratament înainte de operație sau pot efectua operația și apoi să fac tratamentul.

Care este cea mai mare frică a vedetei

Nicole este mama fiicelor Dilyn, în vârstă de 25 de ani, și Keegan, de 12 ani, și a recunoscut că „cea mai mare frică” a ei este să nu mai fie acolo pentru copiii ei.

Ea a explicat că, în timp ce Dilyn este „adultă”, ea are și „un copil de 12 ani acasă, și este singura care se ocupă de ea. „Nu am familie. Nu am nimic.”

Actrița Blown Away și-a amintit momentul în care le-a spus copiilor ei diagnosticul de cancer la sân și și-a amintit „șocul” de pe chipul lui Keegan.

„M-a făcut imediat să realizez că nu trebuie să cedez. Acesta este ceva prin care trebuie să trec. Acesta este ceva pe care trebuie să-l înving. Are nevoie de mine mai mult decât de orice și de oricine.”

Prietena apropiată a lui Eggert, Mindy Molinary, a înființat un GoFundMe pentru Nicole, pentru a o ajuta pe vedetă cu bani pe măsură ce începe lupta ei pentru sănătate.

Actrița a distribuit un link către pagină pe conturile ei de socializare, inclusiv pe Instagram.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×