Reclamă

Nicole Eggert regretă că și-a făcut implanturi mamare la 18 ani pentru a arăta bine în costumul de baie din „Baywatch”: „Lasă-ți corpul în pace”

Nicole Eggert regretă că și-a făcut implanturi mamare la 18 ani pentru a arăta bine în costumul de baie din „Baywatch”: „Lasă-ți corpul în pace”. Acesta este mesajul ei înainte de lansarea noul ei documentar. Actrița vrea să le dea oamenilor mai multe sfaturi despre cum să-și depășească nesiguranța.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 30 ianuarie 2024, 5:08

Când Nicole Eggert a jucat în serialul TV Baywatch în anii ’90, avea doar 18 ani. Fosta actriță, care a jucat-o pe Summer Quinn, și-a petrecut cea mai mare parte a timpului în film îmbrăcată sumar și alergând de-a lungul plajei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicole Eggert regretă că și-a făcut implanturi mamare la 18 ani

Chiar dacă părea că a primit rolul vieții ei, Eggert spune că nu a fost niciodată pregătită pentru controlul care a venit odată cu el. „Trebuia să scap de asta”, spune actrița, acum în vârstă de 52 de ani, în timpul unui amplu interviu cu PEOPLE la un restaurant din Los Angeles.

Nicole a mărturisit că a simțit cum serialul îi exploatează corpul și cât de fragilă emoțional era. În urmă cu șase ani, Eggert a susținut că a fost molestată de fostul ei coleg, Scott Baio. Acesta și-a negat în mod repetat afirmațiile.

În prima zi de filmări în 1992, Eggert spune că a fost șocată. „O, Doamne, vom fi în costum de baie toată ziua, în fiecare zi?”, își amintește ea de primele gânduri.

Eggert credea că a făcut o audiție pentru un serial spin-off despre copii la un liceu din Malibu.

Reclamă
Nicole Eggertîn timp ce aleargă pe plajă într-un costum de baie roșu în serialul Baywatch
Nicole Eggert a devenit celebră în urma rolului din serialul Baywatch / Profimedia Images

Ea a mai spus recent că nu știa că va fi salvamar în Baywatch: „Toate fetele s-au antrenat și erau foarte mici și în formă, iar eu eram de genul ‘wow’. Și costumele de baie dintr-o singură piesă nu erau măgulitoare. Nu am vrut să-l port deloc.”

„Doar că nu a fost pentru ce m-am înscris. A fost un spectacol total diferit și nu acolo unde îmi doream să fiu”, spune ea, adăugând că a ales să părăsească Baywatch după două sezoane.

Reclamă

Cum a decis actrița să apeleze la o operație de mărire a sânilor

În timp ce Eggert a crescut pe plajele din sudul Californiei și a fost unul dintre cei mai puternici înotători din distribuție, s-a simțit nesigură în privința aspectului și a sexualității ei.

În timp ce se afla într-o pauză de la filmări, Eggert a decis să-și pună implanturi mamare la vârsta de 18 ani. „Regret acum, desigur”, spune ea.

„Mă uit la toate fetele astea mai tinere care fac asta și mă gândesc că trebuie să-și lase trupurile în pace. Dar când trebuie să îmbraci acea bucată și ești atât de plată te gândești la ce poți face.”

Decizia a fost luată la impuls, dar se pare că pe măsură ce s-a maturizat, a început să pună la îndoială motivațiile din spatele alegerii sale și impactul pe care l-a avut asupra imaginii corporale. „A fost o decizie stupidă de la 18 ani”, spune ea acum.

De atunci a avut mai multe operații de mărire a sânilor, dar în 2015 a vrut să facă o reducție a sânilor.

Ce spun producătorii Baywatch despre decizia lui Nicole Eggert

Într-un interviu acordat The Hollywood Reporter în iulie 2016, producătorii Baywatch, Michael Berk și Douglas Schwartz, au dat mai multe detalii despre actriță.

„Nicole Eggert s-a simțit puțin în competiție cu Pam”, a spus Berk publicației. „A fost un weekend de vacanță și apoi a sunat că e bolnavă. Apoi a apărut înapoi pe platourile de filmare după ce și-a făcut o mărime de sâni.”

Eggert spune însă că nu este de acord cu afirmațiile lui Berk. Ea insistă că nu s-a simțit niciodată în competiție cu Pamela Anderson și nu a spus că este bolnavă. „Acestor băieți le place foarte mult să inventeze chestii. Era în timpul pauzei dintre filmări și știau despre operația mea”.

În ceea ce o privește pe Anderson, Eggert spune că i-a admirat întotdeauna frumusețea naturală. „Întotdeauna am știut că Pamela este mai frumoasă și mai naturală. M-am cam întrebat de ce se machia mereu atât de mult. Dar era treaba ei. Era imaginea pe care voia să o înfățișeze, așa că a funcționat pentru ea”, spune ea.

30 de ani mai târziu, Eggert este acum gata să-și împărtășească suișurile și coborâșurile într-un nou documentar care detaliază experiențele ei de pe platourile de filmare.

Cu ajutorul regizorului Matthew Felker, Eggert a produs și joacă în viitorul documentar, Baywatch: The American Dream. Producția îi prezintă pe membrii distribuției de top, care vorbesc despre luptele personale și gândurile despre serialul de lungă durată.

Acum, o mamă singură care crește două fiice, Keegan, 12 ani, și Dilyn, 25, Eggert, care nu s-a căsătorit niciodată spune că a făcut pace cu trecutul ei. Aceasta se concentrează acum asupra viitorului ei în timp ce se confruntă cu diagnosticul de cancer.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
PARTENERI
×