Reclamă

Nicole Eggert a fost diagnosticată cu cancer la sân la vârsta de 51 de ani. Actrița din Baywatch a făcut mai multe dezvăluiri în mediul online

Nicole Eggert a fost diagnosticată cu cancer la sân la vârsta de 51 de ani. Actrița celebră din Baywatch a vorbit despre vestea tristă prin intermediul mai multor postări de pe social media. Nicole a vrut să fie sinceră cu comunitatea sa și să împărtășească momentele grele prin care trece

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 9 ianuarie 2024, 11:45

Nicole Eggert nu a avut parte de un început de an ușor. Actrița, în vârstă de 51 de ani, a simțit nevoia să împărtășească cu admiratorii ei câteva vești privind starea ei de sănătate. Decizia de a vorbi public despre acest subiect nu a fost deloc ușoară. Cu toate acestea, Nicole știe că există multe femei care se confruntă cu aceasta problema și vrea să fie alături de acestea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicole Eggert a fost diagnosticată cu cancer la sân la vârsta de 51 de ani

Cunoscuta actriță din Baywatch susține că a fost diagnosticată cu cancer la sân în luna decembrie a anului trecut. Aceasta a declarat că vestea a luat-o complet prin surprindere, iar călătoria a fost una dificila și greu de acceptat.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Actrița a vorbit despre acest diagnostic în mediul online, dar și într-un interviu oficial pe care l-a oferit publicației People. Fanii s-au bucurat să afle mai multe despre ea și despre starea sa de sănătate. În ultimă vreme, Nicole a fost văzută tot mai rar în public. Ultima ei apariție a avut loc în luna iunie a anului trecut, după o absență de aproape 18 luni.

Reclamă

Absența divei se datorează problemelor de sănătate, dar și a diagnosticului final pe care l-am primit în urmă cu o lună. Actrița a declarat că a demarat mai multe investigații după ce a luat câteva kilograme în plus, dar și în urma unor dureri apăsătoare în partea stângă a bustului.

Atunci când simptomele au debutat, Nicole a crezut că totul se datorează menopauzei, însă la un consult mai amănunțit a primit vestea dureroasă. După ce și-a contactat doctorul, Nicole a fost nevoită să aștepte rezultatele biopsiei.

Toată această perioadă a fost una dificilă, după cum declară chiar actrița în interviul său.  Nicole, care este mama a două fete, a mai declarat că ceea ce a ajutat-o să treacă prin această perioadă a fost gândirea optimistă.

Reclamă

„Citeam deseori citate motivaționale. Mă înconjuram de lucruri frumoase și încercam să-mi spun că o să fie bine”, a declarat vedeta.

O altă actriță celebră care se confruntă cu probleme din cauza cancerului la sân este Shannen Doherty. Aceasta a povestit și ea despre călătoria grea și despre cum a reușit să-și păstreze curajul și optimismul în toată această perioadă dificila.

Ce a făcut Nicole Eggert după ce a primit diagnosticul final

Nu este ușor să te confrunți cu un astfel de diagnostic, dar Nicole spune că nu a vrut să-și piardă speranța că de va face bine. După primirea rezultatelor biopsiei, aceasta a trecut printr-o intervenție chirurgicală pentru îndepărtarea tumorii.

Aceasta a făcut inclusiv chimioterapie, iar mai apoi a început investigațiile pentru a vedea dacă cancerul s-a extins și în alte zone ale corpului. Actrița a declarat că până la acest moment nu este clar dacă mai are celule canceroase și în alte zone ale corpului.

„Parcă îl simt că este aici. Am multe momente în care mă panichez și în care îmi doresc să scoată tot din mine. Mă simt de parcă în fiecare secundă crește tot mai mult. Îmi doresc doar să scap complet de el”, a spus actrița în cel mai recent interviu.

Vedeta din Baywatch are două fiice, Dylin și Keegan. Acesta spune că cea mai mare temere a sa este faptul că ar putea să nu mai fie o parte din viața fetelor sale. Dylin, fiica cea mare a artistei, are doar 25 de ani, iar Keegan are vârsta de 12 ani.

„Poate că Dylin este deja o persoană adultă, dar Keegan are doar 12 ani. Nu am nicio familie în afara de ele. Eu sunt cea care are grijă de ele. Teama de pe chipul fetelor mele m-a făcut să realizez cât de important este să lupt. Trebuie să trec peste asta. Trebuie să trec peste de dragul lor”.

„Fetele mele au nevoie de mine mai mult ca oricând. Am momente când stau noaptea în pat și mă gândesc cu groază la viitor, la cine le va asigura siguranța, cine va plăti taxele, cum voi mai putea face ceva pentru ele dacă mă aflu în spital”, a spus Nicole despre situația sa actuală.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×