Reclamă

Shannen Doherty a vorbit despre experiența alături de oncologul ei. Vedeta a numit călătoria ei prin viață „Fără frică”

Shannen Doherty a vorbit despre experiența alături de oncologul ei. Vedeta a numit călătoria ei prin viață „Fără frică”. Ea a povestit despre experiența ei din Italia alături de Dr. Lawrence Piro în timpul unui nou episod din podcastul ei „Let’s Be Clear”.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 2 ianuarie 2024, 11:39

Shannen Doherty continuă să-și verifice „lista de rezoluții” la 52 de ani. Actrița a dezvăluit într-un nou episod din podcastul ei Let’s Be Clear with Shannen Doherty că s-a „distrat atât de bine” făcând o excursie în Italia cu prietenul și medicul ei oncolog, dr. Lawrence Piro. Acesta din urmă este cel mai recent invitat la vedetei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shannen Doherty a vorbit despre experiența alături de oncologul ei

„M-ai invitat pe acest iaht uimitor cu familia ta și am ajuns să merg în Italia cu tine, ceea ce a fost ca o listă de lucruri”, i-a spus Doherty lui Piro. „Apropo, știai că era pe lista mea de lucruri. Adică m-ai sunat și mi-ai spus. Am fost atât de entuziasmată.”

Piro a detaliat și el experiența lui Doherty în „călătoria uimitoare”. El a vorbit despre „restaurantele uimitoare”. Medicul a ajuns să le viziteze atât cu Doherty, cât și cu familia sa. De asemenea, el a lăudat spiritul aventuros al lui Doherty.

Shannen Doherty, alături de mama ei, la supermarket
Shannen Doherty și-a luat niște produse alimentare de Ziua Recunoștinței împreună cu mama ei Rosa / Profimedia Images

„Și ea a fost, adică este incredibilă, sărind de pe fiecare nivel al iahtului. Chiar și cel mai înalt. Shannen este neînfricată, ea este cu adevărat curajoasă”, a adăugat el.

Reclamă

Și, în timp ce actrița a recunoscut că s-a rănit pe scările iahtului, tot și-a amintit cu drag de escapada lor.

„Acesta este lucrul uimitor. Sari de pe cel mai înalt punct al acelui iaht enorm și mergi să te urci înapoi”, a adăugat ea. „M-am speriat de meduze, așa că am mers pe calea lungă și periculoasă. Atunci mi-am făcut julitura aia mare pe picior”.

Doherty nu înțelege cum pacienții nu respectă viața privată a medicilor

Reclamă

Doherty, care anterior a fost sinceră cu privire la cancerul de sân în stadiul 4 de care suferă, a folosit cel mai recent episod din podcast pentru a detalia prietenia ei specială cu Piro.

În timp ce cei doi vorbesc și despre o relație medic-pacient, Piro a explicat pe Let’s Be Clear că „au păstrat întotdeauna benzile separate”.

„Atunci când suntem împreună ca prieteni ne distrăm. Când facem chestii medicale, ne ocupăm de ele”, a spus el. „Și știi, din când în când acele lucruri trebuie să treacă peste, dar este extrem de rar”.

„Tu, de exemplu, nu mă vei întreba niciodată ceva medical când facem ceva într-un grup de prieteni”, a adăugat Piro.

Doherty, care a explicat că a petrecut mult timp cu Piro, a văzut afluxul de mesaje pe care le primește pe telefonul său. Actrița a adăugat că el pare să fie „inundat 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână”.

„Nu ai o zi liberă pentru întrebări medicale. Pacienții tăi au telefonul tău mobil. Ți-ai dat acces deplin la tine, așa că, atunci când voi putea să te fur și mergem la cină undeva, nu vreau să faci asta”, a spus ea. „Dacă am o întrebare pentru tine, îți voi trimite mesaje în timpul programului de lucru sau voi veni la clinică”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×