Reclamă

Operația pe creier a lui Shannen Doherty i-a afectat abilitățile motorii: „Nu puteam ține un pahar”

Shannen Doherty se luptă în prezent cu cancerul de sân într-un stadiu agresiv, în stadiul 4, care s-a răspândit la oase. La începutul acestui an, Doherty a dezvăluit că cancerul are metastaze la creier. Din păcate, veștile nu sunt deloc bune despre starea actriței. Operația pe creier a lui Shannen Doherty i-a afectat abilitățile motorii.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 1 decembrie 2023, 11:56

Actrița a ales să detalieze cât de obositoare a fost recuperarea ei de când a suferit o intervenție chirurgicală pe creier în ianuarie pentru a elimina acea tumoră, pe care a numit-o în mod jucăuș „Bob”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Operația pe creier a lui Shannen Doherty i-a afectat abilitățile motorii

„A trebuit să fie îndepărtată și disecată pentru a-i vedea patologia”, a spus ea pentru revista People. „După operație, mâna mea dreaptă a fost afectată, nu am putut ține un pahar. De aceea mi-au pus atât de mulți steroizi. Este pentru a elimina orice inflamație a creierului. Și am o reacție oribilă la steroizi, așa că am încercat să reduc steroizii, iar apoi creierul s-a umflat puțin mai mult, iar mâna a încetat complet să funcționeze.”

Shannen Doherty în timp ce ține un câine în brațe și pozează pentru un interviu
Shannen Doherty vrea să se bucure de viață „așa cum este” / Getty Images

„Prima dată când mi-a alunecat un pahar din mână, am spus: „Nu, nu, nu, nu, nu. Acest lucru nu se întâmplă. O să lucrez la asta”. Și așa am făcut”, a explicat actrița din „Beverly Hills, 90210” despre dorința ei de a-și recâștiga abilitățile motorii.

„Este nevoie de muncă și perseverență și multă dăruire și credință pentru a trece prin anumite lucruri”.

Reclamă

În ciuda perspectivei ei pozitive, Doherty spune că gravitatea situației nu a fost eliminată. „S-ar fi putut lua mai mult din acea tumoare?” s-a întrebat ea după operație. Vedeta a trecut și prin sesiuni de chimioterapie.

Actrița a vorbit despre erorile medicale cu care s-a confruntat

„Au fost câteva erori pe care le-am observat la început și am sunat chirurgul și am avut conversații. Într-adevăr a durat doar trei sau patru luni înainte ca totul să se întoarcă la normal”, a spus ea despre eșecuri. „Am niște medici uimitori. Nu sunt abandonată”.

Reclamă

Mama ei, Rosa, este cu siguranță unul dintre acei susținători. Când Doherty avea 8 ani, mama ei a suferit un anevrism cerebral și a primit 10% șanse de supraviețuire. Când s-a trezit după operație, sprânceana îi era paralizată.

„Am privit-o ca la muncă, cu fermitate, în fiecare zi, până când a putut să miște acea sprânceană. Eu vin din genul ăsta de oameni. Vin dintr-o femeie care era hotărâtă”, a spus ea despre mama ei. „Ea m-a impresionat cu asta, când eram un copil foarte mic. Mereu mi-am spus că nu trebuie să renunț și că pot realiza orice mi-ai propus, trebuie doar să muncești din greu la asta”.

Doherty a fost diagnosticată inițial cu cancer de sân în 2015. La acea vreme, acesta se răspândise la ganglionii ei limfatici. Până în 2017, era în remisie. Cancerul a revenit însă în 2020.

Shannen a fost întotdeauna sinceră și deschisă cu publicul său larg. Boala de care suferă nu a făcut-o să-și piardă din optimism și speranță.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×