Reclamă

Operația pe creier a lui Shannen Doherty i-a afectat abilitățile motorii: „Nu puteam ține un pahar”

Shannen Doherty se luptă în prezent cu cancerul de sân într-un stadiu agresiv, în stadiul 4, care s-a răspândit la oase. La începutul acestui an, Doherty a dezvăluit că cancerul are metastaze la creier. Din păcate, veștile nu sunt deloc bune despre starea actriței. Operația pe creier a lui Shannen Doherty i-a afectat abilitățile motorii.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 1 decembrie 2023, 11:56

Actrița a ales să detalieze cât de obositoare a fost recuperarea ei de când a suferit o intervenție chirurgicală pe creier în ianuarie pentru a elimina acea tumoră, pe care a numit-o în mod jucăuș „Bob”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Operația pe creier a lui Shannen Doherty i-a afectat abilitățile motorii

„A trebuit să fie îndepărtată și disecată pentru a-i vedea patologia”, a spus ea pentru revista People. „După operație, mâna mea dreaptă a fost afectată, nu am putut ține un pahar. De aceea mi-au pus atât de mulți steroizi. Este pentru a elimina orice inflamație a creierului. Și am o reacție oribilă la steroizi, așa că am încercat să reduc steroizii, iar apoi creierul s-a umflat puțin mai mult, iar mâna a încetat complet să funcționeze.”

Shannen Doherty în timp ce ține un câine în brațe și pozează pentru un interviu
Shannen Doherty vrea să se bucure de viață „așa cum este” / Getty Images

„Prima dată când mi-a alunecat un pahar din mână, am spus: „Nu, nu, nu, nu, nu. Acest lucru nu se întâmplă. O să lucrez la asta”. Și așa am făcut”, a explicat actrița din „Beverly Hills, 90210” despre dorința ei de a-și recâștiga abilitățile motorii.

„Este nevoie de muncă și perseverență și multă dăruire și credință pentru a trece prin anumite lucruri”.

Reclamă

În ciuda perspectivei ei pozitive, Doherty spune că gravitatea situației nu a fost eliminată. „S-ar fi putut lua mai mult din acea tumoare?” s-a întrebat ea după operație. Vedeta a trecut și prin sesiuni de chimioterapie.

Actrița a vorbit despre erorile medicale cu care s-a confruntat

„Au fost câteva erori pe care le-am observat la început și am sunat chirurgul și am avut conversații. Într-adevăr a durat doar trei sau patru luni înainte ca totul să se întoarcă la normal”, a spus ea despre eșecuri. „Am niște medici uimitori. Nu sunt abandonată”.

Reclamă

Mama ei, Rosa, este cu siguranță unul dintre acei susținători. Când Doherty avea 8 ani, mama ei a suferit un anevrism cerebral și a primit 10% șanse de supraviețuire. Când s-a trezit după operație, sprânceana îi era paralizată.

„Am privit-o ca la muncă, cu fermitate, în fiecare zi, până când a putut să miște acea sprânceană. Eu vin din genul ăsta de oameni. Vin dintr-o femeie care era hotărâtă”, a spus ea despre mama ei. „Ea m-a impresionat cu asta, când eram un copil foarte mic. Mereu mi-am spus că nu trebuie să renunț și că pot realiza orice mi-ai propus, trebuie doar să muncești din greu la asta”.

Doherty a fost diagnosticată inițial cu cancer de sân în 2015. La acea vreme, acesta se răspândise la ganglionii ei limfatici. Până în 2017, era în remisie. Cancerul a revenit însă în 2020.

Shannen a fost întotdeauna sinceră și deschisă cu publicul său larg. Boala de care suferă nu a făcut-o să-și piardă din optimism și speranță.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie și un bărbat, acoperiți de un balon inimă
Horoscop
Zodii care înșală în orice relație. De ce nu pot fi fidele partenerului de cuplu
Este ceva ce doare, adevărul trist, dar oamenii născuți sub aceste semne zodiacale înșală în fiecare zi persoana pe care o iubesc. Și în timp ce unora le place să se concentreze asupra celor...
2
O femeie frumoasă cu ochii căprui și părul brunet pentru a ilustra ce culori de păr întineresc
Frumusețe
Culori de păr care te întineresc dacă ai ochii căprui. Ce spun specialiștii în beauty
Specialiștii în beauty îți vin în ajutor cu câteva culori de păr care te întineresc dacă ai ochii căprui. Alegerea celei mai bune culori de păr pentru ochii căprui poate fi o provocare. Există...
3
prieteni care stau îmbrățișați și zâmbesc în timpul zilei însorite
Horoscop
Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Află cum ești percepută în general
Oamenii își formează opinii și păreri despre cei din jur cu mult înainte de a-i cunoaște. Află ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie și vezi cum poți să treci peste judecățile...
4
Salată caldă de cartofi, cu kaizer și ceapă roșie în bol alb cu furculiță
Rețete
Salată caldă de cartofi, cu kaizer și ceapă roșie
Pentru o masă de prânz simplă, dar delicioasă sau chiar pentru cină, merită preparată o salată caldă de cartofi, cu kaizer și ceapă roșie. Rețeta este simplă și rapidă, perfectă pentru atunci când timpul...
5
O femeie frumoasă care se privește în oglindă și aplică unul dintre trucurile simple de frumusețe pentru femeiele care au peste 40 de ani
Frumusețe
Trucuri simple de frumusețe pentru femeile care au peste 40 de ani. Sfaturi de la specialiștii în beauty
Frumusețea nu are vârstă. Specialiști în beauty îți vin și de această dată în ajutor cu câteva trucuri simple de frumusețe pentru femeile care au peste 40 de ani. Iată cum poți să-ți evidențiezi...
PARTENERI
×