Reclamă

Operația pe creier a lui Shannen Doherty i-a afectat abilitățile motorii: „Nu puteam ține un pahar”

Shannen Doherty se luptă în prezent cu cancerul de sân într-un stadiu agresiv, în stadiul 4, care s-a răspândit la oase. La începutul acestui an, Doherty a dezvăluit că cancerul are metastaze la creier. Din păcate, veștile nu sunt deloc bune despre starea actriței. Operația pe creier a lui Shannen Doherty i-a afectat abilitățile motorii.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 1 decembrie 2023, 11:56

Actrița a ales să detalieze cât de obositoare a fost recuperarea ei de când a suferit o intervenție chirurgicală pe creier în ianuarie pentru a elimina acea tumoră, pe care a numit-o în mod jucăuș „Bob”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Operația pe creier a lui Shannen Doherty i-a afectat abilitățile motorii

„A trebuit să fie îndepărtată și disecată pentru a-i vedea patologia”, a spus ea pentru revista People. „După operație, mâna mea dreaptă a fost afectată, nu am putut ține un pahar. De aceea mi-au pus atât de mulți steroizi. Este pentru a elimina orice inflamație a creierului. Și am o reacție oribilă la steroizi, așa că am încercat să reduc steroizii, iar apoi creierul s-a umflat puțin mai mult, iar mâna a încetat complet să funcționeze.”

Shannen Doherty în timp ce ține un câine în brațe și pozează pentru un interviu
Shannen Doherty vrea să se bucure de viață „așa cum este” / Getty Images

„Prima dată când mi-a alunecat un pahar din mână, am spus: „Nu, nu, nu, nu, nu. Acest lucru nu se întâmplă. O să lucrez la asta”. Și așa am făcut”, a explicat actrița din „Beverly Hills, 90210” despre dorința ei de a-și recâștiga abilitățile motorii.

„Este nevoie de muncă și perseverență și multă dăruire și credință pentru a trece prin anumite lucruri”.

Reclamă

În ciuda perspectivei ei pozitive, Doherty spune că gravitatea situației nu a fost eliminată. „S-ar fi putut lua mai mult din acea tumoare?” s-a întrebat ea după operație. Vedeta a trecut și prin sesiuni de chimioterapie.

Actrița a vorbit despre erorile medicale cu care s-a confruntat

„Au fost câteva erori pe care le-am observat la început și am sunat chirurgul și am avut conversații. Într-adevăr a durat doar trei sau patru luni înainte ca totul să se întoarcă la normal”, a spus ea despre eșecuri. „Am niște medici uimitori. Nu sunt abandonată”.

Reclamă

Mama ei, Rosa, este cu siguranță unul dintre acei susținători. Când Doherty avea 8 ani, mama ei a suferit un anevrism cerebral și a primit 10% șanse de supraviețuire. Când s-a trezit după operație, sprânceana îi era paralizată.

„Am privit-o ca la muncă, cu fermitate, în fiecare zi, până când a putut să miște acea sprânceană. Eu vin din genul ăsta de oameni. Vin dintr-o femeie care era hotărâtă”, a spus ea despre mama ei. „Ea m-a impresionat cu asta, când eram un copil foarte mic. Mereu mi-am spus că nu trebuie să renunț și că pot realiza orice mi-ai propus, trebuie doar să muncești din greu la asta”.

Doherty a fost diagnosticată inițial cu cancer de sân în 2015. La acea vreme, acesta se răspândise la ganglionii ei limfatici. Până în 2017, era în remisie. Cancerul a revenit însă în 2020.

Shannen a fost întotdeauna sinceră și deschisă cu publicul său larg. Boala de care suferă nu a făcut-o să-și piardă din optimism și speranță.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
O femeie fericită care mănâncă iaurt dimineața
Sănătate
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce
Află ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt zilnic, timp de o săptămână. Iaurtul este un aliment extrem de versatil, pe care îl poți mânca în asociere cu multe alimente. De exemplu, dimineața,...
5
Un cuplu de îndrăgostiți care stau unul în brațele celuilalt și se privesc în ochi la apus
Horoscop
4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Nativii care iubesc cu sinceritate
Astrologii spun că există 4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Acești nativi iubesc cu sinceritate și nu își pun niciodată sentimentele pentru partener la îndoială. Ei sunt nativii care te vor face să...
PARTENERI
×