Reclamă

Shannen Doherty a ajuns la divorț după 11 ani de căsătorie cu Kurt Iswarienko. Actrița încă se luptă cu cancerul în stadiul IV

Shannen Doherty a ajuns la divorț după 11 ani de căsătorie cu Kurt Iswarienko. Actrița din serialele de succes „Charmed” și „Beverly Hills, 90210” a fost cea care a intentat procesul, spune reprezentantul ei.

Publicat: 25 aprilie 2023, 11:05

"Divorțul este ultimul lucru pe care Shannen l-ar dorit", a declarat Leslie Sloane într-o declarație trimisă sâmbătă prin e-mail. "Din păcate, a simțit că nu a rămas fără altă opțiune".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shannen Doherty a ajuns la divorț după 11 ani de căsătorie

La începutul anului 2020, Doherty, acum în vârstă de 52 de ani, a anunțat că se luptă cu o recidivă a cancerului de sân care a progresat în stadiul patru, numind-o „o pastilă amară de înghițit”.

„Cu siguranță am zile în care spun de ce eu? Și apoi spun. Ei bine, de ce nu eu? Cine altcineva? Cine altcineva în afară de mine merită asta? Niciunul dintre noi nu o face”, a spus Doherty pentru „Good Morning America”.

Actrița a dezvăluit pentru prima dată că a avut cancer la sân în 2015. Ea și-a prezentat toate etapele luptei împotriva bolii pe rețelele sociale.

Doherty nu s-a referit la procesul de divorț pe Instagram, dar într-o postare recentă a scris: „Singurii oameni care merită să fie în viața ta sunt cei care te tratează cu dragoste, bunătate și respect total”.

Reclamă

În octombrie 2021, un juriu federal din Los Angeles i-a acordat lui Doherty 6,3 milioane de dolari într-un proces în care susținea că State Farm, asiguratorul ei, nu a plătit suficient pentru daunele aduse casei sale în urma unui incendiu care a avut loc în California în 2018.

Juriul a considerat că eșecul de a plăti beneficiile poliței pentru casa lui Doherty din Malibu este „nerezonabil și fără un motiv adecvat”.

În declarația sa, Sloane, reprezentantul lui Doherty, a sugerat să fie contactat agentul lui Iswarienko pentru a da mai multe detalii despre divorț. Se pare că numele lui este Collier Grimm. Grimm nu a răspuns la mesaje pentru a explica decizia celo doi soți.

Reclamă

Cu ce probleme s-a confruntat Doherty în ultimul timp

Actrița a avut de înfruntat mai multe probleme pe plan personal în ultimul timp. Cele mai multe dintre ele au fost legate de sănătatea organismului ei. Doherty a avut de dus două lupte cu cancerul de sân. Din păcate, se pare că acesta a recidivat, dar cu toate acestea, vedeta este extrem de împăcată cu sine.

Prima luptă pentru viață a avut-o în anul 2015, când se pare că a trecut printr-o mastectomie și mai multe ședințe de chimioterapie. Chiar dacă impactul a fost unul mare, atât fizic, cât și pe plan emoțional, actrița și-a continuat cariera și a mai jucat în filme. Dying to Belong, Fortress și Hot Seat au fost doar câteva dintre ele.

Din păcate, cancerul a recidivat în anul 2020. De data aceasta actrița a avut de înfruntat un diagnostic și mai dur, cancer de sân în stadiul IV.

Chiar dacă luptele nu au fost niciodată ușor de dus, actrița a continuat să trăiască așa cum știe. Doherty militează pentru motto-ul că frumusețea fizică nu este ceva care trebuie să conteze foarte mult. Actrița susține de ani buni că viața e mai mult decât avere și succes.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×