Reclamă

Shannen Doherty și-a sărbătorit ziua de naștere. Vedeta se luptă cu cancerul în stadiul IV la vârsta de 52 de ani

Shannen Doherty și-a sărbătorit ziua de naștere. Vedeta se luptă cu cancerul de sân în stadiul IV. În ciuda diagnosticului ei, vedeta continuă să lucreze și să-i inspire pe alții cu curajul și puterea ei.

Publicat: 14 aprilie 2023, 6:00 / Actualizat: 25 aprilie 2023, 10:37

Shannen Doherty, actrița americană care a câștigat o popularitate imensă în anii 90 pentru rolurile sale principale din Beverly Hills, 90210 și Charmed și-a sărbătorit ziua de naștere pe data de 12 aprilie. Vedeta a împlinit vârsta de 52 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shannen Doherty și-a sărbătorit ziua de naștere

Cunoscută pentru rolurile în care le-a interpretat pe Brenda Walsh și Prue Halliwell, cariera lui Doherty nu a fost doar plină de farmec și faimă. Din păcate, ea a avut de dus unele lupte devastatoare. Actrița a avut de înfruntat mai multe probleme pe plan personal, mai ales în ceea ce privește sănătatea corpului ei.

Doherty s-a luptat cu cancerul de sân de două ori. Aceasta a dezvăluit impactul fizic pe care l-a avut asupra carierei sale, despre care credea că se bazează pe „cochilia ei superficială”.

Cariera ei a luat amploare în anii 90. A cunoscut, de asemenea, un succes colosal în proiectele ei în afara ecranului, apărând de două ori în Playboy.

Shannen Doherty, alături de colegele din serialul Charmed
Doherty a apărut alături de Kelly Hu în „List of Lifetime” de la Lifetime în luna septembrie / Getty Images
Reclamă

Ea a vorbit despre lupta ei cu cancerul în emisiunea The Dr Oz. Aceasta a dezvăluit că a suferit o mastectomie și a urmat ședințe de chimioterapie în 2015.

În ciuda impactului fizic și emoțional, puterea lui Doherty a rămas în continuare acceași. Ea a continuat să lucreze, apărând în filme precum Dying to Belong, Fortress și Hot Seat.

Cu toate acestea, în 2020, ea a anunțat că a revenit cancerul. A fost diagnosticată cu cancer de sân în stadiul patru.

Reclamă

Doherty vrea să-i facă pe oameni să înțeleagă ce înseamnă de fapt frumusețea

Doherty a continuat să fie activă și pledează pentru conștientizarea cancerului. La un panou virtual pentru filmul din 2021 List of a Lifetime, ea și-a exprimat recunoștința pentru că este „foarte vie” și dorința de a educa oamenii în legătură cu diagnosticul de cancer.

Călătoria lui Doherty a fost o adevărată dovadă a puterii și rezistenței ei. Ea a dovedit că frumusețea fizică nu este singurul lucru care definește sexul unei persoane și că viața înseamnă mai mult decât faima și averea.

Pe măsură ce Doherty continuă să lupte împotriva cancerului, ea a rămas pozitivă și continuă să inspire oamenii cu curajul și determinarea ei.

Doherty a declarat în trecut pentru Nischelle Turner de la ET: „Dacă aș visa la ceea ce s-ar întâmpla în 2022, cred că mult mai multă cercetare și progres în ceea ce privește găsirea remediului pentru cancer. Este visul meu suprem, suprem. Deși mă descurc și mă descurc bine, încă am cancer și este în stadiul patru”, scrie IBtimes.com.

„În mod realist, sper ca sănătatea mea să fie stabilă. Să continui relațiile cu soțul meu, mama și prietenii mei. Sper ca munca lor continuă să crească și să se îmbunătățească. Sper doar că anul viitor, din punct de vedere al muncii să meargă bine lucrurile. Sper că voi continua să beneficiez de aceste oportunități și că voi continua să lucrez cu oameni pe care i-am admirat mereu și cu care mi-am dorit să lucrez”, a mai spus ea.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×