Reclamă

Vedete care nu își ascund vârsta. Cine sunt celebritățile care mizează pe frumusețea naturală

Procesul de îmbătrânire este natural, însă multe persoane își doresc să-l încetinească. Există totuși și vedete care nu își ascund vârsta. Acestea au înțeles cum anume să se folosească de frumusețea trecerii timpului. Aceste femei sunt asumate și nu se tem să fie sincere și naturale cu publicul lor.

Publicat: 9 aprilie 2023, 6:14

Tot mai multe celebrități de la Hollywood au început să mizeze pe frumusețea lor naturală. Acestea nu mai încearcă să-și ascundă semnele îmbătrânirii, ci preferă să promoveze o imagine autentică. Aceste vedete sunt o adevărată inspirație pentru femeile din lumea întreagă și nu contenesc să uimească la fiecare eveniment la care participă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedete care nu își ascund vârsta

Vedetele care aleg să nu-și ascundă vârsta sunt asumate și preferă să fie sincere cu publicul larg. Aceste femei apelează rareori la procedurile de înfrumusețare. Preferă să fie naturale și să nu-și ascundă semnele trecerii timpului. De altfel, multe dintre aceste celebrități vorbesc deseori despre cât de important este să accepți trecerea timpului și să îmbrățișezi acest proces complet natural.

Julia Roberts

Julia Roberts este în continuare una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood. Vedeta are deja 55 de ani, însă nu pare că vrea să ascundă acest lucru.

Juia Roberts într-o rochie neagră la Critics' Choice Awards 2023
Julia Roberts a ales o rochie mulată / Profimedia Images
Reclamă

Procesul de îmbătrânire nu și-a lăsat foarte multe urme asupra chipului său. Cu toate acestea, Julia a decis să nu ascundă primele riduri sau liniile fine care i-au apărut cu trecerea timpului. Actrița este adepta unui look simplu și natural.

Andie MacDowell

Andie MacDowell are 64 de ani și uimește în continuare cu frumusețea sa. Vedeta internațională a declarat în trecut faptul că părul gri i-a ușurat mult mai mult viața amoroasă. Actrița a fost mereu apreciată pentru sinceritatea sa, iar acest lucru ni l-a demonstrat cu fiecare apariție pe covorul roșu.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Andie MacDowell, într-o rochie lungă, argintie, pe podium
Actrița a spus că viața ei amoroasă s-a îmbunătățit în ultimul timp / Profimedia Images

Chiar dacă părul său este grizonat, vedea preferă să-l aranjeze cât mai natural. Aceasta nu vrea să-și vopsească părul alb. De fapt, spune că se bucură de procesul de îmbătrânire într-un mod sincer și autentic.

Kate Winslet

Kate Winslet nu putea să lipsească de pe lista de vedete care nu își ascund vârsta. Actrița devenită celebră pentru rolul din Titanic este mereu sinceră cu publicul său. Diva de 47 de ani a fost implicată în trecut în câteva controverse după ce unele fotografii ale sale ar fi fost modificate fără voia sa.

Kate Winslet, într-o rochie neagră, la premiera Avatar 2
Jack Champion, James Flatters și Trinity Jo-Li Bliss, alături de câștigătoarea Oscar Kate Winslet fac parte din Avatar: The Way of Water / Profimedia Images

Kate spune că nu vrea să afișeze o imagine falsă, motiv pentru care nu-și ascunde nici semnele de îmbătrânire. Chiar dacă este criticată de fani pentru că ar fi luat câteva kilograme în plus, Kate a preferat să fie sinceră cu admiratorii din comunitatea sa.

Actrița din avatar a vorbit în trecut despre modul în care au afectat-o problemele de imagine și cum a reușit să treacă peste acestea.

Brooke Shields

Brooke Shields a uimit cu cea mai recentă apariție a sa. Vedeta în vârstă de 57 de ani a apărut pe covorul roșu alături de fiica sa. Brooke a optat pentru un machiaj simplu la premiera Pretty Baby.

Brooke Shields, într-o ținută colorată cu trenă, la premiera documentarului ei
Actrița din Laguna Albastră a îmbrăcat o jachetă Carolina Herrera cu o trenă în dungi colorate pe covorul roșu / Profimedia Images

Deși semnele de îmbătrânire și-au pus amprenta asupra sa, Brooke este mândră cu acest lcuru și nu încearcă să-l ascundă.

Jane Fonda

Jane Fonda este una dintre cele mai respectate doamne de la Hollywood. Actrița în vârstă de 85 de ani continuă să arate impecabil.

Jane fonda poartă o rochie albă, tip sirenă, pe covorul roșu
Cu toate acestea, artista se simte nesigură în corpul ei / Getty Images

Aceasta a vorbit în trecut despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Actrița are o formă de cancer, însă este mereu optimistă cu privire la viitorul său. Jane este un exemplu pentru multe femei. Aceasta a acceptat în totalitate procesul de îmbătrânire și nu a încercat să i se opună.

Helen Mirren 

Helen Mirren are 77 de ani și este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. Vedeta are în spate un trecut de-a dreptul spectaculos.

Actrița Helen Mirren într-o rochie roz la gala premiilor SAG 2022
Helen Mirren a fost cea care a primit premiul SAG Life Achievement Award 2022 / Getty Images

Trecerea timpului și-a lăsat amprenta asupra chipului său, însă Hellen este la fel de talentată și implicată în proiectele sale. Actrița britanică impresionează cu fiecare apariție ș este un exemplu de urmat pentru multe doamne și domnișoare.

Meryl Streep

Meryl Streep împlinește anul acesta vârsta de 74 de ani. Vedeta este triplu laureată a premiului Oscar și are în spate o carieră impresionantă.

Helen Mirren și Meryl Streep, la Globurile de Aur în 2020, la masă
Mirren este cel de-al 57-lea beneficiar al Premiului SAG Life Achievement Award / Getty Images

Pe lângă talentul său ca actriță, Meryl Streep este o femeie cu totul deosebită. Trecerea timpului nu și-a pus o clipă amprenta asupra frumuseții sale naturale. Vedeta a ales mereu să fie sinceră cu fanii săi și a preferat să nu apeleze la procedurile cosmetice pentru a-și ascunde micile imperfecțiuni.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×