Reclamă

8 rochii de la Premiile Oscar care au rămas în istoria modei. Cele mai frumoase ținute de pe covorul roșu

Oare cunoaște cineva formula secretă pentru o rochie emplematică? Haide să vedem împreună 8 rochii de la Premiile Oscar care au rămas în istoria modei. Este vorba de personalități care au purtat unele dintre cele mai inspirate ținute. Materiale, culori și croiuri diferite, impecabile și impresionante pentru ochii privitorilor, rochiile de la Premiile Oscar au fost apreciate inclusiv de cei mai mari critici de modă.

Publicat: 11 martie 2023, 6:32

De-a lungul anilor, vedetele au încercat să iasă în evidență, purtând unele dintre cele mai frumoase combinații de ținute și accesorii. Celebritățile au colaborat cu cele mai cunoscute case de modă pentru a impresiona publicul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

8 rochii de la Premiile Oscar care au ramas in istoria modei

Unele dintre cele mai memorabile look-uri din istoria modei au avut loc în timpul celor 94 de ediții ale Premiilor Oscar. Îți propunem un top cu rochii de la Premiile Oscar care au rămas în istoria modei. Fără îndoială, aparițiile elegante și rafinate au fost mereu printre cele mai apreciate. De la accesorii, la pantofii aleși, ținutele au spus câte ceva și despre personalitatea celei care le poartă.

Rochia Valentino purtată de Julia Roberts în 2001

Multe rochii negre au fost purtate de-a lungul timpului la Premiile Oscar. Cu toate acestea, alegerea vestimentară a Juliei Roberts din 2001 a rămas în istorie. Este vorba despre o rochie neagră, elegantă, în stil vintage, semnată Valentino. Într-un interviu pentru InStyle.com, Valentino a mărturisit că a avut mari emoții pentru această ținută.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Julia Roberts într-o rochie Valentino de culoare neagră, model vintage, la Oscar 2001
Multe rochii negre au fost purtate de-a lungul timpului la Premiile Oscar / Getty Images

Rochia Atelier Versace purtată de Angelina Jolie în 2012

Dintre cele 8 rochii de la Premiile Oscar care au rămas în istoria modei, face parte și cea a Angelinei. O rochie impecabilă care nu are nevoie de prezentare. Angelina a strălucit la gala Premiilor Oscar 2012 într-o rochie de catifea, semnată Atelier Versace, Fanta înaltă a rochiei a scos în evidență picioarele superbe ale actriței, scriind istorie.

Reclamă
Angelina Jolie într-o rochie neagră de catifea la Gala Premiilor Oscar 2012
O rochie impecabilă care nu are nevoie de prezentare / Getty Images

Rochia Elie Saab purtată de Halle Berry în 2002

Rochia brodată cu ochiuri din plasă este una dintre cele mai frumoase rochii purtate la Premiile Oscar, potrivit HarpersBazaar.com. Halle Berry a purtat această rochie fabuloasă împreună cu o tunsoare pixie, reprezentativă pentru vremea aceea.

Halle Berry a participat la Gala Premiilor Oscar din 2002 și a purtat o rochie în nuanță vișinie
Rochia brodată cu ochiuri din plasă este una dintre cele mai frumoase rochii purtate la Premiile Oscar / Getty Images

Rochia Vera Wang purtată de Michelle Williams în 2006

Michelle a purtat această rochie emblematică, de culoare galbenă în anul 2006. Ea a asortat rochia elegantă de culoarea șofranului cu un ruj roșu, îndrăzneț. Actrița a participat atunci la eveniment, la brațul iubituli ei, regretatul Heath Ledger.

Michelle Williams într-o rochie de culoare galbenp, mulată și cambrată
Michelle a purtat această rochie emblematică, de culoare galbenă în anul 2006 / Getty Images

Rochia Prada purtată de Lupita Nyong’o în 2014

Dintre cele 8 rochii de la Premiile Oscar care au rămas în istoria modei face parte și cea a Lupitei. Nimeni nu poate uita apariția Lupitei la Gala Premiilor din 2014. Câștigătoarea Premiului Oscar pentru cea mai bună actriță în rol secundar a ieșit în evidență datorită rochiei Prada. O ținută jucăușă, vaporoasă și extrem de rafinată, care a intrat în istorie.

Lupita Nyong'o poartă o rochie de culoare albastru deschis, vaporoasă, la Gala Premiilor Oscar
Nimeni nu poate uita apariția Lupitei la Gala Premiilor din 2014 / Getty Images

Rochia Elie Saab purtată de Sandra Oh în 2020

Premiile Oscar ne-au învățat că cele mai frumoase rochii din istorie pot arăta în diferite feluri. Dintre cele mai îndrăznețe la cele mai creative, modelul Elie Saab a prezentat mâneci pufoase elaborate și o fundă metalică.

Sandra Oh poartă o rochie roz pal la gala premiilor Oscar din 2020
Premiile Oscar ne-au învățat că cele mai frumoase rochii din istorie pot arăta în diferite feluri / Getty Images

Rochia Dior Haute Couture purtată de Jennifer Lawrence în 2013

Jennifer Lawrence este regina stilului casual, dar cu siguranță cea mai frumoasă apariție a fost cea din 2013. Pe lângă rochia Dior Haute Couture de culoare roz pal, actrița a purtat un lanț Chopard de 74 de carate și 150 de mărgele de diamant, purtat pe spate.

Jennifer Lawrence pe scena Premiilor Oscar 2013 poartă o rochie de culoare roz deschis
Jennifer Lawrence este regina stilului casual, dar cu siguranță cea mai frumoasă apariție a fost cea din 2013 / Getty Images

Rochia Balenciaga purtată de Nicole Kidman în 2007

Cu o fundiță rafinată care se desfășura de-a lungul gâtului într-o trenă pe spate, Nicole a strălucit la Premiile Oscar din 2007.

Vezi inclusiv ce rochii s-au purtat la Premiile Oscar din 2022.

Nicole Kidman poartă o rochie roșie marca Balenciaga la Premiile Oscar din 2007
Cu o fundiță rafinată care se desfășura de-a lungul gâtului într-o trenă pe spate, Nicole a strălucit la Premiile Oscar din 2007 / Getty Images
Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×