Reclamă

Rihanna va cânta la Premiile Oscar 2023. Artista va interpreta piesa Lift Me Up din „Black Panther: Wakanda Forever”

Rihanna este una dintre cele mai îndrăgite artiste ale momentului și va cânta la Premiile Oscar 2023. Piesa ei, Lift Me Up din „Black Panther: Wakanda Forever” va fi interpretată în cadrul ceremoniei de decernare cu numărul 95.

Publicat: 24 februarie 2023, 12:22

Piesa „Lift Me Up” este compusă de Tems, Rihanna, Ryan Coogler și Ludwig Goransson. Cântecul a fost nominalizat la Oscar la categoria „Original Song”. De altfel, este și prima nominalizare din cariera Rihannei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rihanna va cânta la Premiile Oscar 2023

Cea de-a 95-a ediție a premiilor Oscar va avea loc duminică, 12 martie, la Dolby Theatre at Ovation Hollywood. Chiar dacă nu a mai lansat un album încă din anul 2016, Rihanna va cânta la Premiile Oscar 2023. Anunțul vine după ce artista de talie mondială a fost cap de afiș la Super Bowl 2023. În cadrul acestui eveniment, Rihanna a dezvăluit că este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Cântăreața a purtat o salopetă de culoare roșie care i-a scos în evidență sarcina destul de avansată.

Vezi mai multe imagini cu Rihanna în GALERIA FOTO!

Rihanna într-o ținută roșie pe scenă la Super Bowl 2023
Rihanna a decis să-și celebreze aniversarea alături de un grup de prieteni / Getty Images

„Lift Me Up” marchează prima piesă solo pe care Rihanna a înregistrat-o de la ultimul ei album, „ANTI”, lansat în 2016. Artista va concura împotriva lui Lady Gaga, care se află la a patra nominalizare din istorie pentru piesa „Hold My Hand” din Top Gun: Maverick.

Reclamă

Vorbind despre revenirea sa în muzică după o pauză de șapte ani, Rihanna a spus că se află într-un moment în care vrea să se exploreze din punct de vedere creativ, scrie publicația Variety.

„Mă simt deschisă să explorez, să descopăr, să creez lucruri noi, lucruri diferite, lucruri care sunt în afara, ciudate. S-ar putea să nu aibă vreodată sens pentru fanii mei… Vreau să mă distrez cu muzica”, a declarat Rihanna înainte de spectacolul de la Super Bowl.

Rihanna este câștigătoare a nouă premii Grammy. Ea are opt albume multi-platină și 14 single-uri care au ajuns pe primul loc în topul Billboard Hot 100, potrivit BBC.com.

Reclamă

Pe 16 mai 1929 a avut loc în Los Angeles prima ceremonie de înmânare a premiilor Oscar, de către Academia de Film de la Hollywood, proaspetei industrii cinematografice. De asemenea, în 1953, Gala Premiilor Oscar a fost pentru prima dată transmisă la televizor.

Rihanna a apărut pe coperta revistei Vogue alături de familia ei

Artista în vârstă de 35 de ani a apărut recent pe coperta revistei Vogue. Aceasta a fost pozată alături de ASAP Rocky și fiul lor. Bebelușul de aproape un an a fost prezentat pentru prima dată publicului larg.

Rihanna, alături de familia sa, pe plajă
Artista în vârstă de 34 de ani a publicat primele imagini oficiale cu băiețelul ei / Profimedia Images

De asemenea, Rihanna a mărturisit că este extrem de fericită și se bucură enorm de perioada prin care trece. O sursă apropiată a artistei a dezvăluit că „Rihanna este cea mai fericită în aceste momente”. Artista adoră să fie mamă, iar acest lucru se vede pe chipul ei. Artista a spus că prioritatea sa în momentul de față este familia. Iubește să petreacă timp alături de fiul ei și este încântată de viața de mămică.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×