Reclamă

Rihanna adoră să fie mamă, a spus o sursă din apropierea artistei: „E cea mai fericită în această perioadă”

Rihanna adoră să fie mamă, a spus o sursă din apropierea artistei: „E cea mai fericită în această perioadă”. Recent, în timpul spectacolului de la Super Bowl, cântăreața a dezvăluit că își așteaptă al doilea copil cu A$AP.

Publicat: 20 februarie 2023, 7:18

Artista, în vârstă de 34 de ani, a dezvăluit că este însărcinată în timp ce a susținut spectacolul de la pauză pentru Super Bowl 2023. Ulterior, o sursă a declarat pentru People: "Accentul principal în acest moment este pe familia ei. Îi place să petreacă timpul cu fiul ei".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rihanna adoră să fie mamă

Rihanna a adus pe lume primul copil, un băiețel, cu iubitul A$AP Rocky în luna mai a anului trecut.

Despre momentul în care cântăreața „Lift Me Up” își va lansa cel de-al nouălea album de studio, foarte așteptat de către fani, sursa spune: „Încă se simte pasionată de crearea muzicii, dar nu are planuri majore în acest moment. Nu are de gând să se angajeze pentru un album complet nou”.

Deocamdată, Rihanna se complace în fericirea maternității.

Rihanna, în ținută neagră, pe plajă
Rihanna și A$AP Rocky au devenit părinți în mai 2022 / Profimedia Images
Reclamă

„Îi place să fie mamă, așa că aici este mintea ei în acest moment”, mai spune persoana din interior. „Este cea mai fericită perioadă a vieții ei”.

O sursă a declarat anterior pentru People că Rihanna nu intenționează să se oprească la doi copii. Ei au spus recent că Rihanna a fost „super încântată să-și confirme” sarcina în timpul ei din pauza Super Bowl 2023.

„Rihanna are atât de multe lucruri pentru care este recunoscătoare. Este încântată de modul în care s-a desfășurat spectacolul ei. S-a simțit grozav când a urcat din nou pe scenă. De asemenea, a fost foarte încântată să-și confirme sarcina”.

Reclamă

Sursa a mai remarcat că artista „își dorește mai mulți copii și este fericită că fiul ei va avea un frate în vară”.

„Îi place să fie părinte alături de Rakim. Sunt grozavi împreună”, a mai spus sursa.

Iubitul Rihannei, A$AP Rocky, a fost și el prezent la eveniment. A stat pe marginea scenei și a filmat-o pe artistă pe tot parcursul show-ului.

Ce a spus Rihanna înainte să urce pe scenă la Super Bowl 2023

Rihanna a urcat duminică pe scena din Glendale, Arizona, îmbrăcată din cap până în picioare în roșu aprins, dezvăluindu-și burtica de gravidă și devenind prima femeie însărcinată care a cântat în spectacolul de la pauză.

Rihanna a dat marea vestea în primele momente ale spectacolului ei, frecându-și burtica de gravidă și lăsând fermoarul ținutei ei deschis.

Un reprezentant al Rihannei a confirmat știrile despre sarcină pentru People. Cântăreața făcuse aluzie la marea ei surpriză înainte de a urca pe scena Super Bowl.

Vorbind pentru CBS Sports, Rihanna a spus că „se gândește să scoată pe cineva” în timpul spectacolului ei de la pauză. Cu toate acestea, cântăreața „Diamonds” a reușit să deturneze pe toată lumea. Ea a dat atunci naștere zvonurilor că vorbește despre un invitat surpriză.

„Nu sunt sigură. Vom vedea”, a spus ea în timp ce vorbea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×