Reclamă

JLo și Ben Affleck joacă împreună într-un spot TV. Cei doi au fost surprinși într-o ipostază inedită pe platourile de filmare

JLo și Ben Affleck joacă împreună într-un spot TV. Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși într-o ipostază inedită pe platourile de filmare. Afflecka îmbrăcat haina unui lucrător dintr-un drive-thru din Massachusetts, în timp ce soția sa a venit la tejgheaua acestuia pentru a comanda.

Publicat: 15 ianuarie 2023, 6:39

Ben Affleck și Jennifer Lopez lucrează la un nou proiect împreună. De data aceasta au fost surprinși de paparazzi în timpul filmărilor. Cei doi soți s-au distrat și s-au bucurat să încerce ceva nou. Actorul a fost zărit servind la un lanț celebru de gogoși și cafea din orașul natal în care s-a născut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

JLo și Ben Affleck joacă împreună într-un spot TV

Ben Affleck și soția sa s-au distrat pe platourile de filmare. O nouă provocare și o oportunitate inedită pentru JLo și Ben Affleck de a petrece timp împreună chiar și atunci când sunt la muncă. Cei doi îndrăgostii au fimat spot-ul publicitari plini de entuziasm.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Ben Affleck în timp ce o servește pe Jennifer Lopez care se află la volanul unei mașini
JLo și Ben Affleck au ales să lucreze împreună pentru filmarea unui spot publicitar / Profimedia Images

Conform publicațiilor internaționale, Affleck a fost vânzător pentru o zi. Lanțul de mâncare pentru care a ales să joace este cunoscut printre admiratorii soțului lui JLo.

Reclamă

Publicația TMZ spune că spot-ul publicitare filmat de Jennifer Lopez și Affleck va fi transmis în timpul pazei de la Super BOWL LVII. Anul acesta pe scena de la Super Bowl este așteptată Rihanna. În trecut pe scenă au urcat Jennifer Lopez și Shakira.

Între cele două artiste ar fi existat și un conflict privind modul în care se va desfășura programul muzical Fanii s-au bucurat să-l vadă pe affleck într-o ipostază nouă. Actorul nu putea să filmeze acest spot publicitar fără soția sa. Jennifer i-a fost alături și a ales să apară și ea în reclama de câteva minute.

Ce sumă de bani primește Ben Affleck în urma filmărilor făcute

Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Affleck aua ales să facă această filmare împreună. Conform publicațiilor internaționale, cei doi soți au cerut o sumă semnificativă de bani pentru a participa la filmări.

Apropiații actorului spun că acesta ar fi fost plătit cu ”mai multe milioane de dolari” pentru serviciile sale. Pe lângă suma de bani pe care acesta urmează să o primească, acesta a cerut ca lanțul de magazine pe care l-a promovat să trimită o parte din încasări unei organizații non-profit.

Nu este prima dată când Ben Affleck este afiliat cu acest lanț de magazine. În trecut acesta ar mai fi primit sume de bani în urma serviciilor prestate. Actorul a recunoscut într-un interviu că atunci a fost nevoit să spele vase.

”Acesta este locul unde am lucrat pentru prima dată. Printre primele mele job-uri am avut de făcut și sarcini care nu aveau nicio legătură cu meseria mea de actor. Obișnuiam să spăl vase pentru a strânge bani în liceu. Această gogoșerie a fost printre primele mele locuri de muncă”.

Ben Affleck s-a întors pe platourile de filmare alături de soția sa și a reușit să aducă zâmbetul pe buzele fanilor din lumea întreagă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×