Reclamă

Jennifer Lopez a fost fotografiată alături de mama ei în Los Angeles. Cât de bine seamănă cele două și care e relația dintre ele

Jennifer Lopez a fost fotografiată alături de mama ei în Los Angeles. Artista se bucură din plin de sezonul sărbătorilor. Chiar și ținutele pe care le poartă sunt festive în această perioadă. Artista a fost suprinsă cu femeia care i-a dat viață, iar asemănarea dintre ele este izbitoare.

Publicat: 28 decembrie 2022, 7:30

Talentata actriță și cântăreață, în vârstă de 53 de ani, a ales pentru sesiunea de cumpărături o pereche de pantaloni comozi și o jachetă. JLo petrece timp de calitate cu familia ei în perioada sărbătorilor, iar fotografii sunt pe urmele lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a fost fotografiată alături de mama ei

Artista a fost pozată în timp ce se afla în Los Angeles și cumpăra câteva cadouri pentru cei dragi. Actrița Marry Me a ales să poarte o pereche de pantaloni sport, roșu aprins, largi. I-a asortat cu un tricou alb simplu.

În plus, a îmbrăcat o jachetă cu puf, roșie, cu model, pentru a se proteja de vremea rece. Jennifer a purtat de asemenea o pereche de ochelari de soare cu rame roșii.

Cântăreața a optat pentru o pereche de cizme ca să aibă o ținută comodă. Ea s-a plimbat prin oraș alături de mama ei, Guadalupe, și de sora ei. Jennifer și-a accesorizat ținuta cu o pereche de cercei mari, argintii, și coliere delicate.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Jennifer Lopez, pe stradă cu mama și sora ei, în Los Angeles
fost suprinsă cu femeia care i-a dat viață, iar asemănarea dintre ele este izbitoare.

Talentata actriță și cântăreață, în vârstă de 53 de ani, a ales pentru sesiunea de cumpărături o pereche de pantaloni comozi și o jachetă / Profimedia Images

Atât mama, cât și sora ei s-au asortat cu Jennifer și au îmbrăcat cămăși de culoare roșie. Artista i-a oferit o mână de ajutor mamei ei în timp ce traversau o stradă aglomerată din oraș.

Potrivit Entertainment Tonight, o sursă a declarat că vedeta și-a dorit ca zilele de sărbătoare „să fie și mai speciale decât de obicei și să facă noi tradiții, atât ca familie, cât și cu Ben”.

Reclamă

Plănuiesc să petreacă vacanțele împreună cu copiii și cu familia lui Jen”, a dezvăluit o sursă pentru DailyMail, adăugând: „Jen, mama ei și sora ei sunt bucătari extraordinari, așa că așteaptă cu nerăbdare să fie unul cu celălalt și să mănânce preparate uimitoare”.

Ce planuri au Jennifer Lopez și Ben Affleck

Jennifer îi are pe gemenii Emme și Maximilian, în vârstă de 14 ani, cu fostul ei soț, Marc Anthony. Ea a devenit mamă vitregă pentru copiii lui Ben, Violet, 17 ani, Seraphina, 13 ani, și Samuel, 10 ani, pe care actorul îi are din relația cu fosta sa soție, Jennifer Garner.

Sursa a explicat că, „Sărbătoarea preferată a lui Jen este Crăciunul. Acesta este un moment foarte interesant pentru ei ca și cuplu, deoarece este primul lor Crăciun ca soț și soție”.

Cei doi iubiți și-au făcut cadouri unul celuilalt. Sursa apropiată familiei lor a mai declarat publicației că actrița „vrea să-l răsfețe” pe Ben.

Actorul a făcut și el cadouri: „Ben plănuiește să-i ofere lui Jen câteva lucruri speciale și sentimentale care pe care le-a găsit greu”.

Pe lângă petrecerea timpului alături de cei dragi de sărbători, Jennifer a organizat recent și o petrecere de Crăciun cu invitați celebri. Kim Kardashian și cântăreața Billie Eilish au fost doar câțiva dintre cei invitați la petrecere. Evenimentul a avut loc la luxoasa casă a lui Jennifer și Ben din Los Angeles, a relatat People.

La un moment dat, în timpul nopții, un videoclip i-a surprins pe cei doi soți cântând piesa lui John Legend, By Christmas. În momentul în care melodia s-a terminat, cei doi s-au sărutat cu pasiune în fața mulțimii.

Când sărbătorile vor trece și programul lor încărcat se liniștește, o sursă a declarat pentru Entertainment Tonight că Jennifer și Ben vor pleca într-o escapadă „doar ei doi pentru a se odihni și relaxa”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×