Reclamă

Jennifer Lopez s-a pozat alături de surorile sale. Cum arată Lynda și Leslie Lopez

Jennifer Lopez s-a pozat alături de surorile sale. Imaginea rară de familie a ajuns să facă rapid înconjurul lumii. Lynda și Leslie Lopez au petrecut alătur de sora sa Ziua Recunoștiți. Cele trei au vrut să împărtășească momente din viața lor de familie.

Publicat: 1 decembrie 2022, 11:41

Jennifer Lopez este tot timpul în atenția publicului. Însă puțini sunt cei care le cunosc pe surorile sale. Vedeta este destul de discretă când vine vorba de familia sa. În ciuda faptului că ea și Ben Apar tot timpul în lumina reflectoarelor, Jennifer a încercat mereu să-și ferească familia de privirile curioșilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez s-a pozat alături de surorile sale

Jennifer Lopez a avut parte de sărbători în familie. Diva latino a petrecut alături de familia sa. Aceasta a fost cea care a găzduiti cina în familie de Ziua Recunoștinței. Soția lui Ben Affleck a fost ajutată chiar de surorile sale. JLo s-a bucurat să petreacă timpul alături de oamenii dragi inimii sale.

Vezi mai multe imagini cu Jennifer Lopez în Galeria Foto!

Întreaga familie s-a fotografiat, iar imaginile au fost ulterior postate pe rețelele sociale. Fanii adevărați ai artistei știu că aceasta are două surori Lynda și Leslie Lopez. Cea care a postat imaginea de familie a fost chiar Lynda.

Reclamă

Conform publicației Hello, imaginea a fost făcută în apartamentul lui Jennifer Lopez din New York. În descrierea fotografiei s-a aflat și mesajul ”Instagram Vs. Realitatea”. Colajul ilustrează imaginea cu cele trei surori, dar și modul în care acestea au încercat cu greu să-și facă singure fotografia.

Lynda și Leslie Lopez nu au apărut foarte des în lumina reflectoarelor. Leslie a preferat mereu să stea departe de celebritate.

Aceasta este profesoară de muzică, în timp ce sora sa, Lynda, este autoare de cărți. Jennifer a vorbit recent despre despărțirea de Ben Affleck, care a avut loc în urmă cu 20 de ani, și a explicat rolul important pe care l-a jucat familia sa în perioada aceea.

Reclamă

Ce spune Jennifer Lopez despre familia sa

Jennifer Lopez a fost întotdeauna atentă cu modul în care alege să-și expună familia publicului larg. Vedeta latino a respectat dorința surorilor sale, aceea de sta departe de lumina reflectoarelor.

Într-un interviu pentru publicația People, Jennifer a explicat fanilor cât de importantă este relația pe care o are cu familia sa.

”Când am devenit tot mai cunoscută a devenit evident pentru noi toți că nu ne vom mai putea vedea la fel de des. A fost foarte dureros pentru mine să nu-mi pot petrece sărbătorile alături de mama, tata și surorile mele.”

”Multe vacanțe le-am petrec departe de ei. În astfel de momente realizezi care sunt prioritățile tale. Pentru mine sănătatea celor dragi a fost mereu prioritatea numărul unu. Familia este pe primul loc pentru mine”

Conform surselor internaționale, Jennifer Lopez face tot posibilul să petreacă Ziua Recunoștinței alături de familia sa. Anul acesta diva a petrecut sărbătorile în familie.

Alături de ea a fost și soțul său, Ben Affleck, dar și cei doi copii pe care îi are din fosta căsnicie, Emme și Max. Adolescenței divei au declarat recent că nu-și doresc să mai fie văzuți în public alături de mama lor. Emme și Max își doresc mai mult intimitate în ceea ce privește viața lor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×