Reclamă

Jennifer Lopez a vorbit despre despărțirea de Ben Affleck. Vedeta a fost vizibil afectată în urmă cu 20 de ani

Jennifer Lopez a vorbit despre despărțirea de Ben Affleck. Vedeta spune că a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă în urmă cu 20 de ani. Aceasta s-a refăcut cu greu după ce a trebui să-i spună adio celui pe care l-a iubit.

Publicat: 1 decembrie 2022, 6:49

Jennifer Lopez și-a deschis sufletul î fața fanilor. Anul acesta diva a sărbătorit Ziua Recunoștinței în familie, alături de copii și Ben affleck. Însă lucrurile nu au stat deloc așa în urmă cu 20 de ani. Cântăreața nu s-a ascuns și a povestit cum a arătat viața sa după ce a rupt logodna de Affleck în anul 2004.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a vorbit despre despărțirea de Ben Affleck

Jennifer Lopez și Ben Affleck au trăit o frumoasă poveste de dragoste în urmă cu 20 de ani. Aceștia au fost logodiți pentru o scurtă perioadă de timp și urmau să se căsătorească. Planurile lor nu au funcționat așa cum și-ar fi dorit.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Ben Affleck râde alături de iubita lui, într-un clip pe TikTok
Jennifer Lopez a publicat un clip emoționant în brațele lui Ben Affleck / Profimedia Images

Presiunea venită din exterior a făcut-o pe Jennifer să pună capăt logodnei. Diva și partenerul său nu au putut face față atenției pe care o primeau de la media internațională.

Reclamă

”Am trăit una dintre cele mai mari dureri din viața mea în acea perioadă. Sincer, am crezut că o să mor. Evenimentul acela m-a marcat profund. Timp e 18 ani am încercat să trec peste ce s-a întâmplat atunci. Totuși, după 20 de ani, pot spune că sunt cea mai fericită femei din lume.”

Jennifer are în prezent o familie fericită și împlinită. Lucrurile merg foarte bine pe plan profesional și personal. Vedeta a anunțat recent lansarea noului său album ”This is Me…Now”.

Cântăreața a povestit și despre relația pe care o are cu cei doi copii ai săi, Emme și Max. Se pare că adolescenții nu-și doresc să mai apară în public alături de mama lor. Aceștia sunt obosiți de paparazii care îi urmăresc la fiecare pas.

Reclamă

Jennifer Lopez îi dedică noul album lui Ben Affleck

Jennifer Lopez lansează un nou album. Albumul său va onora proiectul muzical pe care l-a lansat în urmă cu 20 de ani, ”This is Me…Then”. Albumul lansat în urmă cu 20 de ani i-ar fi fost dedicat lui Ben Affleck, scriu publicațiile internaționale.

Cei doi s-au despărțit la doar doi ani după ce albumul său fusese lansat. Vedeta spune că nimic nu a fost mai dureros pentru ea atunci decât să interpreteze melodiile pe care i le dedicase fostului partener. Sursele spun că vedeta urmează să lanseze melodiile ”Dear Ben pt. II” și ”Midnight Trip to Vegas”.

Aceste două piese vor surprinde momentul în care cuplul și-a unit destinele. Cei doi s-au căsătorit într-o ceremonie secretă în Las Vegas. Ulterior au trăit din nou momentul alături de prietenii dragi și familie.

Ceremonia fastuasă, care a avut loc în luna august, a ținut multă vreme primele pagini din presa internațională. Jennifer a schimbat atunci trei rochii de mireasă.

Ben Affleck îi este alături soției sale și o susține în tot ceea ce face. După 20 de ani, aceștia au șansa să trăiască povestea de iubire la care au visat dintotdeauna.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×