Reclamă

Copiii lui Jennifer Lopez preferă să stea departe de ea. De ce nu își mai doresc compania mamei lor

Copiii lui Jennifer Lopez preferă să stea departe de ea. Aceasta e cea mai recentă informație care a apărut despre viața personală a artistei. Sunt mulți cei care s-au întrebat de ce s-a ajuns atât de departe.

Publicat: 20 noiembrie 2022, 7:57

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în vara acestui an. Au avut parte de două evenimente, iar familia și prietenii apropiați le-au fost alături pe proprietatea actorului din Georgia. Cu toate acestea, se pare că nu toți cei dragi lor doresc să fie în preajma lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Copiii lui Jennifer Lopez preferă să stea departe de ea

Cu toate acestea, deși nunta lor este una dintre cele mai controversate ale anului, noua etapă prin care trec nu este atât de simplă pe cât pare, mai ales când vine vorba de copiii lor. Recent, s-a scris și că Ben Affleck trece printr-o perioadă nu tocmai plăcută. Prietenii actorului au declarat recent că acesta a devenit „marioneta” lui JLo și că adesea pleacă de acasă din cauza certurilor.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Jennifer Lopez a luat prânzul cu fiica sa Emme în New York
Jennifer Lopez și Emme s-au bucurat de timpul pe care l-au petrecut împreună / Profimedia Images

JLo îi are pe gemenii Emme și Maximilian din relația cu Marc Anthony, în timp ce Affleck îi are pe Violet, Seraphine și Samuel din relația cu Jennifer Garner. Să ai părinți celebri nu poate fi ușor, pentru că tot timpul ești sub lumina reflectoarelor, scrie marca.com.

Reclamă

Acesta este unul dintre principalele motive pentru care Emme și Maximilian, copiii lui Jennifer Lopez, nu vor să petreacă mult timp împreună cu mama lor. Cu toate acestea, artista însăși a explicat că încearcă constant să-și facă copiii să încerce să se înțeleagă în casa pe care o împart împreună în Los Angeles.

Cum vede artista situația din familia sa

Potrivit lui Lopez într-un interviu pentru Vogue, uneori Emme și Maximilian preferă să stea departe de ea. Cântăreața a spus că recent unul dintre copiii ei a vrut să meargă la piață, dar nu au vrut ca ea sau Affleck să meargă cu ei din cauza vâlvei care s-ar fi creat în jurul lor.

Reclamă

„Au spus că le e mai bine să meargă fără noi. Mi-au rănit sentimentele. Înțeleg”, a spus Lopez.

„Ei vor din ce în ce mai mult timp cu prietenii lor. Atunci nu sunt urmăriți și fotografiați. Este ceva acolo. Nimeni nu se plânge, dar e ceva ce îi deranjează”.

În plus, Jennifer a mai declarat că noua ei căsătorie a fost dificilă pentru copiii ei și a trebuit să trateze subiectul cu foarte mare grijă.

„Tranziția este un proces care trebuie tratat cu atât de multă grijă”, a spus Lopez.

„Au atât de multe sentimente. Sunt adolescenți. Dar până acum merge foarte bine. Ceea ce sper să cultiv cu familia noastră este că copiii lui au un nou aliat în mine, iar copiii mei au un nou aliat în el. Cineva care îi iubește cu adevărat. Au o personă care le pasă de ei. Care poate avea o perspectivă diferită și să mă ajute să văd lucruri pe care le-am înțeles până acum. Nu pot să mă văd fără copiii mei pentru că sunt atât de legată emoțional de ei.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×