Reclamă

Jennifer Lopez face dezvăluiri despre relația cu Ben Affleck. Cum se înțeleg cei doi în viața de zi cu zi

Jennifer Lopez face dezvăluiri despre relația cu Ben Affleck. „Eram atât de tineri și atât de îndrăgostiți la acea vreme”, a spus Jennifer Lopez pentru Vogue despre relația ei cu soțul Ben Affleck la începutul anilor 2000. Acum, artista a dat noi detalii despre relația dintre ei.

Publicat: 9 noiembrie 2022, 11:59

Jennifer Lopez a dat detalii despre timpului petrecut în ochii publicului cu Ben Affleck de-a lungul anilor. Cei doi s-au reîmpăcat anul trecut, dar după căsătoria de anul acesta, mulți s-au întrebat dacă Affleck e bine cu adevărat, scrie People.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prietenii actorului cred că acesta a devenit „marioneta” lui JLo și că nu e deloc fericit alături de ea. Actorul a fost văzut foarte obosit și fără energie în ultimul timp în public, iar apropiații celor doi spun că se ceartă des și Ben plecă mai tot timpul de acasă.

Jennifer Lopez face dezvăluiri despre relația cu Ben

Într-un interviu pentru coperta Vogue din decembrie, Lopez, în vârstă de 53 de ani, a spus că în primele părți ale carierei ei, „aveam în minte că aș putea spune sau face orice”.

În ceea ce privește atenția pe care a primit-o relația ei cu Affleck la începutul anilor 2000, Lopez a declarat pentru Vogue: „Eram atât de tineri și atât de îndrăgostiți la acea vreme, într-adevăr foarte lipsiți de griji, fără copii, fără atașamente. Și doar ne trăiam viața, fiind fericiți și acolo. Nu simțeam că trebuie să ne ascundem de nimeni sau să fim cu adevărat discreți”.

Emme alături de Jennifer Lopez, Ben Affleck și fiul acestuia, Samuel, la cumpărături în Los Angeles
Familia artistei Jennifer Lopez și-a petrecut timpul împreună la cumpărături în Los Angeles / Profimedia Images
Reclamă

„Trăiam cu voce tare și s-a dovedit că ne-a făcut rău cu adevărat”, a continuat Lopez. „Au fost multe sub suprafață acolo, oameni care nu doreau să fim împreună, oameni crezând că nu sunt persoana potrivită pentru el”.

Lopez a adăugat că ea „am devenit foarte precaută pentru că mi-am dat seama că te vor file”.

„Mi-aș dori foarte mult să pot spune mai multe. Am fost așa”, a conchis ea. „Sunt așa. Dar am și învățat”.

Reclamă

Cum s-a schimbat relația lor după ce s-au căsătorit

Actrița Marry Me a vorbit și despre reluarea relației cu Affleck. Cei doi s-au logodit pentru prima dată la începutul anilor 2000. Ulterior, cei doi s-au despărțit cu numai câteva zile înainte de nuntă. În cele din urmă, și-au reluat povestea de iubire după aproape două decenii. Au spus „Da” în Las Vegas vara trecută, înainte de a-și sărbători nunta cu o ceremonie în Georgia. La eveniment au venit prieteni și familiile.

„Întotdeauna am simțit că există o dragoste adevărată acolo”, a spus Lopez. „Oamenii din viața mea știu că a fost o persoană foarte, foarte specială în viața mea. Când ne-am reconectat, acele sentimente pentru mine erau încă foarte reale”.

Și, deși nu este sigură că ar „recomanda” felul în care s-a desfășurat relația lor „pentru toată lumea”, deoarece „uneori îl depășești pe celălalt sau pur și simplu crești diferit”, a spus Lopez pentru Vogue că ea și Affleck „și-au pierdut fiecare și s-au găsit unul pe altul”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×