Reclamă

Jennifer Coolidge a avut o apariție strălucitoare la premiera seriei The White Lotus. Cum arată Paulette din „Blonda de la drept” la 61 de ani

Jennifer Coolidge a avut o apariție de-a dreptul strălucitoare la premiera seriei The White Lotus. Actrița care a interpretat-o pe Paulett în Blonda de la Drept a pozat plină de încredere într-o rochie mulată. La 61 de ani, Jennifer, pare mai fericită ca niciodată.

Publicat: 21 octombrie 2022, 12:21

Jennifer Coolidge s-a întors în seria The White Lotus pentru a o interpreta pe Tanya McQuoid în cel de-al doilea sezon creat de directorul Mike White. Diva a așteptat cu încântare să le arate fanilor o parte din personajul său. Vedeta și-a intrat repede în rol în timpul conferinței de presă care a urmat premierei celui de-al doilea sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Coolidge a avut o apariție strălucitoare

Jennifer Coolidge a fost criticată de-a lungul timpului pentru rolurile pe care le-a jucat. Diva a devenit cunoscută în special în urma apariției sale din seria de filme Blonda de la drept. La 61 de ani radiază de fericire și pozează plină de încredere.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Coolidge într-o rochie neagră la premiera seriei The White Lotus
Jennifer Coolidge a pozat plină de încredere la premiera seriei The White Lotus / Profimedia Images

În ciuda faptului că fanii au recunoscut-o cu greu, Jennifer a demonstrat că atitudinea sa este neschimbată. Vedeta și-a făcut apariția într-o rochie strălucitoare. Ținuta mulată i-a scos în evidență silueta.

Reclamă

Chiar dacă nu mai este în cea mai bună formă fizică, Jennifer pozează la fel de încrezătoare pe covorul roșu. Într-o pereche de tocuri albe și cu rochia sa neagră, Jennifer a reușit să atragă toate privirile asupra sa. Vedeta a făcut ulterior și câteva declarații despre personajul său din seria The White Lotus.

”M-am distrat foarte mult la filmări. În primul sezon al seriei am avut de jucat această femeie îndurerată, însă în cel de-al doilea sezon am ajuns pe un tărâm nou, acolo unde durerea a luat sfârșit. O să vă placă mult acest nou sezon. Tema celui de-al doilea sezon este mai mult despre relații și mai puțin despre abuzul banilor”.

În cadrul conferinței de presă de la premierea serialului diva a fost întrebată și de o posibilă întoarcere în seria de filme Blonda de la drept. În luna octombrie a anului 2020 ea și o parte din actorii care au jucat în seria de filme s-au reunit pentru a celebra 20 de ani de la lansarea primului film din seria de succes.

Reclamă

Ce roluri a jucat Jennifer Coolidge de-a lungul timpului

Jennifer Coolidge a avut o apariție strălucitoare la premiera seriei The White Lotus. Diva este recunoscută pentru rolurile sale. Vedeta în vârstă de 61 de ani este considerată a fi o actriță comică, însă niciodată nu a stat departe de rolurile serioase.

Primele sale roluri au fost cele de ”blondă prostuță”, după cum declara într-un interviu. În 1993, Jennifer a jucat într-un episod al proiectului Seinfeld, iar ulterior a primit un rol mai bun într-o emisiune televizată. Adevărata sa popularitate a venit după ce a apărut în seria de filme ”Blonda de la drept”, dar și după lansarea comediei American Pie.

În anul 2006 diva a jucat în filmul Date Movie, iar între 2011 și 2019 a avut mai multe roluri secundare. În ciuda faptului că nu s-a bucurat în cariera sa de roluri principale, Jennifer continuă să fie una dintre cele mai îndrăgite actrițe ale generației sale.

Jennifer Coolidge s-ar putea întoarce ca Paulette Bonafonté în Blonda de la drept 3

Paulette Bonafonté a fost cea mai apropiată prietenă Ellei Woods. Deși Jennifer Coolidge nu a avut parte de rol principal în seria de filme de succes, personajul său a ajuns să fie rapid de milioane de femei din întreaga lume.

Se pare că diva este cerută în continuare de către fani, iar aceasta ar putea să apară în cea de-a treia parte a seriei de filme. Apariția unei a treia părți a filmului a fost anunță încă din luna mai a anului 2020. Reese Witherspoon s-a anunțat a fi nerăbdătoare să se întoarcă în rolul principal al Ellei Woods. Anul trecut fiica actriței a intrat în atenția presei datorită noului său iubit.

Jennifer Coolidge în rolul lui Paulette din Blonda de la drept
Jennifer Coolidge a jucat-o pe Paulette Bonafonté în Blonda de la drept / Profimedia Images

Elle nu ar putea fi la fel fără confidenta sa numărul unu, Paulette.

Astfel, Jennifer are toate șansele să se întoarcă în cea de-a treia parte a filmului. Deși actrița spune că nu a fost contactată de producători, ea a declarat că ar vrea să se întoarcă pe platourile de filmare. Mindy Kaling și Dan Goor se ocupă de scrierea scenariului celei de-a treia părți, air aceștia spun că personajul lui Jennifer nu poate să lipsească din viitorul film.

Mindy Kaling a declarat că personajul lui Jennifer este nelipsit.

”Este un personaj despre care toți scriitori ar vrea da orice să poată scrie. Este amuzantă și aduce o nouă interpretare filmului. Personajul lui Paulette este nelipsit.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×