Reclamă

Fiica lui Reese Witherspoon are iubit. Cum s-a pozat Ava în vacanță

Reese Witherspoon și cei doi copii ai lui Ryan Phillippe, Ava și Deacon, s-au bucurat de o vacanță împreună cu partenerii lor. Da, fiica lui Reese Witherspoon are iubit, la cei 21 de ani. Deacon are și el doar 17 ani și are o iubită superbă.

Publicat: 22 iulie 2021, 7:06

Ava și Deacon au publicat pe rețelele de socializare câteva imagini în care apar alături de partenerii lor. Ava, studentă la UC Berkeley, a fost văzută cu iubitul ei de multă vreme, Owen Mahoney. Elevul de 17 ani, Deacon, a fost fotografiat împreună cu prietena sa Marine Degryse, scrie DailyMail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiica lui Reese Witherspoon are iubit

Într-una dintre imagini a apărut și Tennessee Toth, în vârstă de opt ani. Aceste e singurul copil al lui Reese cu cel de-al doilea soț al său, agentul Jim Toth, în vârstă de 50 de ani. Deacon este cel care a publicat imaginile pentru cei aproape 400 000 de admiratori pe care îi are pe Instagram. La descriere a pus: „Sunt atât de norocos”.

Două dintre imagini le arată pe tinerele cupluri, iar în două dintre imagini Deacon apare cu micuțul Tennessee pe umeri. Reese nu a fost văzută în fotografii. Cu toate acestea a publicat și ea câteva imagini pe contul personal de Instagram, care sugerează că se află într-o frumoasă vacanță. În trecut, Ava a mai publicat imagini cu iubitul ei. Fanii au spus de mai multe ori că acesta seamănă perfect cu tatăl său.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Reese este una dintre cele mai apreciate actrițe. Aceasta a trecut însă prin multe pentru a avea succesul de care se bucură acum. Află care e povestea ei de viață și cum a ajuns la Hollywood.

Care a fost reacția fanilor la vederea imaginilor

Ava este copia fidelă a mamei sale. La cea mai recentă imagine majoritatea fanilor a scris că au crezut că este o poză din tinerețea părinților ei. Reese și Ryan, tatăl Avei, au fost căsătoriți timp de 7 ani, dar au divorțat în anul 2006. Witherspoon a comentat și ea la imagine și a spus că îi adoră pur și simplu. La comentariul actriței, fanii au intervenit rapid și au spus că Ava pare sora sa geamănă și că ar trebui și ea să facă parte din distribuția filmului Blonda de la Drept.

Reclamă

Alții au spus că ar trebui să se abțină de la astfel de comentarii pentru că sigur este deranjant să auzi pe cineva care îți compară partenerul cu tatăl tău. Săptămâna trecută, Witherspoon, care este și mama fiilor Deacon, de 17 ani și Tennessee, de opt ani, i-a spus actriței Tracee Ellis Ross că relația ei cu copiii ei este specială, în cel mai recent număr al revistei Interview.

„Doamne, am plâns mult săptămâna asta. Am amintiri cu copiii mei când erau mici sau îmi amintesc de profesorul meu preferat de engleză de la liceu. Voi izbucni în plâns”, a spus actrița câștigătoare de premii Oscar.

Reese a mai spus că gândul la relația pe care o are cu copiii săi o face mereu să plângă: „Nu m-am așteptat niciodată la acest gen de relație pe care o am cu ei, dar este atât de satisfăcător.Ei mă ajută să înțeleg complexitatea a ceea ce înseamnă să fii om”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×