Reclamă

Emma Corrin a purtat o rochie făcută din material plastic. Actrița a întors toate privirile la premiera filmului My Policeman

Emma Corrin a purtat o rochie făcută din material plastic. Actrița internațională a întors toate privirile asupa sa la premiera filmului My Policeman. Vedeta de 26 de ani joacă alături de Harry Styles, David Dawson și Linus Roache. Acesta va interpreta rolul lui Marion Taylor, o profesoară ce se căsătorește cu polițistul Tom Burgess.

Publicat: 17 octombrie 2022, 11:37

Emma Corrin are un stil vestimentar aparte. Vedeta nu se sfiește să se afișeze cu ținute care să o scoată din tipare. După succesul pe care l-a înregistrat în serialul The Crown, acolo unde a interpretat-o pe Prințesa Diana în cel de-al patrulea sezon, Emma a revenit la ținutele care au consacrat-o.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Corrin a purtat o rochie făcută din material plastic

Premiera filmului My Policeman a avut loc în Londra la Royal Festival Hall. Vedeta internațională a fost însoțită de o parte din colegii săi de platou. Protagonistul filmului, Harry Styles, nu a putut fi prezent la eveniment. Acesta a avut de susținut mai multe concerte în Chicago.

Vezi mai multe imagini cu Emma Corrin în Galeria Foto!

Emma Corrin într-o rochie albastră cu un peștișor auriu la premiera filmului My Policeman
Emma Corrin a purtat o rochie atipică la premiera filmului My Policeman din Londra / Profimedia Images

Totuși, David Dawson i-a fost alături actriței pe covorul roșu. De altfel, fotografii i-au surprins în ipostaze tandre în timp ce se lăsau fotografiați de paparazzi. Actrița de 26 de ani a părut foarte apropiată de actorul din The Last Kingdom. Emma a fost vedeta serii cu ținuta pe care a ales-o.

Reclamă

Actrița a ales o rochie atipică, din material plastic, semnată de J. W. Anderson și stilizată de Harry Lambert. Ținuta ei a fost pentru prima dată prezentată la Săptămâna Modei de la Londra. Atunci a fost expusă colecția de primăvară 2023 a lui Anderson. Plină de încredere, Emma a defilat în rochia sa din plastic care a avut și un imprimeu cu un pește auriu.

La întreaga ținută a asortat o pereche de pantofi cu toc. Fotografii au surprins imediat faptul că diva a ales să vină cu pedichiura nefăcută.

De altfel, diva a optat pentru un look natural și a preferat să nu se epileze în zona gleznelor. Look-ul suprarealist a fost completat cu o pereche de cercei cu diamante, care i-au oferit o eleganță aparte.

Reclamă

Cum și-a început Emma Corrin cariera

Emma Corrin a câștigat tot mai multă popularitate după ce a interpretat-o pe Prințesa Diana în cel de-al patrulea sezon al seriei The Crown. După apariția din 2020, actrița a devenit din ce în ce mai cunoscută. În luna septembrie a anului acesta s-a aflat și cine sunt actorii care îi interpretează pe Ducii de Cambridge în serialul The crown. Seria de succes a ajuns deja la cel de-al șaselea sezon.

Deși are doar 26 de ani, iar cariera sa este abia la început, Emma dă dovadă de dedicare și talent când vine vorba de rolurile pe care le acceptă. Vedeta internațională a studiat o vreme la Woldingham School în Surrey. Ulterior aceasta a urmat un curs special la London Academy of Music and Dramatic Art și a făcut voluntariat ca profesoară la o școală din Africa de Sud.

Actrița este foarte empatică și dedicată proiectelor umanitare, lucru pe care l-a învățat de la mama sa, Juliette Corrin, care este tarapet în Africa de Sud. Diva internațională a studiat o vreme la University of Bristol, dar a renunțat la scurt timp pentru a se înscrie la St John’s College, Cambridge, și a-și urma pasiunea de a studia engleza, dramă și arte.

Vedeta a jucat în mai multe filme precum Cesare (2017), The Pet Psychic (2021) și My Policeman (2022), dar și seriale precum The crown, Pennyworth și Retreat. De-a lungul timpului ea a devenit cunoscută pentru alegerile vestimentare pe care le-a făcut.

Aceasta a purtat tot timpul ținute ieșite din tipare atunci când a apărut pe covorul roșu. Una dintre aparițiile sale care au stârnit multe comentarii a fost cea de la Olivier Awards 2022. În ciuda faptului că este intens criticată pentru hainele alese, Emma nu renunță la stilul care o definește cu adevărat.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×