Reclamă

Selena Gomez și Hailey Bieber s-au pozat împreună la Academy Museum Gala. Imaginea rară cu fosta iubită a artistului alături de actuala sa soție

Selena Gomez și Hailey Bieber s-au pozat împreună la Academy Museum Gala. Fosta iubită a cântărețului a fost extrem de prietenoasă cu actuala soție a acestuia. Deși s-a speculat că între cele două există neînțelegeri, Hailey și Selena s-au străduit să demonstreze contrariul. Imaginile rare în care apar împreună fac acum înconjurul internetului.

Publicat: 17 octombrie 2022, 10:17

Momentul înduioșător a venit la doar două săptămâni după ce Hailey a încercat să povestească despre relația pe care o are cu Gomez, în raport cu actuala căsnicie. Cele două vedete au stat la aceeași masă, au povestit, iar ulterior le-au oferit fanilor un adevărat spectacol pozând împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selena Gomez și Hailey Bieber s-au pozat împreună la Academy Museum Gala

Hailey și Selena s-au aflat pe lista de invitați de la Academy Museum Gala. Evenimentul se află deja la a doua ediție și reunește de fiecare dată unele dintre cele mai mari vedete de la Hollywood. Artiștii s-au întâlnit pe covorul roșu în Los Angeles, acolo unde au celebrat împreună reușitele din ultimul an.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Selena Gomez, fosta iubită a cântărețului Justin Bieber, și-a făcut apariția într-un costum negru elegant. Diva a pășit plină de încredere pe covorul roșu și a avut grijă să se salute cu toți cunoscuții care au luat parte la eveniment.

Reclamă

Hailey Bieber, actuala soție a cântărețului, și-a făcut apariția într-o rochie divină care i-a pus silueta perfectă în evidență. Apariția strălucitoare a divei a furat toată atenția asupra sa. Hailey și Selena nu au stat foarte mult pe gânduri, acestea s-au bucurat să se întâlnească și să aibă ocazia de a petrece puțin timp împreună.

Cele două vedete s-au îmbrățișat și au pozat împreună, spre încântarea și surprinderea fanilor din lumea întreagă.

Imaginea rară cu cele două a fost realizată de fotograful Tyrell Hampton, scrie publicația Bazar.com. Îmbrățișarea caldă și zâmbetul divelor au demonstrat că între ele nu există niciun fel de neînțelegere, în ciuda speculațiilor care continuă să apară pe internet.

Reclamă

Ce s-a întâmplat între Hailey Bieber și Selena Gomez

Selena Gomez și Hailey Bieber s-au pozat împreună la Academy Museum Gala, fiind imagine rară care face înconjurul lumii. Fanii cântăreței nu se așteptau să o vadă atât de apropiată de actuala soție a fostului său iubit. De altfel, ar fi existat neînțelegeri între Gomez și soția lui Bieber.

La începutul lunii octombrie, Hailey a luat parte la un podcast unde a vorbit despre căsnicia sa cu Bieber, dar și despre fosta parteneră a artistului. În urma declarațiilor făcute da Hailey, fanii fostului cuplu Gomez – Bieber au început să folosească cuvinte jignitoare la adresa modelului.

Gomez s-a văzut nevoită să preia inițiativa și să încerce să rezolve lucrurile. În aceste condiții, cântăreața a postat un videoclip pe TikTok în care vorbește despre bunătate și despre importanța cuvintelor alese. Selena a comentat declarațiile făcute da Hailey Bieber, relatează PageSix.

Gomez a declarat că a aflat de comentariile răutăcioase ale oamenilor despre model și Justin Bieber. Aceasta a îndemnat publicul la înțelegere și acceptare.

”Nimănui nu ar trebui să i se vorbească în felul în care am văzut că s-a făcut. Dacă susții brand-ul meu, nu-ți pot mulțumi suficient. Totuși trebuie să înțelegi că și tu reprezinți ceea ce acest brand înseamnă, iar cuvintele contează cu adevărat”

Gomez a vrut să pună capăt urii pe care Biber și soția sa au primit-o în urma podcastului lansat la începutul lunii octombrie. Deși Hailey și-a dorit doar să fie sinceră, aceasta a ajuns pradă comentariilor răutăcioase din mediul online.

Ce declarații a făcut Hailey Bieber

Selena Gomez și Justin Bieber au avut o relație de aproape opt ani, cu multe suișuri și coborâșuri. Cei doi au strâns o comunitate impresionantă de fani, fani ce au crezut întotdeauna că cei doi artiști vor rămâne un cuplu.

Cu toate acestea, lucrurile nu au funcționat între Bieber și Gomez și au pus capăt relației în anul 2018. La doar câteva luni de la despărțire, Bieber anunța că se logodește cu Hailey Baldwin. Fanii au interpretat imediat alegerile cântărețului și au blamat-o pe Hailey că i-ar fi stricat relația pe care a avut-o cu Gomez.

”Când eu și Justin am început să ieșim împreună, el nu era într-o relație. Nu aș fi ieșit cu el dacă avea o parteneră. Nu aș face-o niciodată, nu mi stă în caracter să mă bag în relațiile altcuiva. Am fost crescută diferit și nu sunt interesată să fac astfel de lucruri.”

”O mare parte din ura pe care o primesc vine din percepția eronată a oamenilor. Cei mai mulți și-au dorit ca Justin să fie cu altcineva. Față de Selena, totul este respect și dragoste. Nu există nicio dramă personală.”

Hailey a încercat să lămurească lucrurile în cadrul interviului pe care l-a acordat. Deși cuvintele sale nu au adus jigniri la adresa fostei partenere a lui Justin Bieber, fanii s-au lăsat pradă speculațiilor și au jignit-o pe divă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×