Reclamă

Ce spune Selena Gomez despre interviul lui Hailey Bieber: „Cuvintele contează”. Justin Bieber a fost iubitul cântăreței pentru o lungă perioadă de timp

Ce spune Selena Gomez despre interviul lui Hailey Bieber. Artista a vorbit despre bunătate și importanța cuvintelor, după interviul viral de podcast al lui Hailey Bieber. Soția cântărețului a fost extrem de sinceră într-un interviu de podcast.

Publicat: 3 octombrie 2022, 7:53

Foarte mult timp s-a speculat că Hailey Bieber este cea care a dus la despărțirea definitivă a Selenei Gomez de Justin Bieber. Cu toate acestea, se pare că lucrurile au stat complet diferit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce spune Selena Gomez despre interviul lui Hailey Bieber

„Când el și cu mine am început să plănuim să ieșim sau orice de genul acesta, el nu a fost niciodată într-o relație. Nu aș face-o niciodată, nu îmi stă în caracter să mă bag în relația altcuiva. Am fost crescută mai bine de atât. Nu sunt intreresată să fac asta și nu am fost niciodată”, a spus Hailey.

Selena Gomez a avut un mesaj pentru fanii ei. Hailey Bieber a abordat afirmațiile că l-a „furat” pe Justin Bieber de la ea.

Selena a spus că a auzit că oamenii au făcut comentarii „rătăcitoare și dezgustătoare” despre model și Justin Bieber de la lansarea podcastului.

Afirmând cât de „ironic” este că unii au ales să susțină linia ei Rare Beauty și Rare Impact Fund, dar ignoră mesajul său de răspândire a bunăvoinței, cântăreața a subliniat într-un videoclip live TikTok importanța de a fi amabil unul cu altul, spunând: „Tocmai asta vreau”, scrie PageSix.com.

Reclamă

Declarația Selenei Gomez

„Nu este corect pentru că nimănui nu ar trebui să i se vorbească niciodată în felul în care am văzut că s-a făcut”, a spus ea, adăugând: „Dacă îl susții pe Rare, nu-ți pot mulțumi suficient. Dar să știi că și tu reprezinți ceea ce înseamnă și cuvintele contează, cu adevărat contează.”

Selena, care a vorbit despre bunătate de ani de zile și este un susținător al conștientizării sănătății mintale, și-a încheiat mesajul mulțumind fanilor pentru că și-au acordat timp să o asculte: „Sper că înțelegeți că acest lucru. Este mult mai mare decât orice altceva”.

Reclamă

Pe parcursul relației lor de opt ani, Selena și Justin și-au dobândit un grup de fani care i-au văzut mereu ca un cuplu. Dar când perechea s-a despărțit la începutul lui 2018 și Justin s-a logodit cu Hailey în iunie, unii au început să-i vorbeacă de rău pe Justin și pe Hailey.

„O mare parte din ură și perpetuare provine din percepția greșită”, a explicat fondatorul Rhode gazdei Alex Cooper. „Vine din faptul că și-au dorit să fie cu altcineva și asta e în regulă. Poți să-ți dorești tot ce vrei, dar pur și simplu nu este cazul.”

Gomez, în vârstă de 30 de ani, și-a încheiat mesajul urându-le fanilor săi „o odihnă minunată”.

Ce a spus Hailey despre relația ei cu Selena Gomez

Soția lui Justin Bieber a fost neobișnuit de sinceră în episodul de podcast „Call Her Daddy”. Aceasta a dezvăluit că a vorbit cu Gomez de când s-a căsătorit cu fostul iubit al artistei în septembrie 2018.

„Totul este respect. Totul este dragoste”, a spus modelul, în vârstă de 25 de ani, despre conversațiile sale cu Gomez. Ea a adăugat că „nu există nicio dramă personală” între ei.

„Nu-mi datorează nimic”, a remarcat Hailey. „Niciunul dintre noi nu datorăm nimănui nimic în afară de respect. O respect foarte mult și cred că nu există așteptări între noi. O respect”.

În ceea ce privește logodna cu Justin, în vârstă de 28 de ani, la doar câteva luni după despărțirea sa de Gomez, fondatorul Rhode Skin a explicat: „Toată lumea știe ce s-a întâmplat. Suntem buni și putem scăpa de asta cu claritate și respect”.

„Asta mi-a adus multă pace”, a adăugat ea. „Știm ce s-a întâmplat. Este ceea ce este.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×